Steam'de 16 TL'ye Satılan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Humble Bundle, geçtiğimiz aylarda yaptığı ücretsiz oyun kampanyalarına Deponia: The Complete Journey'i de ekledi.


Humble Freebie kampanyalarına, son dönemlerin en keyifli ve samimi macera oyunlarından Deponia: The Complete Journey de eklendi. Biz bu satırları hazırlarken, oyunun Steam kodunu almanız için 1 gün 10 saat gibi bir süreniz kalmıştı.

Oyuna sahip olmak için ilk yapmanız gereken buraya tıklamak ve ilgili sayfaya ulaşmak. Yukarıda da gördüğünüz GET THE GAME butonuna tıkladıktan sonra oyunu hesabımıza eklemiş olacağız. Bu raddeden sonra isterseniz kütüphanenize giderek, isterseniz mail adresinize düşen link üzerinden Steam kodunuzu alabilirsiniz.

Deponia: The Complete Journey'in oynanışı merak ediyorsanız aşağıdan Türkçe oynanış videosuna erişebilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar!




Nokia 3.1 Plus Android Pie 9.0 Güncellemesi Alıyor
Nokia 3.1 Plus Android Pie 9.0 Güncellemesi Alıyor

HMD Global'ın satın almasıyla birlikte telefon piyasasına ciddi bir geri dönüş yapan Nokia'nın 2018'in sonlarında tanıttığı Nokia 3.1 Plus, Android Pie güncellemesi almaya başlıyor. ...

Acer'ın Yeni Swift 7'si İnceliğiyle Öne Çıkıyor
Acer'ın Yeni Swift 7'si İnceliğiyle Öne Çıkıyor

Acer, gerçeğinden bile daha ince ve hafif olan Swift 7'yi tanıttı. Acer, ince ve hafif...

OPPO K7x, 90Hz Ekran ve Dimensity 720 Yonga Seti ile Gelecek
OPPO K7x, 90Hz Ekran ve Dimensity 720 Yonga Seti ile Gelecek

OPPO OPPO K7x akıllı telefondan kapakları kalktıktan edilecektir. Duyuru öncesinde, el cihazı tüm özellikleriyle birlikte TENAA’nın veritabanında zaten göründü. Geçtiğimiz...