ASUS ROG Phone 3 Android 11 Beta Programı işe alımları başladı 2021

ASUS ROG Phone 3 Android 11 Beta Programı işe alımları başladı 2021

ASUS geçtiğimiz günlerde Özgün ROG’nin Android 10 aktüellemesini almayacağını doğruladı . Bir amiral gemisi akıllı telefon olarak, iki Büyük Android aktüellemesi dahi almadı. Bununla beraber, şirket nihayet üçüncü nesil ROG Phone 3 amiral gemisi için Android 11 Beta test2 aletlerini işe almaya başladı .

ASUS ROG Phone 3 Android 11 Beta Programı işe alımları başladı

Bir tweet’te , ASUS Zenfone Fransa Ekibi’nden Olivier , Beta Testinin detaylarını paylaştı. ROG Phone 3 için Android 11 Beta Test aletlerinin işe alımının resmen başladığını söylüyor . İlgilenen kullanıcılar aşağıdaki seçeneğe gittikçe kayıt olabilir:

  • Ayarlar-> Sistem-> Sistem Aktüellemeleri

Şimdi, Parametreler Düğmesine tıklayın ve Android 11 Beta Programı’na kaydolun. İhtiyacınıza göre ağ türünü WiFi / Taşıyıcı Verisi olarak belirtmeyi unutmayın. Beta sürümleri ekseriyetle büyük paketler halinde gelir ve bu yüzden daha fazla veriye ihtiyaç duyabilirler.

ASUS ROG Phone 3 Android 11 Beta Programı işe alımları başladı

ASUS’un yenilenen ZenUI’si, evvelki sürümlerden daha Stok Android’e daha yakın. Bu yüzden, Android 11’in güzelliklerinin çoğunun kullanıcı arayüzüne erişmesini bekleyin. Başka bir deyişle Android 11, sohbet balonları (konuşmalar), medya kontrolleri, gelişmiş destur idaresi ve örgütlü bildirimler gibi özellikler.

ASUS, Android 11’in ilk Beta testine (Zenfone 6 ile) duyurulmasından çok önce başlamış olsa da , kararlı aktüelleme yalnızca bir ay önce yayınlandı . Temmuz 2020’de piyasaya sürülen ROG Phone 3 ile ASUS, Beta aktüellemesine daha yeni başlıyor.

Mart 2020’de ROG Phone 2, Android’e 10 aylar sonra kararlı hale geldi . Bu nedenle, ASUS’un geçmiş kayıtlarına baktığımızda, ROG Phone 3’ün kararlı aktüellemeyi birkaç ay içinde almasını bekleyebiliriz.

Aynı zamanda ASUS, 2021’in başlarında ROG Phone 3’ün halefi olan ROG Phone 5’i (Geçici) piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Google’da Asla Aratmamanız Gereken 7 Şey
Google’da Asla Aratmamanız Gereken 7 Şey

İnternetteki toplam site sayısının 2 milyar barajına ulaştığı günlerde yaşıyoruz. Bilginin yalnızca doğru kaynaktan alındığında işe yaradığı konusunda herkes hemfikir. Peki ya...

Death Stranding 2'nin İpucu Geldi
Death Stranding 2'nin İpucu Geldi

Metal Gear Solid'in yaratıcısı Hideo Kojima, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Death Stranding 2'yi bekleyenleri heyecanlandırdı. Öte yandan henüz yeni oyuna dair resmi bir...

Bataryanın Telefonu Var: Energizer Power Max P18K Pop
Bataryanın Telefonu Var: Energizer Power Max P18K Pop

Ünlü pil üreticisi Energize, MWC 2019'da 18.000 mAh boyutunda bir bataryaya sahip akıllı telefonunu tanıttı. ...