Derrick Rose hakkında bilmediğiniz 20 bilgi

Derrick Rose hakkında bilmediğiniz 20 bilgi

Derrick Rose, 23 yaşına gelmeden önce birkaç prestijli ödül ve rekoru kemerinin altına sıkıştırmayı başardığında dünyayı kasıp kavuran yeni bir basketbol dahisidir. Liseden beri, Derrick Rose olağanüstü becerileri ve dünyanın onu sevmekten başka çaresi olmadığı konusunda aynı derecede olağanüstü kalbi ile asla büyük ölçüde etkilemeyi başaramadı. Derrick Rose, ne kadar iyi yaparsa yapsın övgüyü asla kabul etmeyecek türden bir insan. Onları ya annesine, kardeşlerine ya da Tanrı’ya yönlendirdiği bilinmektedir.

Derrick rose

Aşağıda, çılgınca yetenekli basketbol yıldızı Derrick Rose hakkında muhtemelen bilmediğiniz 20 gerçek var:

Derrick Martell Rose tüm zamanların en genç MVP’si

4 Ekim 1988’de doğan Derrick Rose, Bulls’u 62-20’lik bir rekora ve playoff’larda 1 numara sıraya çıktıktan sonra resmi olarak MVP’yi açıkladığında sadece 22 yaşındaydı. Rose, medya seçmenlerinden oluşan bir panelden 1.182 puan ve 113 birincilik oyu alarak, daha önce yarışmadan galibiyetle ödülü kazanan en genç unvana sahip olan Wes Unseld’i derhal ortadan kaldırdı. Orlando’dan Dwight Howard (643 sayı) ikinci, Miami’den LeBron James üçüncü, Lakers’ın Kobe Bryant dördüncü ve Oklahoma City yıldızı Kevin Durant beşinci oldu.

Bir lise lakabı vardı

2007’de, Illinois eyaletindeki en iyi lise basketbol oyuncusu olduğu için, Derrick Rose ‘Bay Bay’ olarak anıldı. Basketbol ‘tüm arkadaşları ve öğretmenleri tarafından. Çok da hak edilmiş bir unvandı. Ülkenin bir numaralı lise oyun kurucusu olduğu için Derrick Rose, birinci sınıftan sonra 2008 NBA Draftını ilan etmeden önce University of Memphis’te oynadı. Rose, Chicago Bulls tarafından genel olarak bir numara seçildiğinde, 2011 sezonunun ardından NBA MVP’si seçildi.

Derrick’in üç erkek kardeşi var

Chicago, Illinois’in zorlu bir bölümünde bekar bir anne tarafından yetiştirilen Derrick, ağzında gümüş kaşıkla büyümedi. Rose, üç ağabeyi Dwayne, Reggie ve Allan’dan basketbol oynamaya olan ilgisini geliştirdi. Ona nasıl basketbol oynanacağını öğrettiler ve onu oyunda ustalaştırdılar. Ve Rose’un kendisi gibi dünyaca ünlü sporcular olmasalar da, ilk etapta basketbola nasıl dahil olduğu sorulduğunda yine de tüm krediyi onlara veriyor. Size yaşam için ihtiyacınız olan tüm becerileri öğretecek kardeş sevgisi gibisi yoktur.

Derrick’in başka başarıları da var

Derrick Rose, Michael Jordan dışında hem sayı hem de asist olarak ilk 10’da ve aynı sezonda bitiren tek Chicago Bull oyuncusu. Bunu başarmak kesinlikle kolay olmamalıydı, ancak Derrick Rose’un başarının tanımı olduğunu ve istediğini alana kadar zorlandığını hemen anlayacaksınız.

