Xiaomi 1 Nisan’da 20 Adet Yeni Ürün Tanıtacak

1 Nisan şakasıdır o, öyle olmasa yerinde duramazsın dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak öyle değil Xiaomi gerçekten de tamı tamına 20 yeni ürün tanıtacak.


Mi Fan Festivali’ne daha zaman varken, Xiaomi, yapacağı büyük lansmanla birlikte fanatiklerinin yüzünü güldürecek. Hatırlatma yapmamız gerekirse resmi duyuru Redmi 7 ve diğer birkaç ürünün tanıtıldığı lansmanda yapılmıştı. Bugün resmi siteden paylaşılan fotoğrafla Xiaomi, yeniden dikkatleri üzerine çekerek bizleri pazartesi günü yapılacak etkinlik için sabırsızlandırmaya devam ediyor.

Bu paylaşımla Xiaomi, tamı tamına 20 yeni ürün tanıtacağını doğrulayarak bir lansmanda tanıtılmış en fazla ürün rekorunu kıracak. Yaptığımız çıkarımlar doğrultusunda; Mi Notebook, VR sanal gerçeklik gözlüğü, Mi Walkie Talkie telsiz, baskül, termometre ve bir dizi elektronik ürün 1 Nisan günü teknoloji meraklılarıyla buluşacak. Xiaomi ayrıca, Çin merkezi müdürü Wang Yuan’ın ev sahipliğini yapacağı etkinlikte, özel Mi 9 Roy Wang Edition’ın da duyurusunu yapacak.

Biz yine de tarih 1 Nisan’a denk geldiği için çok bel bağlamak istemiyoruz. Bir de Çin devinden troll yemeyelim. Sizce bu bir şaka olabilir mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.




2019’un En Büyük Fiyaskosu: Katlanabilir Telefonlar
2019’un En Büyük Fiyaskosu: Katlanabilir Telefonlar

Samsung, Huawei, Xiaomi ve diğerleri… Üreticiler, yaklaşık 50 yıldır geliştirilme aşamasında olan katlanabilir ekranları bu yıl cebimize getirme sözü verdiler. Rekabetin firmalara...

Instagram'da GIF Dosyaları Paylaşmaya Yarayan 'GIPHY CAM'
Instagram'da GIF Dosyaları Paylaşmaya Yarayan 'GIPHY CAM'

Instagram'da yapılan GIF uzantılı paylaşımlar, giderek yaygınlaşmaya başlıyor. GIPHY CAM isimli bir uygulamayı kullanarak nasıl GIF dosyaları oluşturabileceğinizi sizlerle...

Samsung, 3 Ekranlı Katlanabilir Telefon Tasarımı Yapıyor
Samsung, 3 Ekranlı Katlanabilir Telefon Tasarımı Yapıyor

Yeni ortaya çıkan bir patent başvurusuna göre Samsung, esnek olmayan üç ekranlı bir telefon fikriyle ilgileniyor. ...