Chris Pratt hakkında bilmediğiniz 20 bilgi

Chris Pratt hakkında bilmediğiniz 20 bilgi

Chris Pratt, hemen hemen herkesin sevdiği bir oyuncu türüdür. Biraz mütevazı başlangıçlardan geldi. Altına çarptığında dünyadaki yerini bulmak için mücadele ediyordu ve aramıyordu bile. Cazibesi ve karizması, insanları onu Parklar ve Rekreasyon ve nihayetinde filmlerde oynamaya ikna etti . Kendi kişiliğinden çok uzak olsa bile mükemmellik için bir rol oynayabilir. Tuhaf ve eğlenceli ve bu Hollywood gibi bir kasabada canlandırıcı. Ayrıca tonlarca yetenek ve hobisi var. Bazıları diğerlerinden daha sıra dışı, ama yine de ilginç. Merdivenden yukarı çıktı ve Hollywood’un en ünlü oyuncularından biri oldu.

Chris Pratt

İşte Chris Pratt hakkında bilmeyebileceğiniz 20 bilgi.

1. Üniversiteden Ayrıldı

Bir süre üniversiteye gittikten sonra hiçbir yere varamadıktan sonra, oranın olmak istediği yerde olmadığına karar vermişti. Ayrılıp yolunu aramaya karar verdi ve bazı tuhaf işlerin peşine düştü. Geçimini sağlamaya çalışırken bir süre mücadele etti. Alışılmadık işlerinden biri de yabancılara kupon dağıtmaktı. Harika bir kupon satıcısı olduğunu söyledi. İnsanlar onu sevdi ve oldukça başarılıydı. Üniversite mücadelesinden vazgeçmeye karar verdiği ve daha yeşil otlaklara doğru yola çıktığı için şanslı.

2. Erkek Striptizci Olarak Çalıştı

Bu işe nasıl girdiği ancak hayal edilebilir. Birkaç özel partide çalıştı, ancak senaryo hakkında gerçek ayrıntılar yoktu. Muhtemelen bir gün Hollywood seçkinleri arasında olacağını asla tahmin edemezdi. Sadece geçimini sağlamaya çalışıyordu ve belki de bu süreçte biraz eğleniyordu. Ne yazık ki oradaki tüm bayanlar için daha iyi, daha saygın bir iş buldu. Hollywood tarafından keşfedilmemiş olsaydı, hala işte olup olmayacağı merak edilebilir.

3. Bir Bubba Gump Shrimp Company restoranında çalışırken filmlere ara verdi.

Rae Dawn Chong adında bir yönetmen olmayı bekledi. Ünlü komedyen Tommy Chong’un kızı oldu. Düşük bütçeli bir korku filmi çekmeyi planlamıştı ve birkaç gün sonra ona Hollywood’a bir bilet almıştı. Filmi çektiler ama o kadar kötüydü ki pek ilgi görmedi. Film bugün neredeyse hiç bulunamıyor ve inceleme yok. Bu flopu çekerken oyunculuk hatası aldı. Oyuncu seçimi çağrısı yapılan her rol için seçmelere gitti. Çok ısrar ettikten sonra nihayet bir ara verdi ve WB için çalışmaya başladı.

4. Aktör arkadaşlarıyla romantik bir ilişki kurma eğilimindedir.

Bu çoğu işte oldukça yaygın olsa da, neden oyunculuk alanında olmasın? Şimdi iki kez, rol arkadaşlarıyla uzun vadeli ilişkiler buldu. İlki iki yıl sürdü. İkinci ilişki, ilk evliliği haline geldi. Şimdi gözbebeği Jack adında küçük bir oğlu var. Her şeyden önce baba olmayı seviyor. Karısı, televizyon ve sinema oyuncusu Anna Ferris.

5. Chris şu anda en sevdiği hobisini paylaşan Anna Ferris ile evli.

İkisi de böcek toplamayı seviyor. Bu ilginç ikili, türünün iki örneğidir. Ünlü olarak anlaşırlar ve eğlenceye ihtiyaç duydukları her an, birbirlerinin büyük ölü böcek koleksiyonunu çıkarırlar. Her birine kendi. Her ikisinin de böylesine benzersiz bir ortak ilgiye sahip olma şansı nedir? Hiçbirine zayıf diyebiliriz ki, bu ikisinin neden birbirlerini bulmaları ve bugün hala birlikte olmaları şaşırtıcı değil.

6. Kadınlarla bir yolu var.

Ayrıca oradaki müstakbel Romanlara vermek için bazı iyi tavsiyeleri var. Herkese bayanlar ile olan sırrının sessiz bir güven olduğunu bildirdi. Uzak ama oldukça güçlü ve çekingen olmayı tavsiye ediyor. Kesinlikle umursamayarak bir aptal gibi görünmek istemezsin. Kendinizi göstermeden inandığınız şeyin arkasında durun. Bayanlar güçlü bir güveni severler, pislikleri değil. İyi bir tavsiye gibi görünüyor.