Illinois’den geliyor

Derrick rose

Derrick Rose, Chicago’nun Güney Yakası’ndaki en tehlikeli mahallelerden biri olan Englewood bölgesinde doğdu ve büyüdü. Annesinin en küçük oğlu Brenda Rose olan Derrick, çok küçük yaşlardan itibaren kendisini ve ailesi için nasıl savunulacağını ve savaşacağını öğrenmek zorunda kaldı. ESPN, kendisini basketbolda başarılı kılanın tehlikeli mahalleyi terk etmesi ve gelecek nesiller için kendisi ve ailesi için daha iyi bir yaşam kurması gerektiğinin itici gücü olduğunu bildirdi.

Her zaman tatlı bir dişi vardı

Ünlü basketbolcunun çok tatlı bir dişi olduğu bildirildi. Şeker yemeyi azaltmaya çalışsa da favorilerinin Twizzlers ve sakızlı ayılar olduğunu söylüyor. Bu tatlı diş, Disney’in kendi süper tatlı dişli ayısı Winnie the Pooh’a benzetilmesine neden olan şeydi.

En sevdiği aktör Will Smith.

Evet, Derrick Rose tıpkı aktör Will Smith’i seven milyonlarca kişi gibi. Hatta biri onu bir filmde oynayacaksa, komedyen Will Smith’in tam da olmasını istediği kişi olduğunu iddia ediyor. Derrick Rose’un bugüne kadarki favori Will Smith filmi ‘Seven Pounds’. Yine de, bir şekilde Knicks ile tüm oyununu geri almadıkça Smith’in Rose oynadığını hayal etmek zor olurdu.

Temsilcisi eski Bulls’un koruması, BJ Armstrong

BJ Armstrong’a neden Derrick Rose’un kendisini temsil etmek isteyen en yüksek puan alan üç şirketten onu seçtiğini düşündüğü sorulduğunda, cevabı şu oldu: “Derrick’in beni büyük ölçüde Chicago’da oynadığım için seçtiğini ve Chicago’da büyüdüğünü düşünüyorum. Oyna. Chicago’da oldukça iyi takımlarda oynadığım bir zaman vardı. Büyürken o şehirde olan şeyler muhtemelen üzerinde bir iz bıraktı. Yine, iyi zamanlamadan yararlandığıma inanıyorum. Derrick ve ben aynı pozisyonda oynadık. Bazen işler sıraya girer… bunu planlayamazsınız. Sanırım geçmişimizde her şeyin birçok farklı nedenden dolayı yürümesini sağlayan birkaç benzerliğimiz vardı ”.

Örümceklerden korkuyor

Tüm dünyanın vahşi, cesur, havalı ve birikimli olarak gördüğü ünlü, yetenekli NBA oyuncusu, paniğe kapılmadan yoluna bir örümceğe sahip olamaz. Kimin aklına gelirdi? Derrick Rose, örümcek korkusu ve ayrıca iğne korkusuyla ünlüdür. Birinci sınıfta bir maçın yaklaşık 5 dakikasını kaçırdı çünkü maç sırasında maruz kaldığı bir sakatlık nedeniyle dikiş atmaktan kaçınıyordu.

Ping-pong’u seviyor

Basketbol dışında Rose, hevesli bir pinpon oyuncusu olarak biliniyor. Ayrıca beyzbolu sevdiği biliniyor ve bir keresinde basketbol oynayamazsa seçeceği spor olduğunu söyledi. Derrick Rose’un son zamanlarda roman okumaktan ve Rummikub oynamaktan da keyif almaya başladığı bildirildi. Bir şey bize Rose’un istese büyük ligde beyzbol oyuncusu olacağını söylüyor.

Katılmak için bir üniversite seçmekte zorlandı

Lisedeyken basketbolda gösterdiği üstün performans nedeniyle, Derrick Rose çoğu kolej basketbol takımı işverenleri tarafından çok aranan bir öğrenciydi. Bunun, vermek zorunda olduğu en zor kararlardan biri olduğunu söylüyor. Memphis’e yerleşmeden önce Indiana ve Illinois’den gelen üniversite tekliflerini değerlendirdi. Illinois’de lisede top oynadı, bu yüzden kalmak istemesi şaşırtıcı değil. Sonunda hangi üniversiteye gittiğinin bir önemi yok.

