Baseus 7’si 1 arada yerleştirme istasyonu 28,15 ABD doları (Orijinal Fiyat 38,99 ABD doları) 2021

Baseus 7’si 1 arada yerleştirme istasyonu 28,15 ABD doları (Orijinal Fiyat 38,99 ABD doları) 2021

AliExpress, Baseus Type C Hub yerleştirme istasyonunda flaş bir anlaşma yapıyor. Yerleştirme istasyonu çoğunlukla 38,99 dolardan satılıyor. Ancak önümüzdeki iki gün süresince, bu mükemmel 7’si 1 arada telefon tutucuyu sadece 28,15 dolara alabilirsiniz.

İrtibat istasyonu, normal akıllı telefonunuzu hem büronuzda hem de hanenizde kullanabileceğiniz profesyonel bir bilgisayara veya TV’ye dönüştüren çok işlevli bir alettir. Üç USB irtibat noktasıyla donatılmış olan alet, akıllı telefonunuza fare, klavye, USB flash sürücü vb. Gibi ansızın çok aksesuarı bağlamanıza ve böylelikle onu mini bir dizüstü bilgisayara dönüştürmenize yardımcı olur. Ayrı olarak gamepad’inizi hub’a bağlayabilir ve oyun tecrübenizi geliştirebilirsiniz. Bir projektör bağlantısı ve ek SD / Micro SD yuvalarıyla hub, depolama meselelerinizi dahi çözer. Tek yapmanız şart olan akıllı telefonunuzu takmak ve SD / Micro SD kartınızdan okumaya başlamak.

Bir C Tipi güç jakına sahip olan cihaz, size 15 W yüksek enerji için sonsuz bir kaynak sağlar ve estetik ve akıllı tasarım, akıllı telefonunuzu genişletme için bırakmanıza ve ellerinizi serbest bırakmanıza imkan tanır. Bilgisayar ve TV moduyla, işlemler için ekranınızı ayırabilir veya telefonunuz ile TV’nizin ekranını senkronize edebilirsiniz.

Baseus 7'si 1 arada yerleştirme istasyonu 28,15 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları (Özgün Ücret 38,99 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları)

Yalnızca TYPE C telefonlar için tasarlanan hub, Huawei (Mate 20 / Pro, Mate 10 / Pro, P20 / Pro) ve Samsung (S10 / 10 plus, S9 / S9 plus, Note9) gibi USB-C telefonlarla kullanılmak üzere özelleştirildi.

Bu hafif ve son derece taşınabilir çok işlevli bağlantı istasyonu yalnızca 28,15 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları (Özgün ücreti 38,99 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları). Flash Deal, fiyatsız kargo ile beraber gelir ve yalnızca önümüzdeki iki gün boyunca geçerlidir.

Bu yüzden Baseus hub bağlantı istasyonunuzu en kısa müddette alın.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Türkiye’den Sosyal Medyaya İkinci Ceza Geldi!
Türkiye’den Sosyal Medyaya İkinci Ceza Geldi!

Sosyal medya yasası olarak bilinen 7253 sayılı kanunda yapılan değişikliklerle Türkiye’de faaliyet gösteren ve günlük erişimi 1 milyondan fazla olan platformlara temsilci atama...

Lineage 2: Revolution, Bir Yılda 1 Milyar Dolar Kazandı
Lineage 2: Revolution, Bir Yılda 1 Milyar Dolar Kazandı

Güney Koreli oyun şirketi Netmarble'ın ABD Başkanı Simon Sim, Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda Epic Games’in 'State of Unreal' oturumunda Lineage 2: Revolution oyununun 1 milyar dolar...

Android Telefonlar İçin 5 Game Booster Uygulama
Android Telefonlar İçin 5 Game Booster Uygulama

Android telefonlarda bazen oyun oynarken ciddi performans kayıpları meydana gelebiliyor. Böyle durumlarda ise oyun odaklı performans artırma uygulamaları karşımıza çıkıyor. Sizin için...