Apple’ın izinde: Galaxy S21 ve S21 Ultra, kutusundan eksik çıktı 2021

Apple’ın izinde: Galaxy S21 ve S21 Ultra, kutusundan eksik çıktı 2021

Samsung’un Galaxy S21 ailesi, şirketin 2021 amiral gemisi serisi olarak görücüye çıktı. Galaxy S21 ve S21 Ultra aletlerinin artıları ve eksileri bulunuyor. Galaxy S21 kutu açılışı da yapıldı.

9to5Google‘ın haberine göre, Galaxy S21 ve S21 Ultra hakkındaki ilk izlenimleri paylaştı; Güney Koreli teknoloji devinin, kimi noktalarda AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’li rakibi Apple’ın müsaadeden gittiği görüldü.

Cupertinolu şirketi takip eden Samsung, hem şarj aletine hem de kulaklıklara S21’in kutusunda yer vermedi, sadece bir USB-C kablosu ve birkaç evrak kullanıcılar için hazırlandı. Bilhassa şarj aletinin olmaması bazı kullanıcılar için can sıkıcı olacağa benziyor.

Galaxy-S21-kutu-açılışı-2

GALAXY S21 KUTU AÇILIŞI

Normal koşullarda amiral gemisi telefonların senede seneye kademe atlaması beklenir, ancak S21 serisi için bunun zıddı bir vaziyet mevzubahis. Ekranı 1440p olması beklenen Galaxy S21 1080p ile geldi; oturumu ise süper keskinliğini savunuyor. Samsung, her şartta 1080p görüntülemeyi düşünülen olarak ayarlıyor.

Donanım tarafında Samsung’un temel modelinde plastik kullanma kararının işe yaradığı görülüyor. Cam ekranın his açısından avantajları olsa da şirketin çok çeşitli sentetik ve yarı sentetik organik bileşenlerden oluşan malzeme temelli tarafı iyi bir iş çıkarıldığını gösteriyor.

Aynı zamanda Samsung Galaxy S21 kutu açılışı konusunda S21 ve 21 Ultra modellerinin videosunu aşağıya bırakıyoruz:

GALAXY S21 ULTRA: HER İSTİKAMETİYLE İYİ

Geçen sene S20 Ultra’sına bakınca, kullanıcı açısından olması gerekenden büyük olan üründe kamera kusurları ortaya çıkmıştı. Galaxy S21 Ultra’nın kamerası için konuşmak erken ancak ek otofokus donanımı ve yeni birincil sensörü gelecek vaadediyor.

S21 Ultra, donanım açısından her istikametiyle çok daha ince duruyor. Alet elde tutulurken daha kompakt hissi oluşturuyor ve taşıma açısından çok daha hafif. Arka kamera yumrusu, ehemmiyetli bir gelişme olarak önümüzde duruyor.

AMD, Intel’e hodri alan diye konuştu: Ryzen 5000 serisi tanıtıldı haberimize göz atabilirsiniz.

The post Apple’ın müsaadede: Galaxy S21 ve S21 Ultra, kutusundan eksik çıktı first appeared on .

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Samsung Galaxy S10 Ailesinin İtalya Fiyatları Belli Oldu
Samsung Galaxy S10 Ailesinin İtalya Fiyatları Belli Oldu

TuttoAndroid isimli siteye göre, Samsung'un 2019 model amiral gemileri Galaxy S10 ailesinin İtalya fiyatları belli oldu. ...

Programcılarının Yazdığı İlk Kod Neden 'Merhaba Dünya'?
Programcılarının Yazdığı İlk Kod Neden 'Merhaba Dünya'?

Bir programlama dili olan Python’a giriş, genelde print("Merhaba Dünya!") ile yapılıyor. Herhangi bir programcının öğrendiği ilk kod olan 'Merhaba Dünya!', ya da orijinal hâliyle 'Hello,...

iOS 12.1.3 Güncellemesi, Kritik Bir Hataya Sahip
iOS 12.1.3 Güncellemesi, Kritik Bir Hataya Sahip

iPhone kullanıcıları tarafından çevrimiçi platformlarda rapor edilen hataya göre iOS 12.1.3 güncellemesini gerçekleştiren iPhone modelleri hücresel veriye bağlanma konusunda sorunlar...