Dell 40 inç ultra geniş monitörü görücüye çıkardı 2021

Dell 40 inç ultra geniş monitörü görücüye çıkardı 2021

Teksas merkezli bilgisayar üreticisi Dell 40 inç ultra geniş monitörün tanıtımını yaptı. Monitör ilk bakışta kavisli yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Dell’in mevzubahis ilk monitörü verimlilik ve muhteva oluşturma konularına odaklanmayı amaçlamış vaziyette. UltraSharp 40 Kavisli WUHD ekran (U4021QW), 5120 x 2160 çözünürlüğe sahip.

Ekran, bu yüzden normal bir 4K ekrandan ehemmiyetli ölçüde daha geniş olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kimi oyun ekranları gibi geniş değil. Bu arada tam bir 4K görüntü (3840 x 2160) oynatabilen Dell’in yeni ürünü, bir video uygulaması için kontrolleri yandan göstermenize müsaade ediyor.

DELL 40 İNÇ ULTRA GENİŞ MONİTÖR ÖZELLİKLERİ

Firmadan yapılan izaha göre, Dell 40 inç ultra geniş ekran, geniş renk kapsamı ve eşsiz renk performansı sunuyor. Dell’in HDR konusuna değinmediğini belirtelim. Bu da söz konusu özelliğin desteklenmediği mananına geliyor olabilir.

Bilgisayarı için Thunderbolt 3 üzerinden 90W güç şarjı sunan ekran, süper hızlı USB 10 Gbps ve RJ45 internet ile hızlı data aktarımlarına müsaade ediyor.

Dell 40 inç ultra genişDell 65-inch (Model C6522QT) interactive touch monitor.

ÜCRETİ NE KADAR OLACAK

Peki, yukarıda özelliklerini sıraladığımız ekran ne vakit satışa çıkacak. Verilen tarih 28 Ocak 2021. Ücret yaftası ise 2 bin 100 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları, başka bir deyişle takriben 15 bin 500 TL (vergiler hariç).

DELL’İN SÜRPRİZLERİ

Aynı zamanda Dell, tasarım veya beyin fırtınası için Microsoft 365 veya Klaxoon gibi iş birliği araçlarını kullananları unutmadı. 20 noktalı “InGlass” dokunma özelliğine sahip 55 ve 65 inç 4K etkileşimli dokunmatik monitörler tanıtıldı.

Söz konusu ekranlar, ansızın çok kullanıcının aynı anda “hemen hemen sıfır gecikmeyle” gerçek vakitli olarak yazmasına veya çizmesine imkan tanıyor. Hem de yeni avuç içi reddetme özellikleri sayesinde eller ekranda dinlendirilebiliyor.

Bu ekranlar için daha bir fiyatlandırma yok ancak satışa çıkacakları tarih mevcut: 30 Mart 2021.

The post Dell 40 inç ultra geniş monitörü görücüye çıkardı first appeared on .




Google Aldığı Cezayı Temyize Götürüyor
Google Aldığı Cezayı Temyize Götürüyor

Piyasadaki büyük oyuncu olmanın güzel yanları olduğu gibi kötü yanları da var. Bir kere attığınız her adıma dikkat etmelisiniz çünkü herkesin gözü üzerinizde. Google bu sefer de...

Microsoft, Chrome'a Zaman Çizelgesi Desteği Getirdi
Microsoft, Chrome'a Zaman Çizelgesi Desteği Getirdi

Microsoft, Windows 10 cihazlar arasında tarayıcı geçmişinin senkronize edilmesini sağlayan Zaman Çizelgesi özelliğini Chrome tarayıcı için de yayınladı. ...

Akıllı Telefonlara Ödenen Yüksek Vergi Twitter’da Gündem Oldu! 2021
Akıllı Telefonlara Ödenen Yüksek Vergi Twitter’da Gündem Oldu! 2021

Basın mensubu Cüneyt Özdemir, AK Partili Mahir Ünal’ın rençperlerle alakalı sözleri üzerinden sosyal medyada akıllı telefonlardan alınan yüksek vergileri tenkidince...