Dünyanın en iyi açık dünya oyunları 2020 Önerileri Pc 2021

Dünyanın en iyi açık dünya oyunları 2020 Önerileri Pc 2021

Bugünlerde açık dünya kendi türü olarak düşünülebilir. Bir sonraki açık dünya oyun serüveninizde nereye gitmek istediğinize bağlı olarak gerçek hayattaki şehirlerin veya ülkelerin doğru tasvirlerini, kendi yer işaretlerine sahip devasa kurgusal genişlikleri, kontrol edilecek tüm dünyaları ve hem de galaksilerin tamamını bulabilirsiniz.En iyi açık dünya oyunlarının güzel yanı, çeşitli biçimlerde gelebilmeleridir: ehemmiyetli özelliği, özgürce keşfetmenize müsaade etmeleridir. Bu yüzden, en iyi açık dünya oyunları listemiz, en iyi korku oyunlarından  araba oyunlarına kadar her şeyi içerir .

  • Trove
  • No Man’s Sky
  • The Witcher 3: Vahşi Av
  • Saints Row 4
  • Serpinti 4
  • Elder Scrolls: Skyrim
  • Red Dead Redemption 2
  • Grand Theft Auto 5
  • Batman: Arkham Şövalyesi
  • Assassin’s Creed Odyssey
  • Just Cause 4
  • Watch Dogs 2
  • Metal Gear Solid 5: Fantom Ağrısı
  • Far Cry 5
  • Forza Horizon 4

Trove

açık dünya oyunları

Trove, Minecraft’tan esin alan bir MMO’dur ve bu esinin bir parçası, saatlerce keşfedeceğiniz, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sahip olmaktır. Trove voksel tabanlı olduğundan, her şeyi kolay küplerle inşa edersiniz ve bu kreasyonları yolcularınızda ziyaret ettiğiniz yeni açık dünyalardan rastgele birine götürebilirsiniz. Kolayca bir serüven portalına atlayın, bir arazi parçası bulun ve üssünüzü bırakarak öldürme seansları arasında dönebileceğiniz güvenli bir yere sahip olun. Tabii olarak Trove, ganimetle dolu zorlu zindanlardan, parlak yeni velociraptor bineğinizi sergileyebileceğiniz çok oyunculu buluşma yerlerine kadar klasik bir MMO‘nun tüm tuzaklarına da sahiptir.

No Man’s Sky

açık dünya

No Man’s Sky 2016’da piyasaya çıktığında reaksiyon acımasızdı. Oyunun yutturmaca kontrolden çıktı ve küçük stüdyo Hello Games, oyuncuların oyundan beklediklerini yerine getirmek için olanaksız bir işe sahipti. İki sene ve pek çok aktüelleme sonrasında, bu küçük stüdyo No Man’s Sky’ı  çevrenindeki en iyi açık dünya oyununa dönüştürmeyi muvaffak oldu  .

Açık dünyayı unutun. No Man’s Sky açık bir evrendir. Bir takım açık dünya oyunları size keşfedilecek bir şehir veya hem de bir eyalet verirken, bu oyun tüm bir seyyareyle başlar ve sadece oradan genişler. Onu özgürce keşfedebilirsiniz. İleri karakollar bulmak, vahşi hayatla tanışmak, meselelere kapı aralamak, mineraller için madencilik yapmak, yapıtlar aramak, üsler yapmak ve  No Man’s Sky modlarıyla uğraşmak . Sonra geminizi düzelttikten ve yıldızlara doğru fırlattıktan sonra, keşfedilecek ve faydalanılacak tamamiyle değişik başka seyyareler bulabilirsiniz. Tüm hayatınızı No Man’s Sky oynayarak geçirebilir ve oyunun sunduğu her şeyi göremezsiniz.

En ehemmiyetlisi, kafa karıştırıcı, sinir bozucu fakat mükemmel NEXT gibi aktüellemeler sayesinde  , artık hepsinin bir emeli var gibi görünüyor. Arkadaşlarınızla oynayabilir, büyük üsler oluşturabilir veya yalnızca muhteşem evreni keşfedebilirsiniz.

