Amerika Birleşik Devletleri’ndeki En Pahalı 20 Ev

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki En Pahalı 20 Ev

2017 şimdiden yeni ev inşaatlarında bir artış yaşadı ve arzı karşılamak için talep artıyor. En özel ev sahiplerinin gereksinimlerini karşılamak için en pahalı ev ve güzel evlerden bazılarının inşa edildiği iyi bir yıl oldu. Pek çok benzersiz mimari şema, yeni ve işlevsel yer planları varken, spektrumun en üst noktasına odaklanmaya karar verdik. En son konakların ve mega konakların neler sunabileceğine uzun ve heyecan verici bir bakış atıyoruz. Kendi yerinize dahil etmek istediğiniz bazı yeni fikirler edinebilirsiniz. Ülkenin sunduğu en lüks kazı turumuza başlarken 2017 için Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en pahalı yirmi eve göz atmanın keyfini çıkarın. Gelin hep beraber en pahalı ev olan şu mimarilere beraber bakalım

1. Four story Mega Mansion in L.A. Bel-Air $250M

en pahalı ev

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en pahalı ev yeni piyasaya sürüldü. Bruce Makowky’nin tasarımı olan bu ev, tüm olanaklarla en üstte ve bakım için yedi kişilik bir personel ile birlikte geliyor. 100’den fazla nadir ve pahalı sanat eseri, biri Bugatti olan 30 milyon dolarlık nadir ve pahalı arabalardan oluşan bir koleksiyon içerdiği için sadece bu fiyat etiketi için bir eve sahip değilsiniz.

King Kong gayrimenkulün tamamlanması için dört yıl ve üç yüz işçi gerekiyordu. Tamamen mobilyalı olarak gelir ve personel arasında bir şef ve masöz bulunur. 38.000 metrekarelik iç alan, 17.000 metrekarelik açık güverte alanı, 21 banyo, iki ana süit ve misafirler için 10 süit içeren 12 yatak odası, bir havuz barı ve geniş iç mekanda eşit olarak dağıtılmış beş tane daha ve üç mutfak bulunmaktadır. Ev sinema sistemi, 4K projektörde önceden yüklenmiş yedi bin filme sahip 22 ft ekrana sahiptir. 57 hoparlör ve 16 subwoofer ile muhteşem ses, ardından misafirler için 40 arkaya yaslanabilen deri koltuk eklediğinizde ev eğlence paketinin tamamına sahip olursunuz.

2 ticari asansör ile dört kat arasında hareket edebilir, 2 şarap ve şampanya mahzenine göz atabilir veya salon olarak ikiye katlanan 4 kulvarlı bowling salonunda biraz eğlenebilirsiniz. 85 ft sonsuzluk havuzunda, spa kombinasyonunda, masaj odasında ve spor salonunda günlük egzersizinizi unutmayın ya da en sevdiğiniz mekana hızlı bir uçuş yapmak için çatı katındaki helikopter pistine gidin. LA silüetinin görünümü 270 derecedir ve ayrıca nefes kesici okyanus ve dağ manzaralarını da görürsünüz. Ayrıca, fiyatın 7 tam zamanlı personel için iki yıllık ödenen maaşı içerdiğini de belirtmeliyiz. Bu goliath’ın konumu 924 Bel Air Rd

Los Angeles, CA 90077’dir.

2. The Manor at Holmbly Hills $200M

en pahalı ev

Yıkılmış daha eski bir ev arıyorsanız, Holmbly Hills Malikanesi peşinde olduğunuz şey olabilir. Bu büyük mülk 56.500 metrekarelik iç alana sahiptir. On dört yatak odası ve 27 banyo, misafirler üzerinde eğlenceli bir konaklama geçirmeniz için bolca alan sağlar. Konum, tepenin üzerindeki konumundan muhteşem manzaralar sunmaktadır. Enfes çevre düzenlemesi ve Fransız şato tarzı, bu lüks konağı LA’deki en lüksler arasında yapıyor. 1988 yılında James Langenheim ve Associates tarafından inşa edilen ev, konağı geçici olarak güncellemek için 2011 yılında yenilenmiştir. Bu mülk, tam boy bir tenis kortu, dikdörtgen havuz, resmi giriş ve en üst kata çift merdiven girişi gibi birçok olanakla birlikte gelir. Bu listeyi 594 S Mapleton Dr. Los Angeles, CA 90024 adresinde bulabilirsiniz.

