Apple MagSafe pil aksesuarı, büyük şarj kutularına son verebilir 2021

Apple MagSafe pil aksesuarı, büyük şarj kutularına son verebilir 2021

İPhone 12 serisinde MagSafe’in piyasaya sürülmesiyle Apple, bir dizi manyetik aksesuarın kapısını açtı. Şirketin kendisi iPhone 12 için bir takım MagSafe aksesuarları üretti ve şimdi manyetik bir pil paketi üzerinde çalıştığı söyleniyor. Düşünebileceğiniz gibi, bir MagSafe pil paketi, kullanıcıların telefonlarını önce bir priz bulmalarına gerek kalmadan ve bir Yıldırım geçişi aracılığıyla telefona takılması şart olan büyük bir pil kutusu kullanmadan kablosuz olarak şarj etmelerine imkan tanır.

Bloomberg bugün bu MagSafe pil ekini bildirdi ve Apple’ın tasarıları ile ilgili bilgi sahibi olan anonim kaynaklarla konuştu. Bu kaynaklar, Apple’ın en az bir senedir bu ek üzerinde çalıştığını ve Apple’ın geliştirdiği bir takım prototiplerin beyaz kauçuk tasarıma sahip olduğunu söylüyor.

Bu pil paketi aksesuarının gelişimi başarılarından hoşlanmış gibi görünse de – Bloomberg’in kaynakları manyetik irtibatın pili yerinde tutacak kadar kuvvetli olduğunu bildiriyor – bir takım zorluklar da var. Sözgelişi, kullanıcıların telefonlarında bir kılıf varken MagSafe aksesuarlarının çalışmasını sağlamak başlı başına bir zorluktur ve Bloomberg ayrı olarak iOS’un bazen pil paketinin aşırı ısındığını öne sürebileceğini bildiriyor.

Apple MagSafe pil aksesuarı, büyük şarj kutularına bitirebilir

Bloomberg kaynakları bunu akılda tutarak, pil paketinin hala iptal edilebileceğini veya daha fazla ertelenebileceğini söylüyor. Bu yüzden, Apple kendi pil paketiyle yaşadığı meseleleri çözemezse, telefonları için bir pil MagSafe eki isteyenler, nihayetinde üçüncü taraf aksesuar üreticilerine bakmaya başlayabilir.

Buradan sonra ne olacağını görmemiz gerekecek, ancak Apple’ın iPhone için bir MagSafe kablosuz şarj aksesuarı sunduğunu görmemiz çok uzun sürmeyebilir. Resmi bir izah yapılırsa size haber vereceğiz, bu yüzden daha fazlası için bizi izlemeye devam edin.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Steam Oyun Festivali, oynanacak yüzlerce oyun demosuyla başlıyor 2021
Steam Oyun Festivali, oynanacak yüzlerce oyun demosuyla başlıyor 2021

Söz verildiği gibi, 2021 için ilk Steam Oyun Şenliği yalnızca birkaç dakika önce başladı. Kendisinden önce gelen Steam Oyun Şenlikleri gibi, bu da çok sayıda geliştiriciden gelecek...

Ücretsiz Mortal Kombat 11 Fırsatını Kaçırmayın
Ücretsiz Mortal Kombat 11 Fırsatını Kaçırmayın

Eğer Mortal Kombat 11'i henüz deneme şansınız olmadıysa, Warner Bros. Interactive'in size güzel bir haberi var. Şirket, büyük ilgi gören Mortal Kombat 11’in 11-14 Ekim tarihleri...

Amazon, Devasa Bir Veri Seti Yayınlayacak
Amazon, Devasa Bir Veri Seti Yayınlayacak

Amazon, önümüzdeki aylarda devasa bir veri setini yayınlayacak. Amazon, doğal dil...