Call of Duty: Warzone geliştiricileri banhammer’ı savuruyor, 60 bin dolandırıcıyı yok ediyor 2021

Call of Duty: Warzone geliştiricileri banhammer’ı savuruyor, 60 bin dolandırıcıyı yok ediyor 2021

Call of Duty: Warzone’da dolandırıcılarla karşılaşanlar muhtemelen oyunun arkasındaki geliştiricilerin büyük bir bölümünü yasakladığını duymaktan mutluluk duyacaktır. Duty Call of ekibi onlar hile yazılımı kullanılarak teyit edilmiştir sonra bir kuyruklu 60.000 hesapları yasakladı olduğunu ortaya çıkarmıştır. Yalnızca bu da değil, Warzone’un arkasındaki ekip , hile yapma meselesiyle mücadele etmek için ne yapacağını izah etti.

Toplamda, 300.000’den fazla dolandırıcı yasaklandı Warzone son dalgasında yasaklandı insanlar da dahil olmak üzere, bugüne kadar. Yakın tarihli bir blog gönderisinde , Warzone geliştiricileri bunların da permabanlar olduğunu izah ediyor. Ekip, haftalık arka uç güvenlik aktüellemeleri, iki etmenli kimlik doğrulama (tek başına “180.000’den fazla hesabı geçersiz kılmıştır”), oyun içi raporlama sistemindeki iyileştirmeler ve “çok sayıda yetkisiz üçüncü taraf yazılım sağlayıcısının” ortadan kaldırılması gibi özelliklerin hepsi Warzone ekibinin hilecileri ve kullandıkları yazılımı bulmasına yardımcı oldu .

Call of Duty: Warzone geliştiricileri banhammer'ı savuruyor, 60 bin dolandırıcıyı yok ediyor

Ekip ayrı olarak, hile ile daha iyi mücadele etmek için kaynakların nereye odaklanacağını söyledi. Sözgelimi, Warzone geliştiricilerinin dahili hile tedbire yazılımlarını en üste yeni tespit teknolojisi ilave ederek, izleme ve uygulamaya daha fazla kaynak ayırmasını ve hile sağlayıcılarına karşı sıfır hoşgörü siyaseti benimsemelerini bekleyebiliriz . Ekip ayrı olarak hile karşıtı ilerlemeyle alakalı aktüellemeler sunmaya devam edeceğini, daha fazla “iki istikametli diyalog” vaat edeceğini ve meblağlı bir temelde vaktinde yasaklar getireceğini söyledi.

Açıkçası, dolandırıcılar her vakit yeni istismarlar aradıklarından, hile yapanlara karşı mücadele katiyen sahiden bitmeyen bir mücadele. Aslında Warzone onlar için gerçek para ödenen bir oyundan atılma ile ilgili kaygı gerekmez zira dolandırıcı potansiyel yaygın çalışabileceği bir free-to-play oyun aracıdır.

Call of Duty: Warzone geliştiricileri banhammer'ı savuruyor, 60 bin dolandırıcıyı yok ediyor

Warzone ekibi bu noktaya kadar “aimbot’lar, wallhack’ler, eğitmenler, stadyum hack’leri, texture hack’leri, leaderboard hack’leri, enjektörler, hex editörler ve rastgele bir üçüncü parti yazılım dahil olmak üzere 7 gün 24 saat kaynakları ayırmaya devam edeceklerini söylüyor. oyun verilerini veya hafızanını değiştirmek için kullanılır. ” Bu gayret, Warzone , Black Ops ve Çağdaş Warfare’de gerçekleşecek ve Raven Software, Warzone konusundaalakalıaktüellemeleri buradan itibaren sağlayacak . Stüdyo, en azından aylık olarak, ancak ideal olarak haftalık bir aktüelleme sağlamayı amaçladığını söylüyor, bu yüzden Raven’ın gelecekte Warzone hile ile ilgili ne söyleyeceğini göreceğiz .

 

 a

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Football Manager 2020, iPad ve iPhone İçin Yayınlandı
Football Manager 2020, iPad ve iPhone İçin Yayınlandı

Football Manager hayranları için bugün mutlu bir gün. Football Manager 2020, iPad ve iPhone’lar için iki farklı versiyon olarak yayınlandı. Oyunu indirmek için haberimizdeki...

Tarihin En Popüler 15 Oyun Konsolu
Tarihin En Popüler 15 Oyun Konsolu

Sony, PlayStation 4'ün satış miktarıyla fazlasıyla övünüyor ancak aslında PlayStation 4 satışları, şirketin en popüler iki konsolunun yanına bile yaklaşmıyor. İşte şu ana kadar en...

Framework, Yükseltilebilir ve Onarılabilir Bir Verimlilik Dizüstü Bilgisayarı Sunar! 2021
Framework, Yükseltilebilir ve Onarılabilir Bir Verimlilik Dizüstü Bilgisayarı Sunar! 2021

Framework , yükseltilebilir ve onarılabilir bir dizüstü bilgisayar tanıttı ve Framework, San Franciso’da heyetti. Framework Dizüstü Bilgisayar, 13,5 “ekran boyutuyla hem ince hem de...