E3 ’in Yüz Yüze Etkinliği Şehir Turizm Kuruluna Göre İptal Edildi! 2021

E3 ’in Yüz Yüze Etkinliği Şehir Turizm Kuruluna Göre İptal Edildi! 2021

Dünya Covid ile savaşma ile ilgili doğru istikamette ilerlerken, bu sene bizzat bir E3 her vakit arzulu bir düşünce gibi geldi. Şimdi, LA City dokümanları fiziksel etkinliğin iptal edildiğini onaylıyor gibi görünüyor.

.

Resetera kullanıcısı Rösti , şehrin resmi internet sitesinde Los Angeles Kurultay ve Turizm Geliştirme Heyeti için özel bir toplantı programı keşfetti. E3 2021’i “2021’de iptal edilen canlı etkinlik” olarak listeliyor.

.

E3 2021'in Yüz Yüze Etkinliği Şehir Turizm Heyetine Göre İptal Edildi!

.

Dokümanda ayrı olarak, heyetin ESA yapım ekibiyle LA Kurultay Merkezi’ndeki yayın seçenekleri ve 2022 ve 2023 etkinlikleri için bir lisans üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

.

Haberler çok şaşırtıcı değil. Bu ayın başlarında E3’ün sadece çevrimiçi bir etkinlik olarak ayarlandığına değin haberler duyduk . ESA, “2021 için E3 tecrübenini dönüştürdüğünü” söyledi, ancak tüm oyun şirketleri çevrimiçi bir format fikrine sahip görünmüyor.

.E3 2021'in Yüz Yüze Etkinliği Şehir Turizm Heyetine Göre İptal Edildi!

.

E3’ün gerçekleştiği ay içinde, bir başka büyük konferans olan Mobil Dünya Kurultayı yüz yüze bir etkinlik olarak geri dönecek . MWC Barcelona’ya, normal 100.000 ziyaretçinin yarısı olan takriben 50.000 kişinin katılması bekleniyor ve birkaç Covid güvenlik tedbiri uygulanacak. Ancak, CES 2020’nin Las Vegas’ta bir enfeksiyon artışına sebep olduğu vaziyetlerde bir ani artışa kapı aralayabileceğinden korkuluyor.

.

E3’ün tacı, pandemiden önce zati kayıyordu, Sony ve EA gibi büyük isimler kurultayı atladılar ve bunun yerine kendi konferanslarını tertip ettiler. Elektronik eğlence fuarının daha önceki görkemine geri dönüp dönmeyeceğine dair bir sual bırakıyor.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




2019 Model iPhone'ların Kamera Gücünü Gösteren Rapor
2019 Model iPhone'ların Kamera Gücünü Gösteren Rapor

2019 model iPhone'lardan en az birinin üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını biliyoruz. Peki Apple, bu üçlü kamera kurulumunda nasıl bir sensör kullanacak ve hangi özellikleri sunacak? ...

Trump, 6G'yi Bir An Önce ABD'de Görmek İstiyor
Trump, 6G'yi Bir An Önce ABD'de Görmek İstiyor

İnternetin hayatımızdaki her cihaza erişeceği 5G teknolojisi daha işleyişe geçmemişken Donald Trump, 6G'yi görmek istediğini söyledi. ...

Arabam.com Gibi En Popüler 6 İkinci El Araba Satış Sitesi
Arabam.com Gibi En Popüler 6 İkinci El Araba Satış Sitesi

İkinci el araba satışında çok iyi olan Sahibinden ve arabam.com gibi sitelere rakip, uygun fiyatlı araba alabileceğiniz, ilan verip satış yapabileceğiniz internet sitelerini listeledik. ...