3. Manalapan Megamansion $195M

en pahalı ev

Florida’daki Manalapan Megamansion, 1940’larda inşa edilmiş tarihi bir cazibeye sahiptir. 600 metrelik okyanus önü mülk, mahremiyet ve huzur ve sessizlik veya harika plaj partileri sağlar. Botanik bahçesinde 1.500’den fazla tropikal tür bulacaksınız. 22 yatak odalı 47 banyolu arazide ayrıca bir ağaç ev ve spor kompleksi bulunmaktadır. Ev, zamana ayak uydurdu ve 2000 S Ocean Blvd Lantana, FL 33462 adresinde güncellendi.

4. Great Island 63 acre waterfront $175M

En pahalı ev sıralamasında 4. sırada yer alan bu mülk, arka kapınızda yaban hayatı ile birlikte doğal bir ortam sunar, ancak Manhattan’ın gelişen metropolünden arabayla sadece bir saat uzaktasınız. Ana ev, Guastavino karo tavanlara sahip taştan yapılmıştır. Su ve çayır manzarası nefes kesici. Bu ev, şehir hayatından bir mola vermek ve kırsal bir bölgenin huzur ve sessizliğinin tadını çıkarmak, ancak şehre iyi bir erişime sahip olmak isteyenler için mükemmel bir sığınaktır. Darien CT 06820’de bulunan Great Island, on dört dönümlük bir koruma alanının merkezinde yer almaktadır.

Çimenlikler, çimenlikler ve çayırlarla çevrili bir giriş kapısı, muhteşem bir deniz fenerinin manzarası, sayısız flora ve fauna, bir kapı evi, bakıcının evi, bir dizi küçük ev, sahil kulübeleri, rıhtımlar ve bir yat temeli ve bir antik ev. 1800’ler. Ayrıca ana evde 8 tam banyo ve 2 yarım banyo bulunmaktadır. 10 yatak odası 4 şömine, tam bodrum, hizmetli banyosu, ekstra yüksek çift kişilik yatak odası, yemek odası, salon, mutfak ve kirişli oturma odası. 1902 yılında inşa edilen ana ev, müstakil bir garaj ile geleneksel Avrupa tarzı bir tasarıma sahiptir. Olanaklar arasında yeşil ev, ahır, kapılı birlik, rıhtım, teras ve veranda bulunmaktadır.

5. Briar Patch $140M

Hamptons’daki en pahalı ev ve ABD’deki en pahalı evler listemizdeki beş numara. Bu sahil mülkü 11.2 dönümlük bir alana kurulmuş ve Kasım 2014’te piyasaya çıkmıştır. 10 yatak odası, 4 şömine, 9 tam banyo, 1 kısmi banyo, tenis kortları, spa içeren bu on bin metrekarelik evin fiyatını sabit tutuyorlar. , jakuzi, spor salonu ve evde fitness merkezi. 60 ft. Tik ağacı ile çevrili açık yüzme havuzunda yüzün veya büyük sulara dalmak için sahildeki çeyrek millik bir yürüyüşe çıkın. Bir misafir evi, kendi mahremiyetini isteyen bir kalabalığa sahip olduğunuzda misafirlerin üzerinde kalmak için uygundur. Dışarıdan muhteşem su manzaraları ve el yapımı duvar kağıdı, iç mekanı çok sayıda Fransız kapısı ile bir Gürcü Revival tarzında süslüyor. Bu mülk, Ulusal Tarihi Yerler Sicilindedir ve kuruluşundan bu yana sadece 3 sahibi olmuştur. Bu listeyi 90 Briar Patch Rd. Adresinde bulabilirsiniz. East Hampton, NY 11937.

6. Il Palmetto $137M

1930’ların İtalyan Rönesans hayranıysanız, bu konak tam size göre olabilir. 60.000 metrekarelik geniş evde 10 yatak odası bulunmaktadır ve bunlar henüz listelenmiştir. İki asansör sizi Fairfax ve Sammons tarafından yönetilen bu muhteşem iç mimari çalışmasında taşır. Pavilion tarzı odalara, dramatik bir giriş için 2 katlı bir giriş holü ile erişilir. 16. yüzyıldan kalma oyma tavanlar, oturma odasındaki kalkan tavanlı resmi yemek odasını süslüyor. Ana evde ayrıca bir aile odası, şef mutfağı, uşak kiler, ev sineması, ofis, kütüphane ve bilardo odası bulunmaktadır. Bu odalar avluda bulunan çeşmeyi çevreler.

