Vivo - 120W Hızlı Şarj Özelliği

Yeni hızlı şarj özelliği hakkında bir süredir merak uyandıran paylaşımlar yapan Vivo, Şangay’daki Mobile World Congress 2019’da Super FlashCharge 120W adlı teknolojiyi tanıttı.


Mobil cihazların gelişimi ile beraber, yeni pil teknolojileri de gelişmeye başladı. Artık daha küçük alanda daha çok enerji depolayablen piller üretiliyor. Haliyle bu pillerin dolumunu olabildiğince kısa sürede gerçekleştirmeyi amaçlayan şarj teknolojileri de yaygınlaşıyor. 

vivo super flashcharger 120w

Vivo, yeni tanıttığı Super FlashCharge 120W adlı şarj teknolojisiyle işi bambaşka bir noktaya taşıyor. 4000 mAh’lik bir bataryayı yalnızca 13 dakikada doldurabilen bu sistem, Şangay’daki Mobile World Congress 2019’da tanıtıldı. 

Cihazın tamamen şarj olması için 13 dakikaya ihtiyaç duyan sistem, telefonun bataryasını 5 dakika içerisinde %50 seviyesine kadar doldurabiliyor. Bu teknoloji, MCU kumandası ile geliyor. Böylece pil durumunu görmek ve voltajın aşırı yüklenmesi, ısınma gibi sorunları aşmak için şarj hızını ayarlamak mümkün oluyor. 

vivo IQOO 5G

Vivo etkinlikte ayrıca IQOO 5G akıllı telefonunu da duyurdu. Cihaz, 120W süper hızlı şarj teknolojisine sahip olacak. Hakkında çok fazla bilgi olmayan bu telefonun sıvı soğutma teknolojisine, gelişmiş artırılmış gerçeklik desteğine sahip olacağı ve bu yılın 3. çeyreğinde piyasaya çıkacağı açıklandı.




#SUSAMAM Şarkısı YouTube’da 1 Milyon Beğeniye Ulaştı
#SUSAMAM Şarkısı YouTube’da 1 Milyon Beğeniye Ulaştı

Şanışer ve beraberindeki 18 sanatçının birlikte seslendirdiği #SUSAMAM şarkısı YouTube’da çok ciddi beğeni sayısına ulaştı. Şarkı, YouTube Trend’lerde dünden beri 1. sırada...

Google Pixel 3 XL İçin Fiziksel Klavye Tanıtıldı
Google Pixel 3 XL İçin Fiziksel Klavye Tanıtıldı

Google Pixel 3 XL telefonlar için üretilen fiziksel klavye CES 2019 fuarında tanıtıldı. Klavyede bildiğimiz manada tuşlar olmasa da yazma işini oldukça kolaylaştıracak bir tuş takımı...

Dijital Dönüşüm, Veri İhlallerine Neden Olabilir
Dijital Dönüşüm, Veri İhlallerine Neden Olabilir

Thales kuruluşunun yapmış olduğu araştırmada, şirketlerin büyük bir bölümünün risk altında olduğu ortaya çıktı. ...