Dünyanın En iyi Macera Oyunları PC 2020 Önerileri 2021

Dünyanın En iyi Macera Oyunları PC 2020 Önerileri 2021

Oyun dünyasının bir çok türde piyasa sürülen dünyanın en iyi serüven oyunları vardır insanı içine sürükleyen. Belki de oyun oynamayı en çok sevdiren macera aksiyon arayışımızı bu sanal dünyada bulduğumuzdandır. Macera oyunları pc başında zevkli dakikalar için birebirdir. Bunu bildiğim için sizler için hazırlamış olduğum en iyi macera oyunları pc 2020 teklifleri listeme başlıyorum.Umarım beğenirsiniz.

Red Dead Redemption 2

1.Red Dead Redemption 2

Bu oyun vahşi batı ve kovboy filmlerindeki en iyi macera oyunları sergilenen filmlerde görüp çok beğendiyse bu macera oyunu tam size göre. Aksiyon macera oyunları pc bölümünde oynabileceğiniz bu oyunu ne yazık ki ki en iyi mobil macera oyunları listenize ilave edemeyeceksiniz. Bunun sebebi ise oyunun çok kaliteli grafikleri ve kapladığı boyut olduğunu düşünüyorum. Fakat belki oyunun yapımcıları mobil macera oyunları sevindirir. Macera oyunları pc tavsiye niteliğindeki bu oyunu size biraz tanıtayım.

Red Dead Redemption 2 , açık dünya ortamında geçen ve tek oyunculu ve çevrimiçi çok oyunculu bileşenlere sahip üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir batı aksiyon macera oyunu. Oyunda, evvelki oyunda bulunmayan yeni özellikler var. Sözgelimi, yay ve ok kullanmak, çift elli silahlar, suda yürümek ve kano kullanmak gibi yeni mekanikler tanıtıldı. Oyunda yaban hayatı ve avcılık da gelişti.Oyun, hikaye ve görevler için ağırlıklı olarak oyuncu seçimine odaklanıyor. Oyuncu seçimlerinin etkileşimleri ve görevleri nasıl etkileyebileceğine ait IGN’nin İlk Bakış önizlemesi esnasında Rockstar North’un Co-Studio Başkanı Rob Nelson şunları söyledi: “Bu görevlerin çoğunda size nasıl yaklaşacağınızı seçmeniz için seçenekler sunmaya çalışıyoruz, Önce arkadaşlarını mı göndereceksin yoksa önce mi gireceksin. “

Oyuncular rastgele bir NPC ile önceki Rockstar oyunlarından çok değişik şekillerde iletişim kurabilirler. NPC’den para çalmak için arkadaşça sohbet etmek, tehdit edici bir sohbet yapmak gibi seçenekleri seçebilirler veyahut o karakteri alıp cesedi yağmalayabilirler.Daldırmanın daha da genişlemesinde, oyuncuların silahları gibi ekipmanlarını temizleyerek onlara bakmaları gerekiyor. Karakter özelleştirme açısından, oyuncular bir kesim ve stil için bir berbere gitme seçeneğine sahiptir; ancak, oyunculara sunulan stiller, oyun süresince karakterlerinin saçlarının tabii olarak uzamasına ne kadar müsaade ettiklerine bağlıdır. Karakterler, farklı hava şartları için farklı kıyafetlere sahip olacaklar, düzenli olarak yemek yemeleri ve yıkanmaları gerekecek ve bir cinayetin cildini yüzmek ve nesneleri incelemek de dahil olmak üzere, bir defa daha otomatik olan eylemler detaylı olarak büyük ölçüde genişletildi.

