Dünyanın en iyi sanal gerçeklik (VR) oyunları 2021

Dünyanın en iyi sanal gerçeklik (VR) oyunları 2021

Yıllardır hayalini kurduğumuz Sanal gerçeklik oyunları (VR) nihayetinde oyun dünyasına girişini gerçekleştirdi. olarak sizler için seçmiş olduğumuz en iyi sanal gerçeklik oyunları (VR) ile ilgili bir liste sunacağız.

sanal gerçeklik oyunları (VR)

10. EAGLE FLIGHT

İnsanların dünya üzerinde hakimiyetini kaybedip neslinin son bulduğu bir dönemde hayvanların karar sürdüğü bir dünyada bir kartal olarak oyuna oynuyorsunuz. Uçmak isteyenler için en iyi sanal gerçeklik oyunları (VR) arasında önde gelen bir oyundur. Sanal gerçeklik (VR) sayesinde uçma güdüsünün yaşattığı özgürlük hissini doruklarda hissedebilirsiniz. Eagle Flıght, hayvanlarla dolu bir Paris içerisinde bize sanal gerçeklik oyunu sunuyor.

9.The CLIMB

The Clımb sayesinde artık hanenizin içinde pijamalar içerisinde otururken dahi dağlara taşlara tırmanabileceğiz. Bu heyecan verici ve soluklarınızı kesecek sanal gerçeklik oyunu (VR) sizin soluğunuzu keseceğine garanti verebilirim.

8.Untıl Dawn Rush Of Blood

Rush Of Blood, Sanal gerçeklik (VR) teknolojisini kullanarak bize bir dağa yerleştirmeyi tasarılıyor. Aynı evrende gerçekleşmesine karşın ana oyundan bağımsız olarak geliştirilmiş olan Rush of blood, lunapark treni üzerinden korku dolu dakikalar yaşatıyor. Sanal gerçeklik (VR) oyunlarında korku oyunları seviyorsanız ve bunları bilgisayarınızda da oynamak istiyorsanız en iyi korku oyunları tam size göre.

7.Project Cars

Araba alamayan ve son zamanda gelen ötv zamlarıyla beraber yalnızca hayalini kuranlar sizleri bu tarafa alalım. Sanal gerçeklik (VR) artık yarış oyunu oynamak için koşul haline gelecek gibi görünüyor. Bu yeni teknoloji ile beraber gelen gerçekçi sürüş hissi adete düzey atlayan Project Cars listemizde 7.sırada bulunuyor.

6.The Vanıshıng Of Ethan Carter VR

Tabiat üstü kabiliyetlerimizi kullanarak çeşitli cinayetleri aydınlatmaya çalıştığımız gizemli bir serüven oyunu olan The Vanıshıng Of Ethan Carter VR ilk etap sanal gerçeklik oyunu (VR) arasında en çok merak edilen yapımların başında geliyor. Bizlere açık dünyada keşfetme ve cinayet çözme odaklı bir serüvenin içerisine yerleştiren The Vanıshıng Of Ethan Carter VR listemizin 6.sırada bulunuyor.

5.Adrıft

Belleğini kaybetmiş bir şekilde uzay istasyonunda uyanan bir astronotu yönlendirdiğimiz bir oyun, bilhassa kendini tekrar eden oynanışı ile tenkit edilmiş ve beklentilerin altında kalmıştı.Tabi bu şekilde düşünmeyen ve oyunun atmosferine hayran kalan oyuncularda vardı. Şayet sizde onlardan biriyseniz sanal gerçeklik (VR) ile daha da güzelleşen Adrıft’i oynayabilirsiniz.

4.Ace Combat 7

Bir savaş uçağı similasyonu olan Ace Combat 7, sanal gerçeklik (VR) desteği ile beraber serinin en iyi oyunu olması bekleniyor.Bu kadar teferruatlı bir gerçekliğe yürek dayanmaz dedirten Ace Combat 7 Listemizde 4. Sırada bulunuyor.

3.Haneye Valkyrıe

Uzay savaşı tutkunlarının baş ucu oyunu olacak Haneye Valkyrıe, listemizin üçüncü esnasında.Haneye Onlıne ile aynı uzay evreninde geçen oyun, savaşlardan alınan keyfi çok daha ileri bir keyfe dönüştürüyor.Başlığı taktıktan sonra çıkarmanın oldukça zor olduğu Haneye Valkyrıe, Sanal gerçeklik oyunları (VR) arasında en iddalı olduğunu söyleyebiliriz.

2.Gran Turısmo Sport

Değişik oyun modlarıyla gelen muhtevayla evvelki oyunlarından ayrı bir çizgide yer alan Gran Turısmo Sport, en iyi sanal gerçeklik oyunları (VR) listemizde ikinci sırada bulunuyor.En gerçekçi sanal gerçeklik oyunu (VR) ile öne çıkan Gran Turısmo Sport, sanal gerçeklik (VR) desteği ile yarış oyunlarına yep yeni bir heyecan katacak gibi gözüküyor.

1.Robınson The Journey

Uzay aracı ile zaruri iniş yaparak kendini dinazorların yaşadığı gizemli bir seyyarede bulan bir genci yönlendirdiğimiz oyun olan Robınson The Journey, sanal gerçeklik oyunları (VR) arasında en çok alakamızı çeken yapım oldu.Bu yeni teknolojinin nimetlerinden yararlanmak için oldukça uygun bir muhtevaya sahip olduğumuzu düşündüğümüz Robınson The Journey listemizin birinci sırasına yerleştiriyoruz. Sizinde beğendiğiniz ve bu listede neden yok dediğiniz oyun varsa yorumlarda bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Şayet sanal gerçeklik oyunlarını oynamak istiyorsanız satın alabileceğiniz siteler mevcuttur.

Dünyanın en iyi sanal gerçeklik (VR) oyunları

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Google, Red Dead Redemption 2 gibi Tek Oyunların Stadia Bağlantı Noktaları için “10 Milyon” Harcadı 2021
Google, Red Dead Redemption 2 gibi Tek Oyunların Stadia Bağlantı Noktaları için “10 Milyon” Harcadı 2021

Google’ın Stadia bulut oyun hizmetine olan bağlılığı , yakın vakitte tüm birinci taraf geliştirmelerini durdurarak, Montreal ve Los Angeles’taki Stadia Games & Entertainment...

Google: Sitede Gizli Metin Kullanmak Sıralamaları Olumsuz Etkilemez
Google: Sitede Gizli Metin Kullanmak Sıralamaları Olumsuz Etkilemez

Bir siyah şapka SEO (black hat SEO) tekniği olarak kabul edilen gizli metin kullanımı son dönemde konuşulmaya başlanan konulardan bir tanesi. Görme engelliler için önemli bir yardımcı...

Bakanlıktan AKK Açıklaması: Zam Yapmalarına İzin Vermedik
Bakanlıktan AKK Açıklaması: Zam Yapmalarına İzin Vermedik

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayan, internet servis sağlayıcılarının (ISS) AKK'siz internet fiyatlarına zam yapmak istediklerini fakat kendilerinin buna engel olduğunu söyledi. Umuyoruz ki...