The Witcher

açık dünya oyunları

Dünyası bir dizi minyatür açık dünya bölgesine ayrılırken, The Witcher 3: Wild Hunt, her birini uyumlu bir dünya gibi hissettirecek kadar teferruat ve karakterle dolduruyor. Velen’in savaştan zarar görmüş düzlüklerinde canavarları izliyor, Novigrad’ın Arnavut kaldırımlı sokaklarını keşfediyor veya daha önceki ormanlık alanlarda dolaşıyor olsanız da, CD Projekt Red, eşit ölçüde otantik ve fantastik hissettiren bir dünya yarattı.

Ve bu engebeli yerlerdeki bulgularınız daimi olarak yeni görevler, karakterler, canavarlar ve karşılaşmalarla ödüllendirilir. The Witcher 3’te, yeni ve heyecan verici bir macerayı kaçırma korkusuyla haritada hızlı bir şekilde dolaşmak istemezsiniz ve açık dünya oyunu için daha fazla övgü ne olabilir?

Saınt Row 4

AÇIK DÜNYA TEKLİFLERİ

Saints Row serisi, ananesel modern açık dünya oyununun muhteşem panzehiridir. Volition, Grand Theft Auto 3 tarafınca belirlenen şablonu aldı ve saçmalığı artırdı. Saints Row 2 ve 3 ile işler yeterince eğlenceliydi, sigortadan para kazanmak için trafiğin önünde dalmak gibi çılgın görevler vardı, yalnızca Saints Row IV bunu bir adım daha ileri götürdü ve süper güçler ilave etti. 2013’ün en sevmiş olduğimiz oyunlarından biri olmasının bir hayli nedeninden biri .

Steelport şehri son oyundan bu yana pek değişmemiş olsa da, yüksek binaları tek bir sıçrayışta atlayabilmek yada hızlı bir kurşundan daha hızlı koşabilmek, denkleme akılalmaz bir eğlence katıyor. Çok hızlı bir şekilde otomobillere, helikopterlere ve hem de silahlara ihtiyacınız olmadığını göreceksiniz – bir düşmana süper hızda koşup onu haritadan çıkarabildiğiniz zaman neden uğraşasınız ki? Bu güçler, Saints Row IV’ün serinin ana ilhamlarından farklı dünyaları hissetmesini sağlar ve onu piyasadaki en eğlenceli açık dünya oyunlarından biri yapar.

Bunu bir uzaylı istilası hikayesi, absürt ve çeşitli görevler yelpazesiyle birleştirin ve hepsiı Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak oynarken yaptığınız gerçeğiyle birleştirin – bu serseri oyunun iyi mi bir kült kazanılmış olduğunı görmek oldukça kolay .

FALLOUT 4

AÇIK DÜNYA TEKLİFLERİ

Fallout 4’e birçok saat batırabilirsiniz. Tozlu kıyamet sonrası ovaları geçmekten, bir üs yapmak ve bu yeni, belirsiz gelecekte hayatta kalmak için saklı gizli kaynakları temizlemeye kadar. Boston, MA’nın retro-fütüristik çorak arazisi maceralar, unutulmaz karakterler ve 100 saatlik bir oyun müddetince ziyaret edebileceğinizden daha fazla yerle doludur. İster Boston şehir merkezinin mutant istilasına uğramış sokaklarında mücadele edin, yoğun şekilde ışınlanmış Glowing Sea’ye göğüs gerin veya Salem Cadı Müzesi’nde bir tura çıkın, Fallout 4’ün devasa açık dünyası hiçbir zaman boş hissetmez.

SKYRİM

AÇIK DÜNYA OYUNLARI TEKLİFLERİ

Skyrim, yine yeniden döndüğümüz oyunlardan biri ve sihir her vakit orada. Tekrar oynanabilirliği, bu açık dünya RPG’sinde, hırsız ve savaşçı gibi tipik karakter yapılarından, oyunun hepsindan bir vegan veya karakter olarak rol oynamaya tüm oyunu oynamaya kadar onlarca farklı yoldan gelir. Skyrim’in açık dünyası, sensiz günlük işlerini sürdüren karakterler ve canavarlarla doludur ve sık sık, devasa bir kurdu yörüngeye tekmeleyen bir dev veyahut yakalanan bir Nord’a eşlik eden birkaç Thalmor ile karşılaşacaksınız.