Onun bir takma adı var

Derrick Rose, tatlı olan her şeye olan sevgisi ve sarımsı ten rengi nedeniyle büyükannesi tarafından ‘Winnie the Pooh’ olarak adlandırıldı. Bu takma ad, yıllar içinde sadece ‘Pooh’ olarak kısaltıldı, bu yüzden oğlu Derrick Jr. doğduğunda adı PJ (Pooh Junior) oldu. 9 Ekim 2012, Derrick Rose’un kız arkadaşı Mieka Reese’in oğulları Derrick Jr’ı (PJ) doğurduğu gündü. Derrick takma adını bir sonraki seviyeye taşıdı. “Büyük Poohdini” yazan bir pelerin içinde bir büyücü dövmesi var.

2013’te Avrupa ve Asya’yı gezdi

Derrick Rose, Derrick Rose’u Avrupa’daki tüm hayranlarıyla buluşturmak, uluslararası basketbolu büyütmek ve Adidas Basketbol koleksiyonundaki en son gelişmeleri sergilemek amacıyla Adidas’ın D Rose turunun bir parçası olarak 7 Avrupa ülkesinde bir hafta geçirdi. D Rose turu, Derrick’in Tokyo, Japonya, Manila, Filipinler, Pekin, Wuhan, Shenzhen ve Hangzhou, Çin’i ziyaret ettiği Asya’da bir hafta boyunca Eylül ayında devam etti. Tur, NBA sezonuna başlamadan önce tüm yerel hayranlarıyla bağlantı kurduğu Rose’un memleketi Chicago’da Eylül ayı sonundaki bir etkinlikle sona erdi.

O bir ABD Takım Oyuncusu

Rose, sırasıyla 2014 ve 2010 Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Dünya Kupası’nda altın madalya kazanan Amerika Birleşik Devletleri erkek milli basketbol takımlarının bir üyesiydi. Rose’un oyunu eskisi gibi olmasa da Milli Takım üzerinde hâlâ derin bir etkisi var.

Derrick rose

O sessiz bir insan

Derrick Rose, doğası gereği olduğunu ve yabancılarla etkileşime girmekten özellikle hoşlanmadığını bildiriyor. 2012’de GQ dergisine sessiz kaldığında ve gözlemlediğinde bunu ‘gizlilik moduna’ geçme olarak adlandırdığını söyledi. Çevresinin çok farkındadır ve sadece onları gözlemleyerek insanları iyi bir şekilde okur. Ayrıca ESPN’e, dikkatle bir şeye odaklandığında sessiz ve utangaç olduğunu da söylüyor. Sessiz insanların en çok korkulanları olması gerektiğini söyleyen eski sözü biliyor musunuz? Derrick Rose için de geçerli, çünkü ağzı sıkı ve tanımadığı insanlarla duygusal olarak bağlantısı kesilmiş olsa da, sahadaki çılgın başarısı kendi başına büyük bir patlama sesi.

Çoğunlukla oyun kurucu oynuyor

Ama eminim bunu zaten biliyordun. 6 fit 3 inç (1.91 m) yüksekliğe ve 190 pound (86 kg) ağırlığa sahip olan Rose, çoğunlukla oyun kurucu oynadığı bilinmektedir. En çok bilinen becerisi, zor turnikeleri dönüştürme ve savunmanın içinden geçme yeteneğidir. Ayrıca pick and roll’u çok iyi çalıştırabilir. Rose’un karşılaştığı en büyük zayıflık, üç sayılık şutlarıdır, ancak yine de MVP sezonu olan üçüncü sezonunda bunu büyük ölçüde geliştirdi.

En sevdiği yemek ızgara peynirdir.

