Apple, iPhone’lar için bir MagSafe ‘Pil Paketi’ hazırlıyor: Rapor 2021

Apple, iPhone’lar için bir MagSafe ‘Pil Paketi’ hazırlıyor: Rapor 2021

Apple geçen sene iPhone 12 serisiyle MagSafe’i geri getirdi . Hemen peşinden , iPhone ve Apple Watch’u aynı anda şarj eden MagSafe Duo’yu başlattı . Şirketin ayrı olarak bu teknolojiyi yakında Macbook’lara getirmesi bekleniyor . Şimdi, Bloomberg tarafından hazırlanan bir rapor, Apple’ın bir MagSafe Pil paketi üzerinde çalıştığını söylüyor.

Göre raporda , Apple manyetik dışarıdan iPhone’a bağlanabilen bir batarya paketi üzerinde çalışıyor. Yazılımsız olanlar için MagSafe , Apple’ın iPhone’ları manyetik olarak bağlanmış bir aksesuar aracılığıyla kablosuz olarak sulandırmak için şarj aletlerinde kullandığı tescilli bir standarttır.

Bu konektörler, takılabilir cüzdanlara sahip MagSafe Cilt kılıflar gibi diğer aksesuarların da yolunu açtı . Her neyse, Pil Paketinin en az bir yıldır çalıştığı ve harbiden piyasaya çıkıp çıkmayacağı ile ilgili aklımızda kuşkular uyandırdığı bildirildi.

Bununla beraber, gecikmenin nedeni yazılım meseleleri, bir olayı kullanırken uyumluluk ve kullanılabilirlik ve daha fazlasından kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bundan söz etmişken, bu Pil takımı savunucu bir kılıf olarak hizmet etmeyecek, ancak asal olarak alet için ekstra meyve suyu sağlıyor.

Apple, iPhone'lar için bir MagSafe 'Pil Paketi' hazırlıyor: Rapor

Pil takımının dış yüzeyinde ekstra dayanıklılık için Cilt dokular bulunma ihtimali vardır. Apple’ın MagSafe’i meselelerin adaletli hissenine sahipti ve implante edilmiş kalp pillerini dahi engelleyebileceği vaziyetler var .

Her neyse, son iOS 14.5 Beta 2’de de ‘Pil Paketi’nin delili bulundu . Apple onu mağazalara getirsin veyahut etmesin, bilhassa iPhone 12 Mini gibi ufacık cihazlar için şık bir küçük eklenti gibi görünüyor. minik pil.

Halihazırda satılan MagSafe aksesuarlarının yanı sıra , Cupertino devinin de MagSafe ürünlerinin çetelesine araç içi ataşmanlar ilave etmesi bekleniyor. Aynı zamanda, Apple’ın AirTags , iPad Pro 2021 gibi ürünleri piyasaya sürmek için önümüzdeki ay, başka bir deyişle 16 Mart’ta bir etkinlik tertip ettiği deklarasyonluyor .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Alienware M15 ve M17 Duyuruldu: İşte Fiyatları ve Özellikler
Alienware M15 ve M17 Duyuruldu: İşte Fiyatları ve Özellikler

CES 2019 kapsamında birbiri ardına patlayan dizüstü bilgisayar haberlerine Alienware serisiyle Dell de katıldı. ...

Google ve Apple, 50'den Fazla Uygulamayı Listeden Kaldırdı
Google ve Apple, 50'den Fazla Uygulamayı Listeden Kaldırdı

ESET ve Wandera, iOS ve Android uygulama mağazalarında yer alan 50'den fazla uygulamanın kötü amaçlı olduğunu tespit etti. Gerekli girişimlerin sonucunda Apple ve Google, bu uygulamaları...

Google Haritalar'a Varış Zamanı Özelliği Eklendi
Google Haritalar'a Varış Zamanı Özelliği Eklendi

Gitmemiz gereken fakat nasıl gidileceğini bilmediğimiz yerler için sıkça başvurduğumuz Google Haritalar, daha önce hedef konum belirlendikten sonra hedef konuma varış için ortalama...