Bu fantastik açık dünya RPG’si, gerilmiş bir iç savaşın ortasında atılan kahinlik edilen bir kahraman olan Dragonborn olarak oynadığınız Skyrim’in geniş ve görkemli bölgesini keşfediyor. Dünya, Norveç ve İzlanda gibi ülkelerin etraflarından esin alıyor, tarihlerini, kültürlerini, nebat örtüsünü ve folklorunu alıp, The Elder Scrolls gerçekçi yüksek fantezi markası ile bir araya getiriyor. Skyrim’in büyüleyici bir hikayesi ve teferruatlara olan şaşırtıcı alakası var, bu da hemen hemen on senelik bu oyunu hala en çok mevzuşulan açık dünya oyunlarından biri yapıyor. Hala özel bir modding’e sahip, böylelikle oynamanın tüm yollarını tükettikten sonrasında en iyi Skyrim modlarını kontrol edebilirsiniz .

Red Dead Redemption

açık dünya oyunları pc

RDR2’de, kötü şöhretli ve ikiyüzlü Hollandalı öncülüğündeki Van der Linde çetesinin bir parçası ve aranan bir yasa ne kadarağı olan Arthur Morgan olarak oynayacaksınız. Çetenin kaderi belli olsa da, umut sizi bu melankolik aşk mektubunda Daha önceki Batı’ya götürecek istem dışı bir reaksiyondur. Yalnızca Red Dead Redemption 2’yi bu kadar özel icra eden Rockstar’ın son evre teferruatlı açık dünyası.

Çeşitli görünüm, donmuş göller ve karlı dağ kenarlarından tozlu ovalara ve bulanık bataklık sularına kadar değişir. NPC’ler karakterinizin şeref çubuğuna hassasdır ve ne kadar iyi davranılmış olduğunıza bağlı olarak şehirdeki varlığınıza tepki verir. Bir ödül sizin için çıkarsa, ‘aranan’ bölgeye özgürce girmeden yada ödül avcıları tarafınca avlanma rizikonunu almadan önce yerel postaneyi ziyaret faktörüz gerekir.
Red Dead Redemption 2, dilediğiniz şeklinde oynamanıza müsaade eder, sadece öykü görevleri farklı alanları açıp kapatsa da, çoğunlukla geniş Amerikan hududunda dolaşmakta özgürsünüz. Yol kenarında yabancılarla tanışmaktan, saçını anlamak için kasabaya girmekten, Grizzlies’in zorlu arazisindeki efsanevi hayvanları izlemeye kadar. Red Dead Redemption 2’nin alaka çekici ve büyüleyici açık dünyasının her yerine dokunmak isteyeceksiniz.

GTA 5

AÇIK DÜNYA OYUNLARI

Grand Theft Auto 3 temelde 3d açık dünya oyununa liderlik ederken, GTA 5, Rockstar’ın bu yenilikçi tecrübeyle ele geçirmek istediği her şeyin doruk noktasıdır. San Andreas’ın komik derecede geniş alanı, LA’den esin alan Los Santos şehri de dahil olmak üzere oyun alanınızdır ve bir oyunda önceden veya o vakitten beri görülen en ayrıntılı açık dünya bölgelerinden biridir. Paskalya yumurtaları, mağazalar, sporlar ve nereye giderseniz gidin sizi meşgul edecek sayısız yan görev var.
Hikayede seçilebilecek tamamen farklı üç işlevsiz karakterle, hepsi de kendi felaket meseleleri ve bencil motivasyonları ile Los Santos’u keşfetmek aniden çok karakterli bir tecrübeye dönüşüyor. Görevler iyi tasarlanmış ve çeşitlidir, iyi yazılmış olduğundan söz etmiyorum dahi. Sonrasında gene, görevleri tamamiyle unutabilir ve golf, tenis yahut uyuşturucu kaynaklı ataklar gibi biroldukça yan aktiviteden birini tecrübe edebilirsiniz. Yahut bir tek bir otomobil alın ve akılalmaz ayrıntılı dünyayı muhteşem film müziği patlamasıyla keşfedin – Chiliad Dağı’nı bombalamadan ve yolculuğunuz patlamadan önce ne kadar ileri gidebileceğinizi görmeden önce.

