BiP nasıl kurulur, BiP indir ücretli mi 2021

BiP nasıl kurulur, BiP indir ücretli mi 2021

Popüler anlık iletileşme uygulaması WhatsApp’ın yeni saklılık kaidelerini duyurduğunu, bu ilkelerin 8 Şubat 2021 itibarıyla devreye alınacağı bildirmiştik. Bir de 2021’de en iyi WhatsApp alternatifleri listesi hazırladık. Türkiye’de yaşayan kullanıcılar, BiP nasıl kurulur, BiP indir fiyatlı mi gibi aramalar yapmaya başladı.

Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen BiP, anlış iletileşme uygulaması olarak biliniyor. Uygulama çeşitli hizmetler sunuyor: kaybolan ileti, caps oluşturma, şahsi ve grup olarak mesajlaşma ve konum paylaşımı, oyunlar, para transferi.

BiP YÜZDE 100 YERLİ OLARAK GELİŞTİRİLDİ

BiP’te ayrı olarak Türk usulü çıkartmalar bulunuyor. Turkcell’in resmi web sitesinde mevzubahis uygulamadan şöyle söz ediliyor:

“%100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen, fiyatsız iletişim ve hayat platformu. BiP senin yol arkadaşın, mesajlaşmadan çok daha fazlası. Magazinden spora, hava vaziyetinden döviz kurlarına, günlük hayatında hizmetler keşfetmen için seni bekliyor.”

bip indir

BiP İÇİN YABANCI DİL DESTEĞİ

Yerli mesajlaşma uygulaması BiP’te tercüme özelliği sayesinde yabancı arkadaşlarınızla mesajlaşmak olası hale getirildi. İstenilen dilde hem mesaj gönderilebiliyor hem de gelen mesajlar istenilen dile çevrilebiliyor.

BiP NASIL KURULUR, BiP İNDİR FİYATLI Mİ

BiP uygulamasını App Store, Google Play ve Huawei AppGallery üzerinden fiyatsız indirmek mümkün. Değişik işletim sistemine sahip aletler için BiP indir seçeneklerini hemen aşağıya bırakıyoruz:

  • BiP indir – App Store
  • BiP indir – Google Play
  • BiP indir – Huawei AppGallery

KAYBOLAN İLETİ ÖZELLİĞİ

Yeni nesil “anlık iletileşme” , “sesli ve görüntülü müzakere” tecrübesi sunan BiP’te resimler, videolar, ses kayıtları ve iletiler fiyatsız gönderilebiliyor.

BiP tüm operatör abonelerinin kullanabildiği bir anlık iletileşme uygulaması olarak öne çıkıyor. Kaybolan ileti göndermek için ekranın sağ üst köşesinde yer alan saat ikonuna tıklayıp, iletinin kaybolması istenilen saniyeyi seçmek yeterli.

BiP kullanım şartları ve saklılık siyasetine buradan erişebilirsiniz. BiP’i yine gündeme getiren WhatsApp yeni kontrat nedir? Kabul etmezseniz ne olur? suallerinin yanıtı için alakalı haberimize gidebilirsiniz.

The post BiP nasıl kurulur, BiP indir fiyatlı mi first appeared on .

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A50'ye Dair Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde render görüntüleri ortaya çıkan Samsung Galaxy A50'ye dair yeni detaylar ortaya çıktı. ...

Meteorlardaki yeni keşif bilim dünyasını şaşkına çevirdi!
Meteorlardaki yeni keşif bilim dünyasını şaşkına çevirdi!

Zaman zaman dünyanın farklı bölgelerine düşen ve dev kraterlerin oluşmasına neden olan meteorların yapısında şekZaman zaman dünyanın farklı bölgelerine düşen ve dev kraterlerin...

The Surge 2 Hikayesinin Fragmanı Yayınlandı
The Surge 2 Hikayesinin Fragmanı Yayınlandı

Deck13 Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan aksiyon türünde bir RPG oyunu olan The Surge 2'nin hikâyesinin fragmanı yayınlandı....