Amazfit, Türkiye Pazarında! 2021

Amazfit, Türkiye Pazarında! 2021

Türkiye’de bulunmayan, akıllı saatlerden tartılara, koşu bantlarından spor malzemelerine kadar spor ve sıhhat konulu yenilikçi tasarımlara sahip ürünleriyle dikkat çeken Amazfit, artık Türkiye pazarında da bulunacağını resmi olarak paylaştı. Firmanın akıllı ürünleri AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ başta olmak üzere bir hayli ülkede çok satanlar listesinde.

.

Amazfit, Türkiye Pazarında!

.

Amazfit Ürünleri Türkiye Pazarına Girdi

.

Amazfit, IDC global giyilebilir alet pazarı izleme raporuna göre; 2020’nin ilk yarısında akıllı saatleriyle İtalya, İspanya, Hindistan başta olmak üzere çok sayıda ülkede yetişkin saat pazarının öncü markası konumunda bulunuyor.

.

Türkiye’deki liderliğini Murat Sungur Özkan’ın yürüttüğü Amazfit, akıllı saat ve bilekliklerinin satışına birçok e-ticaret sitesi ve mağaza da başlamış vaziyette.

.

Amazfit, Türkiye Pazarında!

.

Murat Sungur Özkan, Alman iF Endüstriyel Tasarım Ödülü ve Red Dot Tasarım Ödülü’ne de sahip Amazfit’in Türkiye pazarına girmesiyle alakalı “Eylül 2015’te kurulan Amazfit, geliştirdiği teknolojilerile ihtisas alanı olan şahsi sıhhat idarenini ön tasarıya çıkarıyor.  Donanımımızın yanı sıra akıllı telefon uygulamamız Zepp’in sıhhat sektörü için ehemmiyetli bir kazanım olduğunu düşünüyorum.  Çünkü, akıllı aletlerde donanımları ileri düzeye taşıyan unsurlar, ileri zekayla geliştirilmiş uygulamalar oluyor” izahında bulundu.

.

Amazfit olarak ilk emellerinin satış ve teknik servis operasyonunda kullanıcıyı ön tasarıda tutacakları bir ağ oluşturmak olduğunu belirten Özkan, Amazfit’in şahsi sıhhate yönelik uygun ücretli, gerçekçi ürünler sunacağını paylaştı.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Apple'ın Küçük iPhone Tasarımı Meydana Çıktı
Apple'ın Küçük iPhone Tasarımı Meydana Çıktı

Teknoloji devi Apple, uzun süredir konuşulan küçük bir iPhone çıkaracağı konusunda sona yaklaştı. Küçük ekranlı telefon severler için piyasaya sürülecek iPhone SE2 modelinin...

Telegram, rakip uygulamalar dururken sadece 72 saat içinde 25 milyon yeni kullanıcı kazandı !! 2021
Telegram, rakip uygulamalar dururken sadece 72 saat içinde 25 milyon yeni kullanıcı kazandı !! 2021

2021 sosyal uygulamalar için çok ehemmiyetli bir sene olacak gibi görünüyor. Dünyanın en popüler uygulaması WhatsApp, saklılık siyasetinde Facebook’un verilerinizi kullanma yetkisini...

Sony, Uygunsuz  Kullanıcı Adlarını Değiştiriyor
Sony, Uygunsuz Kullanıcı Adlarını Değiştiriyor

İçerisinde uygunsuz kelimeler bulunan kullanıcı adları Sony tarafından anında değiştirilecek. ...