Bu yeter değilse, kum havuzu oyunuyla alakalı mükemmel olan şeylere dayanan ve düzinelerce başka oyuncu ilave eden – onları ırklara, soyguna, battle royale’ye, motorcu çetelerine ve çok daha fazlasına tanıtan GTA Online da var . Bunların hepsini Superman yada Magneto olarak yapmanıza , inekleri ateşleyen silahlar oluşturmanıza yada sadece gökten rastgele balinalar bırakmanıza müsaade eden GTA 5 modları bile var

Batman Arkham City

Batman olamadığınız sürece her müddet kendiniz olun” tüm açık dünya oyunları için mantra olmalıdır. Rocksteady’nin Kara Şövalye dünyasına üçüncü ve son baskısı, Gotham Şehri’nin hemen hemen bitirmiş bir rekreasyonunu övüyor ve öteki açık dünya oyunlarının çoğundan daha ufak bir oyun alanı olsa da – çok azcaı bu kadar titizlikle ayrıntılandırılmış ve fanatik hizmetiyle doludur. Süper kahraman oyunu .

İster alçakça bir cinayet, enteresan bir karşılaşma, merak uyandıran bir muamma, bir çetenin dövülmesi şart olan iyi olmayanlar çetesi, ister gerçekten yapmanız şart olan bir reklam panosu reklamı olsun, Gotham’ın her metrekaresinde dikkatinizi çekecek bir şeyler vardır. Korkuluk suyuyla ıslatıldıktan sonrasında bir sefer daha bakın. Tatmin edici kıskaçlardan Batmobil’in sokaklarında dolaşmaya kadar şehirde dolaşmak da çok keyifli.

öykü öteki Arkham oyunları kadar iyi olmasa da, oyun, muhteşem görseller ve keşfetmek için düzinelerce saat harcamak isteyeceğiniz açık bir dünya mevzubahis olduğunda Arkham Knight hala en iyisidir – ve hevesli bir DC okuyucusuysanız o vakit karşılaşacağınız sayısız paskalya yumurtası yardımıyla katiyen sıkıcı olmayacak.

Assassin Creed Odysey

Assassin’s Creed Odyssey, serinin nihayet saklılık oyunundan tam gelişmiş açık dünya RPG’sine geçiş yaptığı yerdir . Ve en iyi açık dünya RPG’lerinin tümü gibi, karakter anlamış olurı, verilecek ehemmiyetli kararlar ve beceriksiz binicilik mekaniği ile doludur. Odyssey ayrı olarak Kephallonia’dan Girit’e kadar tüm Antik Yunan dünyasını kapsayan serideki en büyük ve en absürt Assassin’s Creed haritasına da sahip .

Geniş oyun alanına karşın Ubisoft, şehirler, kasabalar, tapınaklar, saklı gizli mağaralar, karakollar ve keşfedilecek Assassin’s Creed Odyssey kabirleriyle bu görkemli açık dünyaya akılalmaz oranda teferruat sığdırmayı muvaffak oldu . Stüdyo , harita işaretlerinin bulunmadığı ve kendinizi Yunan kırsalına doğru bir halde kaptırmanıza imkan tanıdığı olan belirti modunu sunarak Nintendo’nun son açık dünya klasiği The Legend of Zelda: Breath of the Wild’dan bir yaprak bile aldı .

Toprak yorulduğunda dünyayı tekne ile de gezebilirsiniz. Yelken ve gemi savaşı, muhteşem Assassin’s Creed IV: Black Flag’de olmasıyla beraber Odyssey’de de doyum edicidir, bu da dünya haritasını keşfetmenin basit bir başarısını sürekli bir zevk haline getirir.

Just Cause 4

Oyunun en çılgın açık dünya serisinin en son taksimi, evvelki aksiyon-macera oyunlarından tüm yıkıcı gadget oyuncaklarını getiriyor , onları hemen oyuncuya veriyor ve iyi bir tedbir için çok daha fazlasını ilave ediyor. Bu sefer Avalanche Studios sizi Solis adasında bir iç savaş yürütmeniz için gönderiyor ve bu, sağlam kahraman Rico Rodriguez için şaşırtıcı derecede ciddi bir yolcu – yalnızca bir lamaya bir balon ve sevimsiz takıp dönmesini izlemek için her zaman vakit vardır kayıtsız bir Icarus şeklinde cennete.