Şarap mahzeni 20.000 şişe içerir ve oyulmuş kireç taşından yapılmıştır. Bin kasayı eskiten daha küçük bir şarap mahzeninin yanı sıra spa ve egzersiz odasını da unutmayın. Yapısal olarak sağlam olan pencereler, 2 yatak odası ve 3 banyodan oluşan sahil evine giden bir yer altı tüneli ile bronz etkiye ve kasırgaya dayanıklıdır. Bir sonsuzluk havuzu, Atlantik’in tonuna uyacak şekilde tasarlanmıştır ve merdivenli bir deniz duvarı korumalı plaj erişimi sağlar. Kayıkhane, 2 motorlu tekne lansmanı ile göl kıyısında yer almaktadır. Bu rüya emlak, FL, Palm Beach’in doğu bölümünde yer almaktadır.

7. Rancho San Carlos $125M

Muhteşem manzaralar sunan bu tarihi ev, Montecito, CA’da 2500 East Valley Road’da yer almaktadır. Bu Kolonyal malikane, 1931’de inşa edilen Reginald Johnson’ın tasarımıdır. 30’dan fazla odayı içeren ana konutta 29.483 fit kare iç alana sahiptir. Coğrafi olarak doğal teraslar üzerinde yer alan resmi oturma odaları, aile ile orta avluyu çevreliyor ve yatak odalarının ana kanatları yüksek terastan uzanıyor. Manzaralar zariftir ve evin mimari tasarımı ile mahremiyet sağlanmıştır. Arazide ayrıca muhteşem binicilik tesisleri, aktif olarak mahsul üreten meyve bahçeleri, bir ofis ve 237 dönümlük özel mülk üzerinde on ek konut evi bulunmaktadır.

8. Las Varas and Edwards Ranches $108M

Kaliforniya, Goleta’da 10045 Calle Real adresinde bulunan 237 dönümlük Las Varas ve Edwards Çiftlikleri şu anda piyasada. Evde açık otlaklar ve Ardıç, Okaliptüs ve Canlı Meşe ormanları ile çevrili ana evde 10 yatak odası, 10 buçuk banyo bulunmaktadır. Limon ve avokado bahçeleri aktif olarak yetiştirilmektedir. Özel erişime, özel kanyon parkurlarına ve iki tatlı su deresine sahip on bin fitlik okyanus cephesi, özel ve huzurlu bir kaçış sunuyor. Şu anda mal sahibinin hacienda, Viktorya döneminden kalma bir konuk evi, yöneticinin kulübesi, tamirci kulübeleri ve ağılı bir at ahırı mevcut yapılardır. Mülk, ayrı olarak değerlendirilen ancak yeni sahipler daha da geliştirmek isterlerse yüksek potansiyel için bitişik olan dokuz APN parseline sahiptir.

9. Fifth Avenue Duplex $96M

New York City’deki bu 834 Fifth Avenue dubleksi, 7. ve 8. katları kaplar. Central Park’ın muhteşem manzarası, sahibi için bir ebeveyn yatak odası, şarap mahzeni, parke döşeme, yüksek tavanlar, görkemli giriş, oturma odası, şömine ve tam giyinme odası ve 1930’lardan kalma aynalı banyo dahil olmak üzere 20 odaya sahip iki katlı bu geniş evi süslemektedir. ve mermer tarzı. 17. yüzyıldan kalma deri duvarlar aşağı kütüphaneyi süslüyor. Bu evin fiyatı 120 milyon dolardan düşürüldü, ancak yine de New York City’deki en pahalı ev. Ev 1931 yılında inşa edilmiş ve 14 katlı kireçtaşı dış cepheye sahip olan ünlü mimar Rosario Candela’nın tasarımıdır. Rezidansta 24 daire bulunmaktadır.

10. Pumpkin Key $95M

en pahalı ev

Florida Keys’te yer alan bu özel ada, okyanus kıyısında 26 dönümlük dinlenme arazisine sahiptir. 110 milyon dolardan düşürülen mülk, 5.000 metrekarelik bir ana eve, 20 kaymalı marinaya, tenis kortlarına ve kulübelere sahiptir. Kabak anahtarına Miami’deki South Beach’ten 10 dakikalık bir helikopter yolculuğu veya tekneyle on dakikalık bir yolculukla ulaşılır. Tesiste ayrıca özel bir uçak pisti bulunmaktadır. Birden fazla lot, mega yatta konaklama için ayarlanmış olan yerleşik tesislere ve marinaya geliştirme ve entegrasyon için hazırdır. Gitmeye hazır özel bir ada için pazardaysanız, Key Largo, Florida bölgesinde mevcut olan tek seçenek budur.

