Dünyanın en sevilen Korku Oyunları : 2020 Önerileri 2021

Dünyanın en sevilen Korku Oyunları : 2020 Önerileri 2021

Korku oyunlarından hoşlanmak bir hayat tarzıdır. Herkesin çekinerek ve hem de oynamak istemediği bu oyunları siz sevebilirsiniz. Dünyanın içinde bulunduğu bu dönemde korku oyunları oynamak isteyebilirsiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz en iyi korku oyunları listemizde arayacağınızı bulacağınıza eminim. Bende bir korku oyunu sever olarak sizlere bu yazıyı hazırlıyorum. Bu yazımızda en iyi korku oyunu, en korkunç korku oyunları gibi sualleri aratmak zorunda kalmayacağınıza eminim. Oyun teklifi arıyorsanız şayet mmorpg için tıklayabilir eğer mmorpg sevmiyorsanız rpg oyunları yazımızı okuyabilirsiniz.

1.Outlast

en iyi korku oyunları

En iyi korku oyunları listemize Outlast isimli oyunumuzla başlamak istiyorum.Oyun, Mount Massive Asylum’un salgının arkasındaki nedenlerini ortaya çıkaran bir basın mensubu olarak oynatıyor.Colorado’nun en yüksek dağı olan Massive Asylum Dağı’nda geçiyor.Bir müessese tarafından yakın vakitte yine açılan akıl hastaları için uzun müddettir ayrılınmış bir hane olan ve bir katı bir saklılık içinde faaliyet gösteriyordu.Bağımsız gazeteci kahramanımız Miles Upshur,içeirden bir kaynatan gelen bir emare üzerine harekete geçer ve keşfettiği şey bilim ile din, tabiat ve tamemen başka bir şey arasında korkunç bir çizgide yürür.Oyunu oynarken empatı yaptığınızda bu adam buraya nasıl gider diyeceğiniz bir grafiğe sahip oyundur.Korku oyununa gazeteci içeri girdiğinde başlıyor.İçeri girdiğinde ise karşılaştığı vaziyetler, gördüğü korkunç sahnelerden sonra ise kaçma umudu ile labirente benzeyen bu yerler olayların içinde kalıyor.Gazetecimiz Upshur’u buradan kaçırmak sizin elinizde.Bu korku oyunu satın almak için tıklayınız.

Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 64-Bit

İşleci: Intel Core2 Duo E4500 @ 2.20GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600+

Video Card: GeForce 9800 GTX+ / Radeon HD 4870

Kullanılmayan Ram Miktarı: 2 GİGABYTE RAM

Boş Depolama Alanı: 5 GİGABYTE Free

Direct X Sürümü: Directx 9

Oynayış :

2.Resident Evil 3: Nemesis plot

en iyi korku oyunları

Korku filmleri piyasasında sevilen bir yeri olan Resident Evil serisi insanlar tarafından çok beğenilip serilerine devam etmiştir. Korku filmlerinden en iyi pc korku oyunları arasına nasıl girdi dersiniz.Size oyunun hikayesinden söz edeyim.T-Virüsü salgınının ortasında Raccoon City’den kaçmaya çalışan karakterimiz var. Jill Valentine isimli karakterimiz, Umbrella’nın gerçekleştirdiği zulümlere şahit olmak için Raccoon City’de kalan son insanlardan biridir. Umbrella şirketi,onu durdurmak içöin saklı silahını açığa çıkarır.En iyi korku oyunları listemizde en çirkin karakter olabilecek bu saklı silahın isimi Nemesis.Korku oyunu kategorisinde yarışa katılan Resident Evil 3, bu kulvarda ehemmiyetli bir aday olarak gösteriyor. Geçmişte’de ilk korku oyunlarından Ps1,Ps2 gibi şu vakte göre çok daha önceki ve pek kullanılmayan teknolojik aletlerinden gelen bir oyun serisidir. Bu oyunu hem en iyi pc korku oyunları listenize kaydedebilir hem de Playstation oyun listenize ilave edebilirsiniz.Bunun için oyunu satın almak tıklayınız.

