Apex Legends Oyunu Mobil Cihazlara Geliyor

Electronic Arts, battle royale oyunu Apex Legends’in aralarında mobil cihazların da bulunduğu farklı platformlarda da oynanabileceğini açıkladı.


Battle royale türü oldukça popüler bir tür olarak son yıllara damgasını vurdu. Bu pazarda yer almayı amaçlayan Electronic Arts (EA), kendi battle royale oyunu olarak Titanfall temelli bir oyun olan Apex Legends’i piyasaya sürdüğünde büyük olay yaratmış ve oyuncuların yoğun ilgisini toplamıştı.

EA’in hissedarlara verdiği raporlara göre firmanın geliri yılın ilk çeyreğinde azaldı. Aynı raporda firmanın battle royale türündeki oyunu farklı platformlarda da oyunculara sunacağı bilgisi verildi. Bu platformlar arasında mobil de yer alıyor. Konuyla ilgili daha fazla açıklama yapılmadı ve oyunun diğer platformlara nasıl portlanacağı bilinmiyor. Ayrıca oyunun yakın zamanda Çin’de de oynanabileceği belirtiliyor.

Apex Legends oyununu oynaması ücretsiz ve Origin üzerinden indiriliebiliyor. Oyun şimdilik bilgisayarda oynanabiliyor.

Electronic Arts’ın oyunu birdenbire piyasaya sürmesi ile birlikte özellikle PUBG ve Fortnite ile ciddi bir rekabete girmesinin ardından attığı bu adım, oyunun aktif kullanıcı sayısında önemli bir artış sağlayacak. EA’in hazırladığı raporda platformlar arası çapraz oyun deneyimi sunulup sunulmayacağı bilinmiyor ancak muhtemelen mobil ile diğer platformlar farklı sunucularda mücadele edecek ve birbirlerine karşı oynayamayacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Mobil Bankacılık Kötü Amaçlı Yazılımlarında Büyük Artış
Mobil Bankacılık Kötü Amaçlı Yazılımlarında Büyük Artış

Mobil bankacılığı hedef alan kötü amaçlı yazılım tehditleri geçtiğimiz yıla göre artış gösterdi. Yalnızca bu yıl mobil bankacılık kötü amaçlı yazılım saldırılarında %50...

Skywalker: Savaşta Bir Aile tüm ayrıntıları tek bir kitapta toplayacak 2021
Skywalker: Savaşta Bir Aile tüm ayrıntıları tek bir kitapta toplayacak 2021

Skywalker: A Family At War isimiyle yeni bir Star Wars yaşam öykü tarzı kitap geliyor. Bu kitap legal bir kanon, resmi kanonik materyal olacak, başka bir deyişle yalnızca mevcut Star Wars...

PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu
PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu

PUBG'nin yaratıcısı Brendan Greene (PlayerUnknown), artık Battle Royale ile işi kalmadığını ve ikinci bir PUBG oyunun gelmeyeceğini söyledi. ...