Sistem Gereksinimleri :

Windows 7 (64 Bit)

Intel Core i5 2500K 3.3 GHz / AMD FX-6300

AMD Radeon R9 280 / NVIDIA GeForce GTX 770

2 GİGABYTE VRAM

8 GİGABYTE RAM

150 GİGABYTE depolama alanı

2.Horizon Zero Dawn

serüven oyunları pcserüven oyunları pc tavsiye

Oyunu tanıtmak için size tekrardan aynı şeyleri yazmak istemiyorum şayet ki oyunun tanıtımını merak ediyorsanız rpg oyunları yazımı okuyabilirsiniz.Oyunumuzun özellikler şu şekildedir;

Horizon Zero Dawn , ana hikaye görevlerini , kabileleri içeren milli görevleri ve ayrı olarak yan görevleri içeren görev unsurlarına sahiptir . Serüven oyunları pc kategorisinde tabiat ile savaş içerisinde olduğunuz tanınmış kişi serüven oyunları arasında bulunur.Bir oyuncu oyun süresince ilerledikçe, karakterinin düzeyini yükseltebilir. Aloy, Prowler, Brave ve Forager olmak üzere üç maharet ağacına sahiptir. Aksiyon serüven oyunları içinde Horizon Zero Dawn’daki savaşın temeli, Aloy’un hızı ve açıkgözlüğü ile makinelerin ham gücü ve boyutu üzerine yapılmıştır. Çok daha büyük ve teknolojik olarak üstün bir düşmanın üstesinden gelmek için, Aloy her karşılaşmada hayatta kalmak için tüm bilgisini, zekasını ve çevikliğini kullanmalıdır. Aloy’un buyruğunda,  çeşitli ok türlerine sahip orta ila uzun erimli yaylar , yakın kavga et  mızrağı ,  iki yatay nokta arasına tuzak teli tuzakları yerleştiren bir Tripcaster ve bir Ropecaster dahil, ancak bunlarla hudutlu olmamak üzere, ansızın fazla av silahı vardır.

Sistem Gereksinimleri :

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bits

İşlemci: Intel Core [email protected] or AMD FX [email protected]

Hafıza: 8 GİGABYTE RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GİGABYTE) or AMD Radeon R9 290 (4GB)

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 100 GİGABYTE kullanılabilir alan

3.Detroit:Become Human

macera oyunları serüven oyunları 2020

Detroit: Become Human , belirli ve kontrol edilebilir bir perspektife tabi olan üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanır. Teknolojik bir serüven oyunları listesinde yer alan Oyun, şirketin 3. oyunu Heavy Rain’e benzer, ancak hızlı vakit etkinlikleri ve diyalog kararları gibi benzer girdiler hala oyunun bir parçası. Bu yüzden, hangi seçimlerin yapıldığına bağlı olarak hikaye dallanacaktır. Aksiyon sekansları veya bağlamsal etkileşimler için, oyunculara düğmelere basmalarını, sağ analog çubuğu belirli bir şekilde hareket ettirmelerini veya kontrol aletini sallamalarını veya eğmelerini gerektiren çeşitli simgeler sunulur. Oynanabilir karakter saldırıya uğradığında olduğu gibi aksiyon sekanslarında, bu komutların yerine getirilmemesi hikayeyi değişik bir yola götürür ve bir takım hatalar bir karakterin ölümüne sebep olabilir. Bununla beraber, bir takım vaziyetlerde, oynanabilir karakter ölümünden önce zamanlanmış bir sekans oynar. Oyun, oyuncuların alabileceği çeşitli yollar sunar. Oynanabilir karakterin çıkmazını bittirmek için, oyuncular alttaki zamanlayıcı dolmadan doğru rotayı bulmalıdır. Gelişen teknolojiyi serüven oyunları listenizde arıyorsanız şayet bu oyunu kaçırmamalısınız.

4.Star Wars Jedi: Fallen Order

Serüven oyunları teklifleri

Uzay serüvenlerini seven arkadaşlarımızın filmlerini merakla beklediklerine net gözüyle baktığım Star Wars serisinin serüven oyunları bulunmaktadır. Uzay istasyonu ve çeşitli etraflarında gerçekleşen ve hem de uzayda geçen en iyi macera oyunları arasında dorukta bulunabilecek bir oyundur. Star Wars Jedi: Fallen Order , tek oyunculu bir hikayeye sahip üçüncü şahıs bir aksiyon-macera video oyunudur .İyi tarafta mı olacaksınız yoksa kötü tarafta mı ? Oyunda gerçekçilik ön tasarıda bulunuyor. İddaalı bir grafiklere sahip ünlü macera oyunları pc içerisinde bulunmaktadır.

