Amazon Prime Air kargo uçağı filosunu büyütüyor 2021

Amazon Prime Air kargo uçağı filosunu büyütüyor 2021

Bloomberg Milyarderler Endeksi’ne göre Amazon’un CEO’su olan dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos, Amazon Prime Air kargo uçağı filosu üzerinden işini büyütme kararı aldı.

2016 seneninde Amazon Primer Air, yalnızca 11 uçaklık bir filodan oluşuyordu. Şirket, Bloomberg’e yaptığı izahta, 2022’nin sonuna kadar uçak sayısını 85’e çıkarmayı, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ve diğer ülkelere nakliyat gerçekleştirmek istediğini aktardı.

AMAZON PRIME AIR İÇİN 2022 HEDEFİ

Amazon’un bu izahı sektör için ehemmiyet arz ediyor zira şirket uçak kiralama yerine ilk sefer satın alma yoluna gitti. Amazon; Delta Hava Yolları’ndan 7, Kanada’daki WestJet’ten 4 kullanılmış uçak satın alacak.

Kanada’dan alınan 4 uçak, kargo taşımak üzere tertip ettikten sonra içinde bulunduğumuz senede Amazon ürünlerini taşımaya başlayacak. Delta’nın uçaklarının 2022 seneninde filoya katılacağını belirtelim.

Amazon Prime Air

JEFF BEZOS’UN GÖZÜ 200 UÇAKLI FİLODA

Amazon‘un mevcut tüm uçaklarında olduğu gibi, bu yeni uçaklar da yükleniciler tarafından işletilecek. Önümüzdeki birkaç sene içinde, Amazon Prime Air filosunun 200’den fazla uçak içerecek şekilde büyüyebileceği düşünülüyor. Bu da aynı şartlarda UPS ile rekabet etmek mananına geliyor.

Diğer taraftan geride bıraktığımız haftalarda Amazon,  S&P 500 Endeksi’nde ağırlık sıralamasında yüzde 4.37 ile üçüncü sırada bulundu.

The post Amazon Prime Air kargo uçağı filosunu büyütüyor first appeared on .




Güneş ve Pigment Lekeleri Nasıl Geçer?
Güneş ve Pigment Lekeleri Nasıl Geçer?

Güneş ve Pigment Lekeleri Nasıl Geçer? Sık sık güneşe mi çıkıyorsunuz? Yoksa yıllardır solaryumun altında mı uzanıyorsunuz? Bunun sonuncunda yüzünüzde ve vücudunuzda pigment ve...

Anthem'in VIP Demosu Oyuncular İçin Problemli Başladı
Anthem'in VIP Demosu Oyuncular İçin Problemli Başladı

Electronic Arts'ın uzun süredir beklenen yeni oyunu Anthem'in, özel olarak davet edilenler ve ön sipariş verenlerden oluşan VIP Demo dönemi başladı. Her şey güzel gidiyordu ancak yoğunluk...

iPhone 11 Serisinin Tersine Şarj Desteği Olabilir
iPhone 11 Serisinin Tersine Şarj Desteği Olabilir

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 11 serisiyle ilgili ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırdı. Eski bir Apple blogger'ı olan Sonny Dickson tarafından yapılan açıklamalara göre...