Sistem Gereksinimleri :

64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8.1, 10 (64-BIT İhtiyaç duyulan)

İşlemci: Intel® Core ™ i5-4460 veya AMD FX ™ -6300 veya daha iyisi

Hafıza: 8 GİGABYTE RAM

Ekran Kartı: 2 GİGABYTE Video RAM’li NVIDIA® GeForce® GTX 760 veya AMD Radeon ™ R7 260x

DirectX: Sürüm 11

Oynayış :

3.Alien

korku

Bilim kurgu filmlerinin vazgeçilmez konularından biri olan uzaylıları konu lan bu oyunumuz Daimi korku ve ölümcül bir tehlikeli atmosferinde geçen bir hayatta gerçekleşiyor.Alien, Isolation’da korkunun gerçek mananını keşfedebileceğiniz bir korku oyunudur.Ellen Ripley’in kızı Aliendeki olaylardan on beş sene sonra, Amanda annesinin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için çaresiz bir şekilde hayatta kalma savaşına girer.Amanda olarak,kendinizi paniklemiş çaresiz, ceberrut bir uzaylı ile her istikametten karşı karşıya bulduğunuzda gittikçe değişken bir dünyada gezeceksiniz.Cathode oyun motoru tarafından kullanılarak hazırlanan korku oyunu, hayatta kalmak için size gizemli ve hainlik dolu bir dünyayı keşfettiriyor.Kendinizi uzayın kenarında hizmet dışı bıerakılmış bir ticaret istasyonu olan Sevastopol’un teferruatlı ortamına bırakın.En iyi korku oyunu listemizde yer alan Alien’i satın almak için tıklayınız.

Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi: Windows 7 (32 bit)

İşlemci: 3.16GHz Intel Çift Çekirdekli E8500

RAM: 4GB RAM

Hard Disk: 35 GİGABYTE

Ekran Kartı: 1GB DirectX 11 (AMD Radeon HD 5550 veya Nvidia GeForce GT 430)

Oynayış :

4.Lurk İn The Dark

en iyi korku oyunu

Son zamanda yayıncılar tarafından en iyi korku oyunu sıralamasında önde gelen Lurk İn The Dark,Finn ve jake isimli iki karakterimiz Cadılar Bayramı’nda kendilerini bir yürüyüşe hazırlar.Kostümlerini giydikten sonra dışarı çıkarlar. Ağaç işleri ve madencilikle gelişen bir kasaba, “Babel’s Hill Top”. Birkaç asır önce bu kasabanın gelişimine büyük katkı sağlayan bir Ruggles ailesi. Hanelerinde yaşanan trajedi. Kan ve nefretin kök saldığı bu ikametgahta karabasanları başlar.Oyunu satın almak için tıklayınız.

Sistem Gereksinimleri :

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 (64Bit)

İşlemci: Intel® : Core™ i5 2500 or equivalent AMD CPU

Hafıza: 8 GİGABYTE RAM

Ekran Kartı: NVIDIA® : GeForce® GTX 760 or equivalent AMD GPU

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 7 GİGABYTE kullanılabilir alan

Oynayış :

5.PHASMOPHOBIA

en iyi korku oyunları

Sizin ve paranormal araştırmacılardan oluşan ekip azalarınızın paranormal aktivitelerle dolu perili yerlere girip olabildiğince fazla delil toplayacağınız 4 kişi de oynanabilen çevrimiçi bir kooperatif psikolojik korku oyunudur.Hayalet avlama ekipmanınızı, bir hayalet temizleme ekibine satmak için yeri ziyaret eden rastgele bir hayaletin kanıtını aramak ve kaydetmek için kullanıcaksınız.En iyi korku oyunları listemizde yer alan bu oyun çok ayrıntılı bir oyundur. Sanki bir dedektif gibi çalışıp güvenlik kameraları ve hareket sensörleri ile lokasyonu sizin getirdiğiniz bir kamyonun güvenliğinden veya içeriden izleyerek ekibinize destek vermeyi seçebilir veya vakit geçtikçe daha da düşmanlaşacak olan hayaletleri öldürerek ellerinizi kirletebilirsiniz.Bu oyunu satın almak için tıklayın.

Sistem Gereksinimleri :

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10 64Bit

İşlemci: Intel Core i5-4590 / AMD FX 8350

Hafıza: 8 GİGABYTE RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290

Ağ: Genişbant İnternet irtibatı

Depolama: 13 GİGABYTE kullanılabilir alan

Oynayış :

6.Ghost of Tomorrow

en iyi korku oyunları pc

Korkarak hazırladığım en iyi korku oyunları yazıma devam ederken sizlere 23 Agustos tarihinde dairenize varıyorsunuz.Aniden paranormal bir tabiata sahip bir dünyada garip olaylar olmaya başlıyor.Bu paranormal olaylar, hem uzay hem de vaktin hudutlarını aşıyor gibi görünüyor. Zira bu olaylar size gelecekte daha olacaklar ile ilgili bir fikir verebilir.Bu doğaüstü olayları tecrübeleme fırsatı veren oyunda yarının neler getireceğini göreceksiniz.Psikolojik-korku oyunu olan oyun başlangıçta vakitte yolculuk tabiatı ile gizemli paranormal olayların olmaya başladığı bir apartman dairesinde gerçekleşirken oyunculara kendilerini bekleyen korkular için merak uyandırıyor.Oyunun hikayesinin devamını anlatmadan buradan kesiyor.Spoiler verilmesini sevmeyen biri olarak bunu yapmam gerek diye düşünüyorum.Oyunu satın almak için tıklayınız.

