CIA, elindeki tüm UFO belgelerini erişime açtı 2021

CIA, elindeki tüm UFO belgelerini erişime açtı 2021

Yıllar öcne AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ donanmasına ait UFO görüntüleri, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de gündemi bir hayli meşgul etmişti. Geçtiğimiz sene nisan ayında ise bir izah yayınlayan Pentagon, önceden saklı doküman olarak nitelendirilen UFO görüntülerini halka açma kararı almıştı.

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Savunma Bakanlığı Pentagon, UFO’lar üzerinde yapılan çalışmalar ve ele geçirilen belirtileri 6 ayda bir kamuoyu ile paylaşacaklarını izah ederken, şimdilerde bir hamle de AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Merkezi İstihbarat Örgütü CIA’den geldi.

CIA, UFO’larla alakalı kamuya açık milyonlarca belgeyi indirilebilir bir formatta internet üzerinden ulaşılabilir hale getirdi. John Greenewald tarafından yönetilen The Black Vault isimli internet sitesi ise, tanımlanamayan uçan cisimlere ait bir takım vesikaları internet sitesi üzerinden kullancıların indirmesine sundu.

ufo vesikaları

Yayınlanan UFO vesikalarının bazıları incelenebilir vaziyette iken, bazıları okunamayacak kadar yıpranmış.

Arşivin en ilgi çekici vesikalarından birisi, 1970’lerde Bilim ve Teknoloji Müdür Yardımcısı’na elden teslim edilen nesneyle alakalı.

The Black Vault’un Twitter hesabında yapılan izaha göre, müdür yardımcısı, konuyla bizzat ilgileneceğini söylüyor ve hemen peşinden da bir takım tavsiyeler veriyor. Ancak bu tavsiyelerin ne olduğuna konusunda belgeler saklı tutuluyor.

Siz de yayınlanan UFO vesikalarını indirmek ve incelemek için aşağıdaki irtibatı kullanabilirsiniz:

The Black Vault UFO doküman arşivi

The post CIA, elindeki tüm UFO vesikalarını ulaşıma açtı first appeared on .

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Toyota, Akıllı Robotlarını Tanıttı
Toyota, Akıllı Robotlarını Tanıttı

Tokyo’da gerçekleşecek olan 2020 Yaz Olimpiyatları'na oldukça kısa bir zaman kaldı. Japon otomobil üreticisi Toyota, Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları için...

Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı! 2021
Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı! 2021

Samsung en yeni Galaxy’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Güney Koreli teknoloji devinin Vietnam’da gerçekleştirdiği lansmanda Galaxy ailesinin en yeni azası M12‘yi tanıttı. Büyük...

EEC Dosyalamaları Yeni iPadlerin Geleceğini Gösteriyor
EEC Dosyalamaları Yeni iPadlerin Geleceğini Gösteriyor

Apple, Avrasya Ekonomi Komisyonu (EEC) veri tabanında iki adet yeni iPad model numarası dosyaladı. Bu modeller, yakın zamanda dosyalanan 5 iPad modelinin üzerine eklendi. ...