Exxen Önerileri Exxen Dizileri Ve İzlemenizi Tavsiye Ettiğimiz Programlar 2021

Exxen Önerileri Exxen Dizileri Ve İzlemenizi Tavsiye Ettiğimiz Programlar 2021

Acun Ilıcalının platformu Exxen dizi teklifleri ve izlenebilecek programlar teklifi yapmadan önce Exxen ile ilgili bilgi verelim. Sosyal medyada büyük ses getiren yatırımı olan Exxen, içerisinde bir hayli sosyal medya fenomeni, sanatçılar, Televizyon için yaptığı programlar ve daha gelecek olan nice programları satın almasıyla büyük bir yatırım yapmış bulunuyor. Çok büyük bir yatırım olan Exxen, 900 Milyon olduğu söyleniyor. İle ilgili tenkitler duyulduğundan beri devam etmektedir. Youtube’da parasız olarak kullanıcılara sunulan hizmeti kapatıp fiyatlı olarak izlemeye geçirilmesi Acun Ilıcalıya ve sosyal medya fenomenlerine ağır tenkitlere maruz bıraktı. Marvel dizileri izlenme sayısı kadar büyük rakamlara oynar mı bilinmez fakat vakit bu sualimizi cevaplayacağına eminim.

Ses getiren yatırımların arasında sizler için seçmiş olduğumuz Exxen dizi önerleri ve izlenebilecek programlar ile ilgili bilgiler sunacağız şayet ki hoşunuza ve dikkatinizi çeken bir muhteva varsa izleyebilirsiniz.

1.Konuşanlar

Exxen teklifleriExxen teklifleri

Youtube ‘ da pandemi döneminde yıldızı en çok parlayan ismi hiç kuşkusuz Hasan Can Kaya’dır.Youtube ‘da yayınladığı ver video Youtube Trend listesine en üst sıralarında giriş yapıyor. Katılımcılar ile birlikte konuşarak talkshow niteliğinde kendine has bir program olan Konuşanlar, Exxen dizi teklifleri ve izlenebilecek programlar arasında kuşkusuz ilk sırada bulunur. Konuşanlar konseptini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

2.Tolgshow Filtresiz

exxen dizi teklifleriexxen dizi teklifleri

Televizyon ekranlarından da tanıyacağınız üzere tanınmış kişi komedyen tolga çevik, Exxen platformunda gösterilerine devam edecek. Televizyon başında izleyenlere kahkaha attıran tanınmış kişi komedyen Exxen teklifleri arasında bulunmayı hak ediyor.Tolgshow Filtresiz programını izlemek için tıklayınız.

3.Sihirli Annem

exxen izlenebilecek programlarexxen izlenebilecek programlar

Bu dizinin Exxen teklif listesinde bulunmasının en büyük ismi Acun Ilıcalının kızı olan Melisa ılıcalı’dır. Acunun yaptığı sanki bir teşebbüsçülük dersidir. Küçük kızının Sihirli annemin daha önceki bölümlerini izlerken gören Acun Ilıcalı, filmin yapımcısını arayıp tekrardan çekmelerini ister ve bu olay sosyal medyada büyük aksiseda uyandırır. Eski tadını meblağ mı bilinmez ama Exxen önerileri arıyorsanız bu diziye de ailenizle beraber bakabilirsiniz.

4.Survivor

exxen önerileriexxen önerileri

Televizyonda yayınlandığı ilk yıldan beri reyting rekorları kıran Acun Ilıcalının en büyük kazancını sağlamasına kapı aralayan yapımının diğer bir içerik olarak Exxen platformunda sevenlerine yaptırdığı yapımlar bulunuyor. Survivor Seçmeler ve Survivor Exxen cup olarak 2 adet yapım bulunuyor. Survivor sevenlerin netlikle beğenebileceği yapımlardır.

5.Talebe Hanesi

exxen önerileriexxen önerileri

Değişik coğrafyadan üniversiteye geldiler ve kaderleri bir talebe evinde kesişti. Bir grup üniversite talebelerinin hayatlarına şahit oluyor ve onların bakış açısından aile içi çatışmaları, olmazsa olmaz aşk, asilik, hayattan bıkmışlık ve mutsuzluk, kim olduğunu arayışları gibi hayatın gerçeklerini izlemeyi sunuyor. Oyuncuları ise ; Bertan Aslani, Samet Kaan Kuyucu, Baran Bölükbaşı, Ozan Kuvvetli, Tanju Yıldırım ve Ceyda Düvenci olarak gösteriliyor.