7. Birçok Oscar adayı filmde rol aldı.

Chris Pratt

Bu, oyunculuk yeteneğinden ve yetenekli oyuncularla çalışma yeteneğinden çok fazla bahsediyor. Tüm aday filmler üst üste üç yıl En İyi Film dalında kaldı. Bu filmler izleyiciler tarafından seviliyor ve belki de kazanmalıydı. Doğru zamana kadar beklemesi gerekecek. Görünüşe göre her yıl bir Oscar ödülü alacak gibi görünüyor, ancak ödül için ciddiye alınacak bir rol oynamadı. Leonardo Dicaprio kadar beklemek zorunda kalmamasını sadece umabiliriz.

8. Bir karakteri doğru şekilde canlandırmak için kilo almak zorunda kalmaz.

Bildirildiğine göre, Teslim Adam filmindeki Brett rolüyle altmış pound kazandı. Doğal olarak bu kadar büyük olmadığınızda bu kadar hızlı kilo almak başlı başına bir beceridir. Şans eseri o da kilo verme konusunda yetenekli. Atletik geçmişini ve aktif olmaya olan sevgisini kullanmaya başladı ve tüm ağırlığı düşürdü ve filmden önceki boyutuna geri dönebildi. Bir zamanlar ağır olduğu için ona baktığınızı asla bilemezsiniz.

9. Bir rol için kilo aldığı gibi, bir filmin bir parçası için de büyük ölçüde şişkinlik yaptı.

Galaksinin Koruyucuları filmindeki rolü nedeniyle parçalandı. Rolü için inanılmaz bir zaman ayırdı ve bir süre zirvede kaldı. Bugün tanımlandığı gibi olmasa da, hala iyi durumda. Sağlam iradesi ile kilo alıp verebilen, filmlerdeki rolüne samimi olmaya odaklanan bir adam.

10. Karısının saçını şekillendirmeyi sever.

Daha spesifik olarak, Fransız örgüsü söz konusu olduğunda çılgın becerilere sahiptir. Kısa süre önce Instagram’da kullanışlı çalışmasının bir fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafa bakılırsa harika bir iş çıkardı. Dışarıda örgüye sahip olduğu kadar hakim olamayan birçok bayan var. Karısı muhtemelen arkadaşlarını kıskanıyor. Kısa saçlı bir beyefendi için fena değil.

11. Lisede futbol takımındaydı.

O bir beklemeydi ve futbolu ciddiye aldı. O her zaman atletik tipti. Ayrıca son derece popülerdi, her zaman okuluyla ilgiliydi ve bugün hala ilgileniyor. Çoğu insan, o günlere ait çok hoş anılara sahip. Hemen hemen herkesle ilişki kurma ve onları rahat hissettirme yeteneğine sahipti. Hollywood’da bu kadar popüler olmasının nedenlerinden biri de bugün hala bu niteliğe sahip.

12. Hawaii’ye doğru yol aldı.

İşi ve nerede iş bulacağı hakkında hiçbir fikri olmayan arkadaşını Hawaii’ye gitme teklifine götürdü. Sunucu olarak çalışmaya başladı. Parasız bir çocuk için dünyada bunu başarmak için fena değil. Çocuk gerçekten şanslı bir mola verdi ve bu sunucu işi ona bugün olduğu yere ulaşmak için ihtiyaç duyduğu bir mola verdi. Hayatta hiçbir yönü olmadığı ve herkesin hayal edebileceği kadar iyi şeyler yaptığını düşünürsek, genel olarak oldukça şanslı.

13. Everwood gösterisinde rol aldı.

Bright Abbott adında sorunları olan aptal bir adamı oynamak için WB’deki köklerinden saptı. Bu, aşina olduğu rolden oldukça uzaktı. Genç bir izleyici kitlesine yönelik olmayan ilk projelerden biriydi. Karakteri oldukça başarılıydı ve daha büyük şovlarda daha önemli roller oynamaya devam ettiğinde büyük bir özgeçmiş noktası olarak hizmet edecek ek yayın süresi verdi.

14. Süper popüler gösteri The OC’de rol aldı.

Chris Pratt

Everwood’daki konseri sona erdiğinde bir rol için seçildi. OC, o dönemde en çok izlenen programlardan biriydi. Bu, Hollywood’daki birçok insan tarafından fark edilmesini sağladı. Bu konser, Hollywood’daki büyük kareler tarafından fark edilmesini sağlayan şeydi. Oldukça iyi oyunculuk becerileri olduğunu fark ettiler, bu yüzden daha sonra ne yapabileceğini görmeye karar verdiler.