Evet bu doğru. Zenginler ve ünlüler bile bu klasik sandviçi bizim kadar seviyor. ESPN’de ‘The Third Coming of Derrick Rose’ başlıklı bir profil, ‘menüsünde kaz ciğeri ve ıstakoz bulunan pahalı restoranlarda, Derrick, kaşlarını ve gülüşlerini görmezden gelerek ızgara peynir sipariş edecek. kardeşlerim ve arkadaşlarım, çünkü bir zamanlar ızgara peynirin rahatlığının hayal edebileceği en güzel şey olduğu zamanlar vardı. ”

Merhametli

Derrick, mezuniyetten önceki gece öldürülen Simeon Akademisi’nde yıldız olan Ben Wilson’ın anısını onurlandırmak için lisede 25 Numaralı forma giydi. 14 yaşındaki bir çocuğun sınıf arkadaşı tarafından öldürülen soğuk cinayetini duyduğunda Facebook’ta bir erkek çocuk hakkında bir tükürük yüzünden, küçük kiliseye gizlice girdi, anma töreni için saygılarını sundu, kızın ebeveynlerine başsağlığı diledi ve olay yerinden kaçınmak ve kalabalığın dikkatini dağıtmaktan kaçınmak için çabucak kaçtı. toplandı.

O yaralandı … çok

Derrick Rose, dünya çapındaki pek çok sporcu gibi, bir çok kez çok fazla yaralandı. Bunların arasında en önemlisi, 2013 yılında geçirdiği ve ameliyat olmasına neden olan sağ diz yaralanmasıdır. Bu yüzden bir sezon çıkmıştı. Sadece 2015 yılında, Ocak’ta dizinde burkulma, Şubat’ta bacakta ağrı, Şubat’ta sağ hamstring tendiniti, Mart’ta sol kaçıran gerginlik ve Nisan’da dirseğinde ağrılı olduğu bildirildi. 2015’te aldığı beş kez ve ondan önceki yıl içinde beş kez yaralanmasına ek olarak, Derrick Rose hala oynayabilmek ve oyununun zirvesinde olmak için gerçek bir dövüşçü.

O Hıristiyan

Pek çok ünlü ve en iyi sporcu, çok çeşitli takipçiler kazanmak için dini görüşlerini gizli tutmayı sever. Ancak son zamanlarda, birçok insan hangi dine dahil olduklarını ifade etmek için ortaya çıktı. Derrick Rose mükemmel bir örnek. Rose, “… Tanrı her şeyi bir nedenle yapar” diyerek inancından bahsetti ve “İsa’nın Adında Oynuyorum” yazan bir bileklik takıyor. Buna ek olarak, inancıyla ilgili birkaç dövmesi var; boynunda bir melek dövmesi, kolunda bir haç, sırtının karşısında “Tanrı’nın Çocuğu” yazan bir diğeri ise kolunda “Beni Sadece Tanrı Yargılayabilir” diyor.

Daha fazla kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Derrick Rose hakkında bilmediğiniz 20 bilgi yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Apple, App Store komisyon oranlarını düşürüyor 2020
Apple, App Store komisyon oranlarını düşürüyor 2020

App Store kaidelerine göre geliştiriciler, mobil oyunlarda Apple’ın uygulama içi faturalandırma sistemini kullanmak zorunda kalıyor. Apple ise, mecburi tuttuğu bu sistemden, yüzde 30’a...

Google'a Yeni Podcast Arama Özelliği Geliyor
Google'a Yeni Podcast Arama Özelliği Geliyor

Arama devi Google, platformu üzerinde yaptığı değişiklikler ve geliştirmelerle kullanıcılarının işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Şirketin yaptığı son geliştirmelerden bir tanesi...

Xiaomi CC9 ve Mi CC9e’nin Fiyatı ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Xiaomi CC9 ve Mi CC9e’nin Fiyatı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni telefonları CC9 ve CC9e hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Xiaomi,...