Apple iPhone SE 3, yükseltilmiş işlemci ve 5G desteğiyle gelecek yıl piyasaya sürülecek 2021

Apple iPhone SE 3, yükseltilmiş işlemci ve 5G desteğiyle gelecek yıl piyasaya sürülecek 2021

Bilinen ve emin bir Tianfeng International analisti Ming-Chi Kuo , önümüzdeki birkaç sene içinde Apple iPhone serisine ait tahminini izah etti. Raporda enteresan yorum, daha küçük iPhone SE konusunda.

Gibi rapor başına Apple yeni Apple iPhone SE (2020) bu sene yeni nesil modeli bırakmadan olmayacaktır. Bunun yerine, alet gelecek sene piyasaya sürülecek.

Ayrı olarak akıllı telefonun tasarımı açısından çok fazla farklık olmayacağını ve 4.7 inçlik ekran boyutunun da aynı kalabileceğini belirtiyor. Bununla beraber, şirket işlemciyi yükseltecek ve 5G irtibatı için destek ilave edecektir .

Cihazda yer alan çip setinin yükseltileceği belirtilirken, raporda hangi işlemcinin kullanılacağı izah etmiyor. Spekülasyonumuz, cihazın yaklaşan iPhone 14 serisinde veya mevcut A14 Bionic’te kullanılan aynı yonga setini paketleyebileceği istikametinde .

Apple iPhone SE 3, yükseltilmiş işlemci ve 5G desteğiyle gelecek yıl piyasaya sürülecek

İPhone SE 3’ün gecikmeli piyasaya sürülmesi, bu yıl yeni bir iPhone SE modelinin olmayacağı mananına gelmiyor. Raporlara göre, Cupertino merkezli dev, iPhone SE Plus’ı bu yılın sonlarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Yaklaşan iPhone SE Plus’ın , ekranın üstünde bir kesikli 6.1 inçlik bir ekranla gelmesi bekleniyor. Kamera bölümünde 12 megapiksel çift kamera heyetimi olabilir. Kaputun altında, 5G desteği olmayan A14 işlemciyi paketleyecek ve aletin yan tarafa kurulmuş bir parmak izi sensörüne de sahip olduğu söyleniyor.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Adil Kullanım Kotası Uygulamasının Resmi Sonuçları Açıklandı
Adil Kullanım Kotası Uygulamasının Resmi Sonuçları Açıklandı

1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla BTK'nın kararı sonucu kaldırılan AKK'den sonra Türk internet abonelerinin internet kullanımlarındaki farklılıklar gözlemlendi. Kişilerin daha fazla internet...

Apple, iTunes Sonrası Dönemin Nasıl Olacağını Açıkladı
Apple, iTunes Sonrası Dönemin Nasıl Olacağını Açıkladı

WWDC 2019 etkinliklerinde iTunes'un gelecek dönemde kaldırılacağı duyurulmuştu. Yapılan yeni açıklamalarla birlikte iTunes sonrası dönemin nasıl olacağı açıklandı. ...

HTC'nin Yeni Telefonunun Özellikleri Belli Oldu
HTC'nin Yeni Telefonunun Özellikleri Belli Oldu

HTC, geçtiğimiz aralık ayında orta segment bir telefon çıkartacağını duyurmuştu ancak cihaza dair hiçbir bilgi yoktu. HTC'nin yeni cihazının özellikleri sızdırıldı. ...