Just Cause serisinin başarısı, oyuncuların felaket metoduyla yaratıcı olmalarına müsaade etmeye dayanır ve Just Cause 4’te fizik tabanlı araçlar ve yüksek patlayıcılar söz mevzusu olduğunda oyuncular sayısız seçeneğe sahiptir. Büyük gök gürültülü fırtınalar, kasırgalar, kar fırtınaları ve kum fırtınalarının ilave etmesi yalnız kırıma katkıda bulunur.

İster ağır silahlı bir saldırı helikopterinde, yüksek hızlı motosiklette, ister kendiliğinden yeten bir geçiş için kıskaç, kanat tulumu ve paraşütünüzü birleştiriyor olun, Solis’i dolaşmak bir zevktir. Aletlerinize alıştıktan sonra, Rico’yu Süpermen’e dönüştürebilir ve adanın her yerine uçabilirsiniz – ki bu, düşünebileceğiniz şeklinde, çok eğlencelidir. Yahut en yakın silahlı güç üssüne gidebilir, ortaya çıkan ilk tankı kapabilir ve Kara El güçleriyle şehre gidebilirsiniz. Seçim senin.

Watch Dogs 2

Grand Theft Auto 5’in var olduğu bir dünyada, başka bir muasır, açık dünya şehir tabanlı oyunu piyasaya sürmek zor olabilir. Ancak Ubisoft, bilgisayar korsanlığı, Dark Souls benzeri oyun istilaları ve daha keskin toplumsal ve siyasi açıklar ilave ederek yöntemi tazelemenin bir yolunu buldu. Watch Dogs 2, hepsiı biraz yoğunlaştırılmış, karikatürize edilmiş ama inandırıcı bir San Francisco rekreasyonunda yapıyor. Ve bu mükemmel .

Ana karakter Marcus’un ve uyumsuz hacker grubu DedSec’in meseleleri, ilk oyundakinden çok daha tatmin edici ve dostane bir taban oluşturuyor. Devam oyununun (açıkçası komik) hackleme teknisyenini almasına ve onunla biraz eğlenmesine müsaade edildi. Akıllı telefonlardan trafik ışıklarına, enstrumanlara ve güvenlik kameralarına kadar her şey atakya uğrayabilir ve sürüş için çeşitli dronlar ile anlık oyun aksiyon dolu, çeşitli ve şaşırtıcı derecede eğlenceli. Park halindeki bir arabayı hacklemekten ve yakındaki güvenlik görevlileriyle bowling oynamaktan daha iyi bir şey olması olanaksız.Ana öykü süresince bir takım göze çarpan görevler var, ancak San Francisco’yu keşfetmek, üst düzey bir film müziği, Bay Area’nın ayrıntılı bir rekreasyonu ve yolları birazcık temizlemek için yaklaşmakta olan trafiği kesebilme kabiliyeti sayesinde ana vurgu.

Metal Gear Solıd 5

Metal Gear Solid V, bu listedeki yerini iki nedenden dolayı kazanıyor: PC’ye dönüşen ilk MGS oyunu ve tek açık dünya MGS oyunu (Survive’ı saymıyoruz). Birbir çok, piyasaya sürülmeden önce tür farklığına kuşkuyla bakıyordu, yalnızca Metal Gear Solid V, şimdiye kadar yapılmış en tatmin edici, sürükleyici ve eğlenceli açık dünya oyunlarından biri oldu.

MGS V, akılalmaz miktarda muhteva sunan bir savaş oyunudur – yeni başlayanlar için asgari birkaç yüz görev vardır. Saklı gizli sistemler, cilalı saat benzer biçimde birbirine uyan bir sürü hareketli parça ile mükemmel. Işık, örtünme, duruş ve gürültü, dikkat faktörüz ihtiyaç duyulan her şeydir ve kuşku uyandırırsanız, gardiyanlar telsizle yada destek gerekiyorsa öteki üslerle dahi mesajşim kurabilir.

