Facebook iPhone kullanıcılarının oturumunu kapatıyor 2021

Facebook iPhone kullanıcılarının oturumunu kapatıyor 2021

Sosyal medya devi Facebook, Cuma gecesi bakımından hemen hemen tüm iPhone kullanıcılarının hesabından çıkış yaptı. Rastgele bir desteği olmadan seansları kapanan kullanıcılar, hemen Twitter‘da garip bir gündem konusu başlattılar.

.

iPhone İle Facebook’a Ulaşan Herkesin Tekrar Giriş Yapması Gerekiyor

.

Facebook, iPhone kullanıcılarının izah edemeyecek şekilde seansını kapatıyor. iPhone sahipleri, sosyal medya ağının neden hesaplarını kapattığını, Twitter‘da başlattıkları trend konu neticesinde anlamaya çalışıyorlar.

.

Facebook  .

Konuya değin sosyal medya uygulamasına, iOS aracılığıyla ulaşan herkesin tekrar giriş yapması gerektiği ve iki etmenli kimlik doğrulmasını kullanan bir hayli kişinin yine bağlanmakta mesele yaşadıkları gözler önündeki bir gerçek.

.

Olay ile ilgili yapılan paylaşımlara göre, iki etmenli kimlik doğrulamasını etkinleştirmiş olan birçok kişi nihayetinde tekrar seans açabildi. Ancak SMS kodlarının gönderilmesi çok yavaştı ve bazıları yeniden ulaşım kazanmak için kimliklerinin resimlerini dahi yüklemek zorunda kaldı.

.

Facebook

.

Yaşanılan problem ile ilgili bir Facebook sözcüsü Engadget‘e şu izahı yaptı; “Kimi kişilerin şu anda Facebook’a ulaşımda sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince tez normale döndürmek için çalışıyoruz. Kullanıcıların Facebook hesaplarına ulaşmak için tekrar giriş yapmak zorunda kaldığı raporlarını araştırıyoruz. Bunun bir yapılandırma farklığından kaynaklandığına inanıyoruz ve işleri olabildiğince ivedi normale döndürmek için çabalıyoruz.”

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Epic Games Store Oyunlarına Bulut Kayıt Desteği Geliyor
Epic Games Store Oyunlarına Bulut Kayıt Desteği Geliyor

Şu an Steam’in en büyük rakipleri arasında yer alan Epic Games Store, uygulaması için bir güncelleme yayınlayarak kullanıcılarına yeni özellikler sundu. Güncellemeyle birlikte bazı...

1980'lerin Efsanesi Macintosh, 35. Yaş Gününü Kutluyor
1980'lerin Efsanesi Macintosh, 35. Yaş Gününü Kutluyor

Rahmetli Steve Jobs'un tasarımıyla dünyayla buluşan Macintosh'un ilk versiyonunun 35. yaşını kutluyoruz. ...

Epic Games Store'un 'Muhteşem Cuma İndirimleri Başladı
Epic Games Store'un 'Muhteşem Cuma İndirimleri Başladı

Black Friday indirimleri, tüm sektörlerde olduğu gibi oyun dünyasında da etkisini hissettirdi ve birçok oyun platformu oyunların satış fiyatlarında indirime gitti. Bu platformlardan biri...