Sistem Gereksinimleri :

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7/8.1/10

İşlemci: AMD Ryzen 7 1700/Intel i7-6700K veya eşdeğer

Hafıza: 16 GİGABYTE RAM

Ekran Kartı: AMD RX Vega 56, Nvidia GTX 1070/GTX1660Ti veya eşdeğer

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 55 GİGABYTE kullanılabilir alan

5.Assassin’s Creed III

macera oyunlarımacera oyunları

Bu en iyi macera oyunları yazımızda benim favori macera oyunları pc tavsiye olarak sunacağım Assassian Creed serileridir. Pc oyunları son zamanda kıtayı hep yükseltiyorlar. Bunların arasında yer alan Assassıns Creed serileri insanı içine çeken aksiyon macera oyunları içerisinde ön tasarıya çıkmaktadır. Son zamanda çıkan Assassin Creed Valhalla oyununa ise diyecek bir şey bulamıyorum. Macera oyunları oynamasanız dahi macera oyunları izle diye internette bu oyun için bulgu yapabilirsiniz ve oyunun nihayetinde neler olacak diye meraktan yerinizde duramayabilirsiniz. Oyun o kadar bağımlılık yapıyor ki oyunu tecrübeleyen insanlar “keşke en iyi macera oyunları mobil listeme ilave etsem ” dediklerini etrafımdan çok duydum. Benden ufak bir tüyo. Size biri dünyanın en iyi serüven oyunları nelerdir diye sorduğunda bu oyunu anımsayın.

6.The Walking Dead

en iyi serüven oyunlarıaksiyon oyunları pc

Dizi olarak dünyaca tanınan ve çok fazla sevilen dizinin oyunu sahiden çok sevildi. Oyuncuların bu sevgisini karşılıksız bırakmayan oyunun yapımcıları hem korku oyunları olarak oynayabileceğiniz hem de serüven oyunları olarak oynayabileceğiniz bir oyun tasarladı. Bu oyunda korku dolu dakikalar geçirirken zombilerden kurtulmak için yaptığınız seçimlerde kararlarınız çok ehemmiyetlidir. Yaptığınız seçim oyun boyu sizi etkileyecek ve oyunda yer alan yan karakterlerle ilişkilerinize yansıyacaktır. En iyi serüven oyunları zombi oyunudur diyorsanız oyunu hemen oynamaya başlayın.

7.Call Of Duty Serileri

dünyanın en iyi serüven oyunlarıen iyi serüven oyunları pc

Şüphesiz savaş oyunlarının arasında en iyi serüven oyunları pc bölümünde doruğu zorlayanlar arasında öncülüğe oynayan bu oyun, tarih sahnelerinde bulunmuş bir çok savaş dönemini anlatmaktadır. Bilhassa soğuk savaş dönemini konu alan macera oyunları bu oyuna nokta nokta işlenmiştir. Silah itibariyle daha önceki silahları ve yeni silahları harmanlayıp kullanmamıza imkan sunuyor. Erkekler ağlamaz diyenler bu macera oyunları pc bölümünde yer alan hikayesinin sonuna tekrar baksın diyebilirim. Son zamanda mobil macera oyunları kulvarında da sahneye çıkan Call Of Duty yapımcıları mobil oyunda da iddialı olduklarını oyunun grafiklerinden anlaşılıyor. En iyi mobil macera oyunları arasında vaziyeti ne olur bunu zaman gösterecektir elbet lakin bu müddet de sizde oyunun serilerine başlayabilirsiniz.