15. Chris Pratt gitar çalıyor.

Bu yeteneği sık sık tartışmasa da, yıllar boyunca çektiği filmlerin birkaçında yeteneklerinin örneklerini gördük. Yeteneğini toplum içinde sergilemiyor ama bunda oldukça iyi. Her zaman müziğe meyilli olmuştur ve sette şarkı söylerken oldukça sık duyulabilir. Yoğun oyunculuk programıyla yeteneklerinin peşinden gidecek vakti olmadığını söylemeye devam ediyor.

16. Bir zamanlar güreşle uğraşıyordu.

Bu sürpriz olmayacak bir şey. Görünüşe göre spor ve zindelik konusunda bir ustalığı var. Güreşle iyi iş çıkardı ve öğrendiği beceriler, önemli miktarda kazanç gerektiren diğer rollerden parçalar için forma girmeye veya kilo vermeye çalışırken oyunculuk kariyerinde ona hizmet etmeye başlayacaktı.

17. Yalnızca bir sezon için Parks And Recreations’da olması gerekiyordu.

Chris Pratt Rolünün geçici bir karakter olması gerekiyordu ve ilk sezon bittikten sonra kaldırılacaktı. Rolü oldukça popüler hale geldi ve hayranlar onun daha fazla sezon kalmasını istedi. Ayrıca dizinin yapımcılarını o kadar büyüledi ki karakterine devam ettiler. Gösteriyi izleyen pek çok kişi, onun ilginç karakterinin büyük hayranı oldu. Şovdaki bu kısıtlama hayran kitlesini büyüttü ve onu bir ev ismi yaptı.

18. Oldukça başarılı Moneyball’daki rolü için nasıl beyzbol oynanacağını öğrendi.

Hayata gerçeğe dönüştürmek için rol aldığı rolde ustalaşmak istedi. Profesyonellerle birlikte çalıştı ve film gerçek bir hikayeye dayandığı için ana karakterin tavırlarını nasıl taklit edeceğini öğrenmek zorunda kaldı. Sahnelerin çok özgün olduğunu ve hikayenin her bölümünü gerçekçi kılmak için herkesin çok çalıştığını anlatmaya devam ediyor. Filmdeki hızlı topların saatte doksan beş mil hızla gittiğini söyleyerek kayda geçti. Bu ciddi bir hızlı top.

19. En iyi oyunculuk tüyolarını arkadaşı Philip Seymour Hoffman’dan aldı.

Ünlü oyuncu, zamansız vefatından önce Chris Pratt ile arkadaş oldu. İpucunun, rolünüzü oynama zamanı geldiğinde her şeyi bloke etmek ve mümkün olduğunca odaklanmak olduğunu söyledi. Dikkatiniz dağılmadan tamamen odaklanmanıza hiçbir şey engel olamaz. Philip karakterine girerken kimsenin onunla konuşmaması veya onu rahatsız etmemesi gerektiğini biliyordu. Karakterlerine tüm konsantrasyonunu verdi. Her zaman yüzde yüz rolün içindeydi. Bu, o zamandan beri üzerinde çalıştığı her sette onunla birlikte aldığı bir ipucu.

20. Chris Pratt her yönüyle iyi bir adam

Bir A-lister ile konuşabilmek söz konusu olduğunda, o, konuşmaktan çekinmeyeceğiniz kişidir. İnsanlarla açıkça konuşmakta veya hikayesini meraklı muhabirlerle paylaşmakta zorluk çekmiyor. Herkese saygılı davranır. Muhtemelen lisedeki tüm farklı sosyal gruplar arasında bu kadar popüler olmasının nedeni budur. O sırada ne yaparsa yapsın herkesin onu sevdiği söylendi.

Daha fazla sinemalanmak için https://listelendin.com/kategori/sinemalandin/

Chris Pratt hakkında bilmediğiniz 20 bilgi yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




iTunes’un Tarihindeki En Büyük Başarı ve Başarısızlıkları
iTunes’un Tarihindeki En Büyük Başarı ve Başarısızlıkları

Apple'ın WWDC 2019'da iTunes için yolun sonuna gelindiğini açıklamasının ardından iTunes'un tarihindeki başarı ve başarısızlıkları sizler için derledik. ...

Verizon, Bulut Tabanlı Oyun Servisini Test Etmeye Başladı
Verizon, Bulut Tabanlı Oyun Servisini Test Etmeye Başladı

Verizon, Netflix benzeri bir sistemi oyunlar için yapmayı planlıyor. Bu sistemle birlikte güçlü donanım ihtiyacı olmayacak ve sistemde tek ihtiyacınız güçlü bir internet bağlantısı...

Meizu 16s Pro'nun Özellikleri Yanlışlıkla Ortaya Çıktı
Meizu 16s Pro'nun Özellikleri Yanlışlıkla Ortaya Çıktı

Meizu, nisan ayında çıkardığı 16s isimli amiral gemisini geliştireceği 16s Pro modelini çıkarmaya hazırlanırken telefonun özellikleri Meizu'nun resmi sitesinde paylaşıldı....