Elon Musk, Putin’e Clubhouse Daveti Gönderdi! 2021

Elon Musk, Putin’e Clubhouse Daveti Gönderdi! 2021

Milyarder Elon Musk, Vladimir Putin’i Clubhouse‘a çağrı etti. Son zamanda hızla yükselişe geçen sosyal medya platformu, ara ara devlet adamları ve önde gelen dünya isimleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

.

Musk tarafından yapılan öneri, kısa müddette Twitter kullanıcıları tarafından alakayla karşılandı. Şahsi hesabından, President of Russia hesabını etiketleyerek attığı Tweet’te Musk, Putin’e “Clubhouse’da bir sohbet için bana katılmak ister misin?” diye davette bulundu.

.

Elon Musk, Putin’e Clubhouse Daveti Gönderdi!

.

Rusya, Yanıt İçin Müddet İstedi

.

Elon Musk‘ın Clubhouse çağrınından sonra Kremlin’den cevap gecikmedi. Olayı diplomatik olarak değerlendiren Rusya, “Çağrının muhtevası ve ne öneri edildiğini öğrenmek istiyoruz, her şeyi inceleyip daha sonra cevap vereceğiz” tweeti ile geri dönüş yaptı.

.

Elon Musk, Putin’e Clubhouse Çağrısı Gönderdi!

.

Ayrı olarak Musk, attığı Tweet’in altına bir paylaşım daha ilave ederek, Rusça bir dille “seninle konuşmak büyük bir onur olur” ifadesini kullandı.

.

.

Musk tarafından yapılan açık davetin, Rusya’nın ne vakit yanıtlayacağı daha belirsiz. Ancak Twitter üzerinden yapılan paylaşımlardan vaziyetin pozitif sonuçlanacağı düşünülüyor.Bundan dolayı yakın vakitte Putin ile Elon Musk’ı beraber görebiliriz.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Apple'ın iPhone 11 Lansmanında Neler Tanıtacağı Belli Oldu
Apple'ın iPhone 11 Lansmanında Neler Tanıtacağı Belli Oldu

Apple'ın yeni iPhone ailesi iPhone 11'i tanıtmasına günler kalmışken Apple'ın akıllı telefonlarına dair bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bloomberg'ün yaptığı açıklamalara göre...

Google Pixel 4 XL, En İyi Telefon Ekranına Sahip
Google Pixel 4 XL, En İyi Telefon Ekranına Sahip

DisplayMate, geçtiğimiz gün tanıtılan Google Pixel 4 XL’ın ekranına A+ derecesini verdi. DisplayMate üzerinde alınabilecek en yüksek puana layık görülen Google Pixel 4 XL, geçtiğimiz...

Yeni PUBG Mobile Güncellemesi Yayınlandı
Yeni PUBG Mobile Güncellemesi Yayınlandı

PUBG Mobile'ı güncelleyen Tencent Games, masaüstü versiyonunda halihazırda var olan G36C ve Tukshai silahlarını oyuna ekledi. ...