Sistem gereksinimleri :

İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required)

İşlemci: Intel® Core™ i3-4160 or AMD Phenom II X4 955

Hafıza: 4 MB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 660 or AMD Radeon™ R9 200x with 2GB Video RAM

Depolama: 2 GİGABYTE kullanılabilir alan

Oynayış :

7.Hell Seed

korku oyunu

Önceden duymadığınız bir korku oyunu olabilir.Bunun farkındayım fakat bu oyun hakkında oyun severler çok umutlu.Şuanda demo sürümü mevcut olsa da yakın zamanda full sürümü gelecektir diye düşünüyorum.Demo oyunu dahi en iyi korkunç korku oyunu olabilir.Oyunu tanıtmaya geçersek eğer İtalya 1980 Turin şehrindeki bir psikiyatri hastanesinin kimi doktorları, kendi meslektaşlarının kayıp olduğunu polise bildirmesiyle başlıyor.Araştırmaya başladığınız ilk yer doktorun evidir.Evdeyken bir hayli garip şey olacak ve karanlık bir varlık gittiğiniz her yer de sizi izleyecek gibi görünecek.Kafanızda oluşacak sualleri şu şekilde sıralıyorum;Senden ne istiyor ? Onunla doktor arasındaki ilişki nedir ?Tüm bu sualleri ve diğer gerçekleri merak ediyorsanız oyunun parasız demo sürümünü indirmek için tıklayınız.

Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi: Windows 7,8,10

İşlemci: Quad core

Hafıza: 4 GİGABYTE RAM

Ekran Kartı: Geforce GTX 560, Radeon RX 550, IntelHD 540

Oynayış :

8.Silent Hill

Sizlere gerçek bir hikayeden alınma bir korku oyunu var desem ne hissedersiniz ? Fazla sözü uzatmadan hikayenin bir bölümünü size tanıtmak isterim.Silent Hill etrafı yalnızca akbuslarda varmışl gibi görünse de aslında yıkıcı bir geçmişi olan çok gerçekçi bir yer.Atıkları temizlemek için mahalli çöp alanının yakılmasını buyruldu.Yanğın kapatılmamış tünellerden ve ayrılınmış kömür madenlerine kadar dağıldı.İtfaiyeciler yangını durduramadı ve hükümet kasabanın güvenliği için şehri boşatma kararı aldı.Geriye tek kullanım olan bir kilise kalır.Yalnızca birkaç yurttaş kaldığı klisi de ayinlerine devam eder.Hikayenin temeli bu şekilde olup bir kilise çevreninde gerçekleşmektedir.Hikayenin gerçekliğini baz alırsak şayet en iyi korku oyunları listesinde bu oyunun olamaması kaçınılmazdı. Bu oyunu zaman kaybetmeden oynamak için buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri :

OS: Windows XP / Vista

Processor: Dual core CPU such as Intel Core 2 Duo E6400 or AMD Athlon 64 X2 4200+

Memory: 1 GİGABYTE (XP) or 2 GİGABYTE (Vista)

Graphics: DirectX 9.0c compliant video card such as ATI Radeon HD-series graphics card (asgari 256 MB) or NVIDIA GeForce 7800-series graphics card (asgari 256 MB)

Sound:DirectX®: 9.0c compatible sound card

Hard Drive: 10 GİGABYTE Free space

Oynayış :