11. Brookline Estate $90M

Boston şehir merkezinin beş mil eteklerinde bulunan MA, Brookline Malikanesi’ne nihai kaçış noktasıdır. Reebok’un eski CEO’su Paul Fireman’ın şu anda sahip olduğu 23.623 metrekarelik iç mekan. Rezidans, 24 oda, 8 şömine, 8 yatak odası, 12 banyo, 4 boşluklu ekli garaj, asfalt araba yolu, merkezi hava ve kır kulübü ve golf sahasının ortasına yerleştirilmiş kireçtaşı bir dış cepheden yapılmıştır. Brookline Estate, 150 Woodland Rd. Chestnut Hill, MA.

12. Silicon Estate $88M

ABD’deki en pahalı 20 ev listemizdeki on iki, Silikon Vadisi’ndeki teknoloji kralı Kumar Malavalli’nin sahibi olduğu Los Altos Hills, CA’daki Silikon Vadisi arazisidir. Elbette bu ev hem çalışmak hem de yaşamak için tasarlandı. Beş yatak odalı bir ana rezidans, bağımsız bir ofis ve ayrı misafir süitlerine sahiptir. Kapalı yüzme havuzunun geri çekilebilir odası vardır. Masaj odasında yapılan bir seanstan sonra sauna kullanışlı oluyor. Açık ve kapalı eğlence mekanları ile iş ve eğlence temaları dahil olmak üzere büyük etkinliklere ev sahipliği yapmak için inşa edilmiş Silicon Valley Estate’i 8 dönümlük bir çevrelemektedir.

13. Holmby Hills Villa $88M

Yine 88 milyon dolarlık başka bir ev, bu Los Angeles, CA’daki 10250 Sunset Bulvarı’ndaki prestijli Holmby Hills’te bulunuyor. Paul Williams, mülkü 1930’da tasarlayan mimardır. Ev, 17 yatak odası, 22 banyo ve 6.000 metrekarelik özel bir tiyatro içeren 30.000 metrekarelik bir iç mekana sahip üç dönümlük bir alanda oturuyor. Moda tasarımcısı Max Azria, sahibi ve satışa çıkarmış.

14. Bel Air Chateau $85M

Los Angeles, CA’daki 630 Nimes Rd adresindeki Bel Air’e geri döndü. Bu 35.000 metrekarelik evde 5.000 şişe şarap mahzeni, büyük bir balo salonu ve nefes kesici çeşmeler ve teraslar bulunmaktadır. Fransız Chateau Style konağında 10 yatak odası, 14 tam banyo, bir makyaj odası, Mutfak kiler, Isıtmalı özel havuz, kapalı spa ve 8 şömine bulunmaktadır. Ayrıca interkom ve telefon sistemi, bar, asansör, çalışma odası, yemek odası, oturma odası, aile odası, medya ve müzik odası, ofis, kütüphane, merkez salon, spor salonu ve egzersiz odası ve kahvaltı alanı bulunmaktadır. Döşeme parke, mermer ve taştır. Dış kısımda kapalı bir sundurma ve açık veranda bulunmaktadır.

15. Del Dios Ranch $85M

Bu 210 dönümlük alan, 40 dönümlük Valencia portakalını içerir ve tesisin gölünün muhteşem manzarasını sunan bir tepenin üzerinde 8.148 metrekarelik bir ana eve sahiptir. Santa Fe, CA’da yer almaktadır. evin içi mermer, cam, sekoya ve beton sporları. Ayrıca bir tenis kortu, binicilik tesisleri ve arsanın geliştirilmeye hazır kalan geri kalanı da dahildir. Mermer zeminler daha fazla konfor için radyan ısıtmalıdır. Cam tavan pencereleri ve çoklu pencereler, doğal ışık akışı sağlar. Evde 4 yatak odası, 7 tam banyo, tam seviyeli bir havuz ve spa alanı, ana süiti barındıran özel bir ikinci kat ve birinci katta ayrı bir rüzgar üzerinde bulunan üç yatak odası bulunmaktadır. Arthur Elrod, 1973’te inşa edilen bu evi tasarladı.

16. 2727 Benedict Canyon Drive Beverly Hills Mansion $85M

Bu 1980 malikanesi, lüksün de tadını çıkaran ciddi biniciler için kurulmuştur. Kilometrelerce uzanan at parkurlarına erişime sahip 16 dönümlük bir arazi üzerinde yer alan tesiste iki at halkası ve tamamen süslenmiş beş ahır bulunmaktadır. Amaç ev, 11 yatak odası, 17 tam banyo, resmi giriş alanı, den, atriyum, ev sineması, oturma odası, spor salonu, hizmetçi odaları, sauna ve tack odası içeren 20.000 fitlik bir güzelliktir. Ayrıca aile odasında bir şömineli bir bar ve interkom, bir kahvaltı salonu, ek kahvaltı alanı, yemek alanı ve bir yüzme havuzu sporu yapmaktadır. Bu sevimli ve ferah mülk bir zamanlar Eddy Murphy’ye ve daha önce Cher’e aitti.

