Ford, eski kamyonlar ve yeni Bronco Sport’u hatırlatıyor 2021

Ford, eski kamyonlar ve yeni Bronco Sport’u hatırlatıyor 2021

Otomotiv endüstrisi, potansiyel olarak ölümcül hava yastıkları sebebiyle dünya çapında milyonlarca otomobilin geri çağrıldığı Takata hava yastığı fiyaskosundan hala tamamiyle kurtulmaya çalışıyor. Ford, Takata geri çağırma işlemi bitirdikten sonra onarımlar esnasında daha önceki Takata parçaları takılmış olabilecek daha önceki araçlarla alakalı iki ek geri çağırma yaptı.

Ford, kalıcı servis düzeltmesi için parçalar mevcut olduktan sonra servis stoğundan kaldırılmadığını söylediği bir takım Takata hava yastığı modüllerini belirledi. Otomobil üreticisi “kapsamı geniş araştırma ve izleme” yürüttü ve bir takım daha önceki Takata servis parçalarını izah edemedi. Otomobil üreticisi, parçaların hesabını veremedikleri için, bunların çarpışma veya hırsızlık onarımlarının bir parçası olarak araçlara takılmış olabileceklerini söylüyor.

Ford, daha önceki kamyonlar ve yeni Bronco Sport'u anımsadıyor

Ford, bu konuyla alakalı rastgele bir yaralanma veya kazadan haberi olmadığını söylüyor ve geri çağırma iki değişik araç popülasyonunu kapsıyor. İlk araç popülasyonu, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ve federal bölgelerde 1067 ve Kanada’da 49 ve Meksika’da bir tane olmak üzere daha önceki servis parçalarıyla gerçekleştirilebilecek çarpışma onarımına sahip 1117 araç belirledi.

Bu grup, belirli 2004-11 Ford Ranger, 2005-14 Ford Mustang, 2006 Ford GT, 2008-12 Ford Fusion, 2009-11 Mercury Milan, 2010-12 Lincoln MKZ, 2007-10 Ford Edge ve 2007-10 Lincoln MKX’i kapsar. Araçlar. Bayiler, sürücü veya yolcu hava yastığı şişiricisini veya modülünü inceleyecek ve gerekirse değiştirecektir.

Ford, daha önceki kamyonlar ve yeni Bronco Sport'u anımsadıyor

İkinci nüfus, Ford’un 2004-2006 Ford Ranger araçlarıyla uyumlu 45 tek evreli şişiriciyi bulamamasıyla alakalıdır. Otomobil üreticisi, bu parçaların çarpışma veya hırsızlık onarımlarından sonra takılmasının olası olduğunu söylüyor. Bu geri çağırma popülasyonunda, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ve federal bölgelerde 144.340 Ranger kamyonu, Kanada’da 8762 ve Meksika’da beşinin hatalı parçalarla onarılması potansiyeli var.

Ford ayrı olarak 1666 Bronco Sport araç için bir güvenlik çağrısı yayınladı. Bu araçlar, alt şasiye tamamiyle sabitlenemeyen arka süspansiyon modülleri ile üretildi. Mesele bir kaza rizikonunu artırıyor, ancak otomobil üreticisi herhangi bir kaza veya yaralanmanın farkında olmadığını söylüyor. Bu geri çağırmada, araçların 1640’ı AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ve federal bölgelerde, 24’ü Kanada’da ve ikisi Meksika’da bulunuyor.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




4K HDR Destekli Asus ROG Strix XG Oyuncu Monitörleri Fuarda
4K HDR Destekli Asus ROG Strix XG Oyuncu Monitörleri Fuarda

ASUS, ABD’de devam eden CES 2019’da üç yeni oyuncu monitörünü duyurdu. Bu monitörler Strix XG32VQR, Strix XG438Q ve Strix XG490Q olarak isimlendirilirken boyutları da sırasıyla 32 inç,...

Yayıncı Ninja, Fortnite'çı Adam Olarak Anılmak İstemiyor
Yayıncı Ninja, Fortnite'çı Adam Olarak Anılmak İstemiyor

Artık herkesin adını bir şekilde duymuş olduğu Twitch ve YouTube oyuncusu Ninja, kendisine sürekli edilen "Fortnite oyuncusu" ithafından memnun değilken daha farklı alanlarda da anılmak...

Tüm Zamanların En Zengin 20 Futbolcusu
Tüm Zamanların En Zengin 20 Futbolcusu

Futbolcu maaşı, ​​son yıllarda büyüyen bir trend içinde. Giderek daha fazla insan oyunu sevmeye ve izlemeye başladı. Avrupa ülkelerinde en popüler olanı, ancak ABD oyunla bazı gerçek...