6.İşte Bu Benim Masalım

exxen teklifleriexxen teklifleri

Şarkıcı Aleyna Tilki ve Survivor Şampiyonu Cemal Can ile başrollerini paylaştıkları İşte bu benim masalım isimli dizi , Hayalleriyle yaşayan ve şiddetli duyguları olan herkesten değişik, En iyi kabiliyeti ise sesi ama en büyük korkusu sahnelerden fazlasıyla korkuyor. 18 yaşını doldurmamış olan bir yıldızın parlayan hikayesi.Aleyna ve Cemal Can Karşılarına Çıkan engelleri bir bir aşmayı muvaffak olabilecek mi ?

7.Alper Rende ile Kaçış

exxen önerileri

Youtuber fenomeni olan Alper rende kendine özgü içeriği olan Alper ile kaçış artık Exxen platformunda. Heyecan ve aksiyonun tavan yaptığı her yayınlanan bölümünde değişen konseptler ve soluksuz bırakan bir kovalamaca. En sona kim kalmayı muvaffak olacak ve büyük ödüle sahip olacak. Exxen önerileri listesinde olan iddali bir içerik.

8.Katarsis

exxenexxen

Youtube platformunda yayınlarına başlayan Gökhan çınar, Acun Ilıcalının yatırımı olan Exxen platformuna geçiş yapanlar arasında bulunuyor. Gözlerinizi çevirdiğiniz her olay için, 3 maymunu oynadığınız her hayat için, kendinizde fark etmediğiniz her his için, yüreğinizin sesini açar mısınız ? Uzman doktor Gökhan Çınar, Katarsis isimli muhtevası ile Exxen teklifleri arasında bulunuyor.

9.Haysiyet Bey

exxen

Aldığı ödül ile ülkemizi gururlandıran Haluk Bilginerin başrol oynayacağı Haysiyet Bey isimli dizi Exxen teklifleri arasında bulunmazsa olmazdı diye düşünenlerdenim. Diziyi tanımlayacak olursak, romantik ve kırılgan olduğu kadar prensiplerinden şaşmaz ve son derece inatçı. Arnavutluk’tan Ülkemize gelen ve en iyi şefler arasında gösterilen Haysiyet Bey bu sefer yeni bir başlangıç için yola çıkıyor fakat hiç beklemediği süprizler ve kim bilir belki de yeni bir aşk onu bekliyor.

10.Kararsız

Oyuncu kadrosu Burçin Terzioğlu Hande doğandemir, Alican Yücesoy, Mehmet Ulay, Tinsel Öcal, İsmail Hacıoğlu, Şebnem Doğruer, Pınar Bibin olarak gösteriliyor. Dizideki karakter ismi olan esmanın babasının hukuk bürosunun ikinci sahibi olan güzel, hırslı ve özgüven sahibi bir kadındır. Dizinin bir diğer ana karakteri filiz ise inatçı fakat kırılgan bir avukat adayı olarak karşımıza çıkıyor. Bir cinayet bu iki değişik kadının yollarını kesiştirecek.  Peki fakat nasıl ? Bunun yanıtını exxen teklifleri yazımızı okuduktan sonra izleyerek cevap bulabilirsiniz.

11.Vahşi Şeyler

Exxen dizi teklifleri arasında bir de bu diziye baht verin. Türk sinemasının efsanevi ismi Nurgül Yeşilçay , Selim Bayraktar, Hazal Türesan, Aytaç Uşun gibi isimlerin oynadığı dizi Exxen Platformunda bulunuyor.Filmin konusu ise Bir suça iştirak ettiler ve küllenen aşkları yine yandı. Peki şimdi ne yapacaklar? “Vahşi Şeyler” evliliğin anatomisini sorgularken hem aksiyon hem de komedi bir an olsun eksik olmuyor.

Exxen Önerileri Exxen Dizileri Ve İzlemenizi Önerdiğimiz Programlar

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Windows 10 Hesap Makinesi GitHub'da Açık Kaynaklı Yayınlandı
Windows 10 Hesap Makinesi GitHub'da Açık Kaynaklı Yayınlandı

Microsoft, bağımsız geliştiricilerin de kullanıcı deneyimine katkıda bulunabilmesi için Windows 10 hesap makinesini GitHub'da açık kaynaklı olarak paylaştı. ...

Google Cardboard VR Açık Kaynak Kodlu Oldu
Google Cardboard VR Açık Kaynak Kodlu Oldu

Mobil tabanlı sanal gerçeklik (VR) cihaz ve uygulamalarından uzak durmaya karar veren Google, herkesin basit ve ekonomik bir şekilde kartondan sanal gerçeklik deneyimi yaşamasına imkan veren...

 Redmi Note 9 5G Serisi 26 Kasım’da Piyasaya Sürülecek
 Redmi Note 9 5G Serisi 26 Kasım’da Piyasaya Sürülecek

Redmi Note 9 Pro 5G’nin ön tarafı posterde görünmüyor. Ayrıca, ekranının üst-merkeze yerleştirilmiş bir delgi deliği olduğu zaten bilinmektedir. FHD + çözünürlük desteği bulunan...