Bu Lexus Gamers’s IS, Twitch topluluğunun tercih ettiği araçtır 2021

Bu Lexus Gamers’s IS, Twitch topluluğunun tercih ettiği araçtır 2021

Lexus, en yeni Gamers ‘IS konseptiyle tam manasıyla oyuncuları sürücü koltuğuna oturtuyor. Lexus, standart bir 2021 Lexus IS 350 F Sport’u temel alan Gamers ‘IS’nin Twitch topluluğu tarafından ve onlar için tasarlanan ilk araç olduğunu ve video yayın platformunun günlük 15 milyon aktif kullanıcısının aracın modifikasyonlarına rey vermekten mesul olduğunu söyledi.

Lexus pazarlama başkan yardımcısı Vinay Shabani, “Twitch topluluğu, yeni 2021 Lexus IS’yi bir spor sedanın saf bir ifadesi olarak tasarlarken yaptığımız gibi, oyun ihtirasına ilk adımlarını atıyor” diye konuştu. “Hayallerindeki oyun alanını tasarlamak için yardımlarını istedik ve hemen cevapladılar.”

Bu Lexus Gamers's IS, Twitch topluluğunun seçenek ettiği araçtır

Lexus Gamers’s IS, bir MSI Gaming GeForce GPU ve gövde altında saklanan AMD CPU ile özel olarak oluşturulmuş bir oyun bilgisayarına sahiptir. Lexus, bilgisayarın programlanabilir RGB LED aydınlatma, otomatik RGB lazerler ve maksimum açığa çıkarma efekti için heyeti bir sis makinesine sahip özel yapım bir muhafazaya sahip olduğunu söyledi.

Benzer Samsung’un Dijital Kokpit ve Harman Canlı Etkileşimli Sanal Tecrübesi (CANLI) takriben üçte ikisi ya Twitch katılımcıların 64 oranında tarafından seçilen araç platformları, Lexus Oyuncuları IS yüksek çözünürlüklü kavisli bir monitör vardır. Araç içi video ve oyun platformunda, metalik boşluk grisi kaplamalı ve koyu deniz mavisi neon vurgulara sahip ısmarlama bir 3D baskılı oyun denetleyicisi de dahil olmak üzere geri çekilebilir bir klavye ve fare bulunur.

Bu Lexus Gamers's IS, Twitch topluluğunun seçenek ettiği araçtır

Twitch’in Baş Gelir Sorumlusu Walker Jacobs, “Lexus, Twitch’i tanımlayan topluluğa ve irtibata etkin bir şekilde eğildi,” diye konuştu. “İzleyicilerimiz aksiyonun bir parçası olmak istiyor ve bu işbirliği sayesinde oyun ihtiraslarını kutlayan sahiden sürükleyici bir tecrübe yaratmayı muvaffak olduk.”

Lexus ve Twitch arasındaki bu son ortaklık, daha önceki firmanın 2021 Lexus IS için “Hepsi Bir Arada” kampanyasının bir parçasıdır. Dışarıda, Gamers ‘IS seçmenlerin yüzde 48’i tarafından seçilen özel bir’ Sızma ‘vinil kaplamasına sahip. Aynı zamanda, Twitch seçmenlerinin yüzde 55’inin, “hafif yağmurda geceleri Tokyo şehir merkezinin ışıkları altında sürüş tesirini vermek” için tasarlanan “Neon Tokyo” tarzı iç mekan temasını seçtiğini söyledi.

Bu Lexus Gamers's IS, Twitch topluluğunun tercih ettiği araçtır

Tavanda, programlanabilir RGB ışıklarla arkadan aydınlatılan gömülü ‘yağmur damlaları’ ile saydam bir akrilik tabaka bulunur. Arka koltukların arkasında, arka camlarda hareketli bir arka tasarı yansıtan LED oturumlar bulunurken, Smart Tint yoğun oyun esnasında kabini karartıyor. İşler zorlaştığında, oyuncu topluluğunun seçenek ettiği yakıtla dolu altı içimli bir orta konsol var: Kahve içecekleri!

Bu türünün tek örneği Lexus IS, SCPS’deki imalat uzmanları tarafından özel olarak üretilmiştir. Tüm yapının bitirmesi beş ay sürdü ve en az yirmi konsept sanatçısı, tasarımcı, 3B modelci, imalatçı, döşemeci ve bilgisayar teknisyeninin ustalıklarını gerektirdi.

Bu Lexus Gamers's IS, Twitch topluluğunun seçenek ettiği araçtır

Gamers’s IS’nin ortaya çıkışı, kapsamı geniş bir şekilde yine tasarlanmış 2021 Lexus IS’nin geçen hazanda showroomlara gelişiyle aynı vakte eşit geliyor. En yeni IS 350 F Sport, 311 at gücünde 3,5 litrelik V6 motora sahip. RWD varyantı sekiz ileri otomatik, AWD sürümleri ise altı ileri otomatik şanzımana sahiptir.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Huawei Mate 20 Pro, DC Karartma Özelliğini Edindi
Huawei Mate 20 Pro, DC Karartma Özelliğini Edindi

Çinli teknoloji devi Huawei, P30 ailesinde sunduğu özellikleri diğer amiral gemilerine de getirmeye devam ediyor. EMUI 9.1 arayüzünü Mate 20 Pro modeli için kullanıma sunan Huawei, EMUI...

Fiyat/Performans Oranı En Yüksek 6 Masaüstü İşlemci
Fiyat/Performans Oranı En Yüksek 6 Masaüstü İşlemci

Donanım tavsiye listelerimize bugün de işlemcilerle devam ediyoruz. Oldukça geniş bir bütçe aralığında, alanında en yüksek fiyat/performans oranına sahip 6 işlemciyi listeledik. ...

Samsung Tam Ekranlı ve 6 Kameralı Bir Telefon Çıkaracak
Samsung Tam Ekranlı ve 6 Kameralı Bir Telefon Çıkaracak

Samsung'un yüzde yüz oranında ekran oranına sahip telefon üreteceği hakkında gelen haberlere şirketin tam ekranlı ve 6 kameraya sahip bir telefon üzerinde çalıştığı bilgisi de...