9.The Walking Dead Michonne

en iyi korku oyunları

Sevilen dizilerden biri olan The Walking Dead, yalnızca beyaz perde’de değil bu arada oyun sektöründe seçenek edilen konulardan biridir.Dünyanın zombi istilasına uğraması şu günlerde anormal olmazdı sanırım.Şuan içinde bulunduğumuz yıl sahiden kötü bir yıl geçiriyoruz.Korku oyunu olarak piyasaya sürülen The Walking Dead Michonne, bir oyun serisinin devamıdır.Clementine olarak bir karakteri canlandırdığımız senaryosunu şekillendirdiğimiz oyunu da mevcuttur.Bu rpg oyunu ile ilgili yazdığım yazıyı okumak isterseniz buraya tıklayın.Bizim oyunumuza gelince, Robert Kikman’ın en çok satan çizgi romanlarından biri olan, bıçak kullanan karakteri canlandırıyoruz.Geçmişinin peşinden koşan ve akıl almaz bir kayıp ve pişmanlıkla başa çıkan hikayede, Michonne’un çizgi romanın 126 ve 139. Sayıları arasındaki yokluğu araştırıyor.Zombi istilasında hayatta kalabilir misin ? .Şayet ki oyun oynayarak öğrenmek istiyorsanız oyunu buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3

İşlemci: Core 2 Duo 2GHz or equivalent

Hafıza: 3 GİGABYTE RAM

Ekran Kartı: 512 MB nVidia or ATI graphics card

DirectX: Sürüm 9.0

Depolama: 3 GİGABYTE kullanılabilir alan

Ses Kartı: Direct X 9.0c sound device

Oynayış :

10.Word War Z

en iyi korku oyunları

Hazır Zombi İstilasından teklif korku oyunu vermişken hem filmi olan hem de bilgisayar oyunu olan World War Z, Dünyaya zombi istilasını konu  alıyor.Daimi yer değiştirerek ve görevleri gerçekleştirerek ilerlediğiniz bu oyunu çevrimiçi arkadaşlarınızla birlikte bir grup olup birlikte zombilere karşı göğüs göğüse çarpışabilirsiniz.Yaralandığınızda kötü vaziyetteyken her vakit yanınızda olan arkadaşınızı bu oyuna çağrı edebilir birlikte zombi istilasından kurtulabilirsiniz.Oyunun belki de son zamanlarda gündeme gelmesinin en büyük nedeni Epıc Games isimli şirketin bu oyunu fiyatsız bir şekilde indirmeye olanak sunmasıydı.Zombi istilası gibi serüven oyunları merakınız varsa bu oyun türlerini de bakmalısınız.

Steam ile yarış içerisinde girdiği bu dönemde bir çok oyunu fiyatsız olarak kullanıcılara sunan epic games adete show yapıyordu oyuncuların gözünde.Herkesin sevgili olmuştu parasız oyun vererek.Fakat bu vaziyete itiraz eden bir takım oyuncularda olmuştu tabi ki. Bunun en büyük sebebi ise kendilerinin fiyatını vermesi olabilir diye düşünüyorum.Oyun hem korku oyunu olup hem de MMORPG oyunu olarak kullanıcılara keyifli dakikalar sunmayı amaçlıyor.Benimde bu konu hakkında bazı önerilerim var bakmak isterseniz en iyi mmorpg oyunları yazımı okuyabilirsiniz.Bu oyunu Steam şuanda kaldırmış bulunmakta.Epic Games ise hala bu oyunu kullanıcılarına sunuyor.Epic game’in indirimlerinden ve oyunu oynamak için tıklayın.

Sistem gereksinimleri :

İşlemci: Intel Core i7-750 / Intel Core i3-530 / AMD Phenom II X4-810 yada benzeri

RAM: 8GB

İşletim sistemi: Windows 7 ve üzeri

Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 / NVIDIA GeForce GT 730 / Intel HD 530

Depolama alanı: 20GB

Oynayış :

Dünyanın en sevilen Korku Oyunları : 2020 Önerileri

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Xiaomi Mi 9 ve Mi 9 SE'nin Türkiye Fiyatları Ne Olacak?
Xiaomi Mi 9 ve Mi 9 SE'nin Türkiye Fiyatları Ne Olacak?

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 9'u uygun fiyatlı olarak tanıtması ile birlikte Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarının merakını uyandıran bir...

Google, Chrome for Android'deki probleme çözüm buldu
Google, Chrome for Android'deki probleme çözüm buldu

Chrome’un Android sürümünde yer alan ve problem teşkil eden özellik bundan sonra sorun olmaktan çıkacak! GChrome’un Android sürümünde yer alan ve problem teşkil eden özellik...

Türkiye'den bir ilk... Uzay radyasyonu test altyapısı açıldı
Türkiye'den bir ilk... Uzay radyasyonu test altyapısı açıldı

Türkiye’nin ilk Parçacık Radyasyonu Test Altyapısı olma özelliği taşıyan “ODTÜ-Saçılmalı Demet HattıTürkiye’nin ilk Parçacık Radyasyonu Test Altyapısı olma...