8.Far Cry Serileri

en iyi macera oyunları pcen iyi macera oyunları pc

Şüphesiz hayatta kalma oyunları gamerların en sevdiği konulardan biridir. Issız adaya düşsen yanına bazı alırsın ? Ne yaparsın ? gibi suallerin cevap bulduğu Far Cry Serileri, bir grup arkadaşın tatil için serüven dolu bir tatile çıkması ile başlıyor. Daha sonra geçirdikleri kaza sonrası ıssız adaya düşerler ve her biri değişik yerlere kayboluyor. Siz ise esir olarak tutsak alınıyorsunuz. Oyunun ilerleyen bölümlerinde yaşadığınız vaziyetten dolayı karakteriniz dünyanın en iyi serüven oyunları bu adada dermişçesine adaya ihtirasla bağlanıyor. Karakterin bu tutumundan dolayı bizde kendimizi en iyi serüven oyunları böyle olmalı diye düşünüyoruz. İlk serilerinden bu yana oyunun grafikleri sahiden üstüne fazlasıyla katmış bilhassa son çıkan serisine diyecek bir lafım yok. Kum tanelerini dahi net olarak görebilirsiniz. Bu tarz serüven oyunları pc severler için uygun olduğunu düşünüyorum.

9.GTA SERİSİ

en iyi serüven oyunları pc

İnternet kafelerin vazgeçilmez oyunlarını anımsar mısınız veya o nesilden misiniz .Okuldan kaçtıktan sonra veya çıktıktan sonra soluğu aldığımız internet kafemizin vazgeçilmez oyunu Gta, ilk çıkış tarihinden itibaren serilerine kendini geliştirerek devam etmiştir. İlk 3 seri pek fazla değer görmese de son serisi sahiden yeni bir çağ başlattı. Grafikleri ve oyunun kaliteli hikayesi sizi essiz bir serüven oyunları arasına sokuyor. Online olarak bilgisayarınızda (pc) oynayabileceğiniz oyun bir dönem fiyatsız olarak piyasaya sürülmüştü .Çok ses getiren Gta’nın serilerini oynamadıysanız çok şey kaçırmışsınız demektir.

En iyi serüven oyunları pc kategorisinde size daimi aktüellenen oyunlar ile ilgili bilgi vermek istiyoruz. Site olarak çeşitli kategoriler de yeni nesil listeleme yapıyoruz. Örnek verecek olursak en iyi korku oyunları dalında birbirinden korkunç oyunlar, rol yapmayı seviyor iseniz en iyi rpg oyunları gibi bir çok kategoride sizlere paylamış yapmayı amaçlıyoruz. Yeni oyunlar ve yeni listeme yazıları için bekleme kalın.Yakında bilgilendirme gelecek oyunları listesi şu şekildedir;

  • 10.The Withcher Wild Hunt
  • 11.Tomb Raider
  • 12 A Way Out
  • 13. Sherlock Holmes
  • 14.Resident Evil
  • 15.Hitman
  • 16.Sniper Ghost Warrior
  • 17.Crysis
  • 18.Outlast
  • 19.Max Payne
  • 20.BattleFlied.
  • 21.Payday
  • 22.Cyberpunk 2077
  • 23.League Of Legends
  • 24.Dota
  • 25.Good Of War
  • 26.The Last Of Us
  • 27.Spiderman
  • 28.Batman Arkham Knight
  • 29.Sekiro Shadows Die Twice
  • 30.Middle Of Shadow Of
  • 31.The Lord Of The Rings The Battle For Middle-Earth

Dünyanın En iyi Serüven Oyunları PC 2020 Teklifleri

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Yaz Aylarında Arkadaşınız Olacak 6 Bluetooth Hoparlör
Yaz Aylarında Arkadaşınız Olacak 6 Bluetooth Hoparlör

Tatilde sizi müziksiz bırakmayacak ve her yerde yanınızda bulunacak Bluetooth hoparlörleri sizler için derledik. ...

Netflix, Tomb Raider Animesi Yapıyor! 2021
Netflix, Tomb Raider Animesi Yapıyor! 2021

Son zamanda geliştirdiği yapımlarla anime fihristini zenginleştiren Netflix, bu tarzdaki projelerine bir yenisini daha ilave etmeye hazırlanıyor. Şirket tarafından yapılan izahta, Tomb...

Note10'da Kulaklık Girişi ve Tuşlar Olmayabilir
Note10'da Kulaklık Girişi ve Tuşlar Olmayabilir

Samsung'un önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10'un jack girişinin ve fiziksel tuşlarının olmayacağı iddia edildi. ...