Açık dünya, oyunun kapsamını genişleterek bu saklı mekaniklere çok şey katıyor. Uzak karakolları kilometrelerce uzaktan gözlemleyebilir ve bir saldırı tasarısı yapabilirsiniz ve oyun, ne kadar çılgınca olursa olsun, dilediğiniz gibi şeyler yapmak için size tam bir özgürlük verir.

Far Cry 5

Far Cry serisinin son bölümü, oyuncuları AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’ye götürüyor ve hala medeniyetten uzak bir ağa benzer biçimde hissetmeyi muvaffak oluyor. Montana, görkemli açık dünya oyuncuları bu sefer keşfetmek için olsun, yalnızca belirli için yolda cani mezhebindekilerden ve ayılar, dağ aslanları şeklinde ölümcül yaban ve Wolverines ile tecrübelerini paylaşmak gerekecek.

Far Cry 5 sonlanmış oluyor . Çoğu açık dünya oyunu, bir şeyi yapmak için A Noktasından B’ye yolcu alana getirdiğinızı görür, yalnızca Far Cry 5, rastgele karşılaşmalar yardımıyla bu noktalar arasında akılalmaz oranda heyecan barındırır. Düşman cipleri, ayılar, VIP askerler, barikatlar, rehine vaziyetleri, araba kovalamacaları veya hava bombardımanları tarafınca dikkatinizin dağılmasını bekleyin. Far Cry 5, oyuncuları devamlı bir dikkat dağınıklığı vaziyetinde tutmak için elinden gelenin en iyisini yaparak, büyük sema ülkesinde kendinizi kaybetmeyi çok kolaylaştırır. Hepsinden ehemmiyetlisi, görevlerin söz mevzusu olduğu bir birleşke oyun kadar iyi çalışmasa da , bir tek açık dünyada oyun oynadığınızda mükemmel bir şekilde çalışıyor. Bir arkadaşınıza katılın, gidecek bir yer seçin ve havai fişeklerin başlamasını bekleyin. Far Cry 5’te fazla beklemeyeceksiniz.

Forza Horizon 4

Açık dünya oyunları daha yaygın hale geldikçe, diğer oyunlardan ayrılmak gerçekten özel unvana haiz oluyor. İskoç Yaylaları, Oxfordshire ve Cumbria’nın bir takım bölümleri ve aşağı Cheshire’a. Tepeler, ormanlar, ve kasabaların tümü oyunun haritasına bir karakter duygusu veriyor. Forza Horizon 4’ün tamamı görsel değildir, tüm araçları keskin virajlara attığınızda yada bir tepenin üzerinden hızlanırken farklı hissedilir. Bu yüzden, yeniyseniz Forza Horizon 4 başlangıç ​​rehberimize göz attığınızdan kararlı olun seriye. Ek olarak, Forza Horizon 4’te her süre yapılacak bir şeyler vardır. Aslında çok saçma bir miktar destansı yarışlar, zorluklar, özelleştirme ve hatta mevsime özel Forzathon’lar bulunmaktadır.

Dünyanın en iyi açık dünya oyunları 2020 Teklifleri Pc




Xbox Gold Üyelerine Ücretsiz Sunulacak Oyunlar Belli Oldu
Xbox Gold Üyelerine Ücretsiz Sunulacak Oyunlar Belli Oldu

Xbox Live Gold üyelerinin yararlanabildiği ücretsiz oyunlar arasına Mart ayında yeni oyunlar eklenecek. Bugün yapılan duyuruyla Mart ayının ücretsiz oyunları belli oldu. ...

Twitch Prime,  5 Oyunu Ücretsiz Veriyor
Twitch Prime, 5 Oyunu Ücretsiz Veriyor

Canlı yayın platformlarının en popülerlerinden biri olan Twitch, bilindiği gibi Prime isimli bir abonelik türüne sahip. Twitch Prime kullanıcıları, her ay bazı oyunların ek paketlerine,...

Görüş: Xiaomi’nin bir sonraki Mi Pad tableti Chrome OS çalıştırmalı 2021
Görüş: Xiaomi’nin bir sonraki Mi Pad tableti Chrome OS çalıştırmalı 2021

Birkaç hafta önce Xiaomi’nin Mi Pad tablet serisinin bu sene yeni bir model alacağı bildirilmişti. Xiaomi ve tablet serisinin hayranları için , bu son model olan Mi Pad...