Apple Studios, 25 milyon dolarlık rekor bir CODA filmi satın aldı 2021

Apple Studios, 25 milyon dolarlık rekor bir CODA filmi satın aldı 2021

Apple Studios, yeniden rakipleri Netflix ve Amazon tarafından aranan CODA için 25 milyon dolardan fazla ödeyerek Sundance rekoru kırdı . Bu satın alma ile Apple, şirketin Apple TV + yayın hizmetinde piyasaya sürülmesi beklenen uzun metrajlı filmin dünya çapında münhasır haklarını ele geçirdi.

‘Sağır yetişkinlerin çocuğu’ mananına gelen CODA , Emilia Jones’un duyma özürlü bir balıkçı ailesinde doğan Ruby Rossi’yi canlandırdığı uzun metrajlı bir film. Evde duyabilen tek kişi olarak Ruby oyunlarının ailesinin hayatında ehemmiyetli bir rolü vardır – burs alma bahtı verildiğinde hayalinin peşinden gitmesini zorlaştırır.

Apple Studios, 25 milyon dolarlık rekor bir CODA filmi satın aldı

Göre son tarih , kırdı haberleri, Apple’ın CODA alım işaretleri ilk büyük sanal 2021 Sundance Film Şenliği satışı – ayrı olarak ödenen 22,5 milyon $ örten bir Sundance edinimi için yeni bir rekor Palm Springs . Rapor, film satın almanın Amazon ve Apple’a geldiğini ve nihayetinde Apple’ın açıkça kazandığını öne sürüyor.

Film hem izleyiciler hem de eleştirmenler arasında popüler olduğunu ispat etti ve Apple için sıcak bir satın alma oldu. Filmin ne vakit satışa sunulacağı şu anda belirsizliğini savunuyor, ancak muhtemelen Apple TV + akış hizmetinde başlayacak. CODA yazarı ve yönetmeni Sian Heder anlaşmayla alakalı yaptığı izahta şunları söyledi:

Filme verilen reaksiyonlar beni çok etkiledi ve Apple’da bu filmi seven ve derinden kavrayan bir ortak bulduğum için çok heyecanlıyım, yaratıldığı ruhu ve bu filmi en geniş seyirci kitlesine eriştirmeye kendini adamış. düşünceli ve manalı bir şekilde olası. Tüm CODA ekibi de filmin yolculuğunun bir parçası olduğu için Sundance’e minnettar. Umarım bu film ve Apple’ın kuvvetli desteği, katılım ve temsilin önünde duran kimi kapıları kırmaya yardımcı olur ve Sağır ve Engelliler topluluğundan karakterlerin merkezini oluşturan daha fazla hikaye için bir yol açar. Dünya bu hikayelerin anlatılması için çok uzun müddet bekledi. Şimdi zamanı. Daha fazla uydurma sebep yok.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Uzay İstasyonuna Yolculuğun Bedeli Dudak Uçuklatıyor! 2021
Uzay İstasyonuna Yolculuğun Bedeli Dudak Uçuklatıyor! 2021

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ merkezli uzay turizmi şirketi Axiom Space, dört kişiden oluşan bir ekibi Ocak 2022’den önce sekiz günlük bir konaklama için Beynelmilel Uzay...

Google Eklentisi Zararlı Yorumları Filtreliyor
Google Eklentisi Zararlı Yorumları Filtreliyor

Ne yaparsak kullanalım internetteki kötü ve zararlı yorumlardan kaçmak pek mümkün değil. Yeni bir Chrome eklentisi olan Tune, bu sorunu çözecek gibi duruyor. ...

Anno 1800'den Oyuncuları Üzecek Sistem Gereksinimleri
Anno 1800'den Oyuncuları Üzecek Sistem Gereksinimleri

Ubisoft'un yayınlanacak olan yeni oyunu Anno 1800'ün, Epic Games aracılığıyla sistem gereksinimleri açıklandı. ...