17. The Atelier 45th Floor Combo $85M

New York Cities Atelier apartman kulesinin 45. katının tamamının pazarda olduğu New York’a geri döndük. İstenen fiyat, henüz alıcı olmadan 2013’te ilk listelendiği günden bu yana aynı kaldı. Olanaklar bu dokuz apartman birimi anlaşması için harika. Yeni sahibi ayrıca beş yıl boyunca ödenen beş yıllık yanaşma ücreti olan, harika bir milyon değerinde olan bir yat, Brooklyn Nets’i görmek için bir yıllık sezonluk bilet, bir Hampton’ın yazlık kiralık konağı için bir yıllık kiralama ve iki Hayalet Roll’s Royce iknası. Bina olanakları arasında bisiklet odası, soğuk hava deposu, garaj otoparkı, medya odası, yüzme havuzu, topluluk için dinlenme tesisleri, vale park hizmeti, kapıcı, spor salonu ve çocuk oyun odası bulunmaktadır. Kat kombinasyonu, 635 W 42nd St. New York, NY 10036 adresinde yer almaktadır.

18. Kings Point Estate $85M

New York silüetinin muhteşem manzarasına sahip Long Island Sound Estate ve sekiz dönümlük sahil mülkü. 1928’de inşa edilen Kings Point Estate, görkemli kalitede üç rezidansa sahiptir. Evlerin içinde bir şarap mahzeni ve tadım odası, bir kuaför, bowling salonu, birden fazla kapalı havuz, raketbol sahası (tabii ki kapalı), özel yat iskelesi ve kumarhane bulacaksınız. Toplam 13 yatak odası ve 35 banyo bulunmaktadır. Mülk 2013 yılında sadece 15.8 milyon dolar getirilerek satıldı. Yenileme olmadan, fiyat şu anki 85 milyon dolarlık maliyetine sıçradı. 26 Pond Rd. Kings Point, NY.

19. Upper East Side Beaux-Arts Mansion $84.5M

New York’taki bir başka pahalı Malikane. New York’ta 8 E 62nd St’de bulunan bu mücevher 1903 yılında Beaux Arts tarzında inşa edilmiştir. Konumu Central Park’a giden bir bloktan daha azdır. Kireçtaşı bir dış cephe ve iç kısımdaki Hermes deri duvar kaplamaları, bu 15.000 metrekarelik şehir evini bölgedeki en seçkinler arasında yapıyor. Konağın tasarımı, ilhamını ünlü St. Petersburg Pavlovski Sarayı’ndan alıyor. Bir ıslatma küveti, buhara dayanıklı aynalar ve ankastre barbekü alanı mutfağının sesi nasıl? Kozmetik için bir buzdolabı atın ve bu son derece işlevsel lüks konağın kimler için tasarlandığını görmeye başlayacaksınız.

20. 432 Park Penthouse $82M

ABD’deki en pahalı ev olmasa da. Park Avenue bizi hayal kırıklığına uğratmadı. 20. sırada gelen 432 Park Avenue’de bulunan çatı katı oldukça ses getirdi. Rafael Vinoly, gezegenin bu tarafında konut kullanımı için en yüksek binada 95. kattaki çatı katını tasarladı. Çatı katında 6 yatak odası, 7 banyo ve toplam 8,255 fit kare inanılmaz bir yaşam alanı vardır. Şehrin manzarası muhteşem.

Kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki En Pahalı 20 Ev yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Marvel’s Avengers, Çevrimdışı Olarak da Oynanabilecek
Marvel’s Avengers, Çevrimdışı Olarak da Oynanabilecek

Call of Duty’yi serisini geliştiren kişilerin de yapım ekibine katıldığı Marvel’s Avengers, çevrimdışı olarak da oynanabilecek. ...

Google Asistan’ın Çocuklara Masal Anlatacak Özelliği
Google Asistan’ın Çocuklara Masal Anlatacak Özelliği

Sesli asistanlar, her geçen gün kazandığı yeni yeteneklerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu sesli asistanlardan biri olan Google Asistan, çocukların yüzünü güldürecek bir...

Game Pass’e Daha Fazla Final Fantasy Oyunu Geliyor! 2021
Game Pass’e Daha Fazla Final Fantasy Oyunu Geliyor! 2021

Xbox Game Pass, Microsoft‘un abonelik sistemi ile çalışan dijital oyun kütüphanesine daha fazla Final Fantasy oyunu gelecek. Square Enix‘in geliştirdiği JRYO serisi olan Final...