Ford Mustang Mach-E’nin yerçekimi, şimşek ve acayip bir rokete karşı savaşını izleyin 2021

Ford Mustang Mach-E’nin yerçekimi, şimşek ve acayip bir rokete karşı savaşını izleyin 2021

Ford’un en yeni Mustang Mach-E vs. Her Şey kampanyası, müşterilerin tamamiyle elektrikli araçlarla alakalı yanlış anlamalarını ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Ford ve Google Trends’e göre, “versus” anahtar kelimesini kullanan otomotiv karşılaştırma aramaları geçen sene yüzde 64 arttı ve çoğu sorgu elektrikli araçlara odaklandı.

Ford Motor Company pazarlama müdürü Suzy Deering, “Mustang her vakit yıkıcı oldu ve tamamiyle elektrikli yeni Mustang de değişik değil” diye konuştu. “Mustang ruhunu olası olan en alaka çekici ve eğlenceli şekilde hayata geçiren bir kampanyaya ihtiyacımız vardı.” Ford Mustang Mach-E'nin yerçekimi, şimşek ve tuhaf bir rokete karşı savaşını izleyin

Mach-E vs. Everything, BBDO NY ve 1stAveMachine yönetmenleri Aaron Duffy ve Bob Partington ile beraber geliştirilen beş kısa video klipten oluşuyor. İlk video, Mach-E’nin kolayca ulaşılabilen torkunu, aracı yerçekimine, bilhassa de düşen bir avize ile karşılaştırarak vurguluyor.

 

İkinci video, Mach-E’nin etkileyici erimine işaret ediyor. Ford’un en yeni HANE’si, standart veya genişletilmiş erimli pil paketi ile tek ve çift motorlu konfigürasyonlarda mevcuttur.

Bilhassa Mustang Mach-E Premium, EPA tarafından düşünülen 300 mil erime sahip, ancak bu ne manaya geliyor? Mach-E’nin mallarını bir rokete karşı sergilediğini izleyin.

 

Üçüncü video, Mach-E’nin havadan aktüelleme (OTA) kabiliyetlerini bir kamyonun yatağına bağlanmış mobil bir pit ekibiyle birleştirerek eğlence etkenini artırıyor.

Ford, OTA aktüellemelerinin bir pit ekibinin uzmanlığını Mustang Mach-E’nize getirdiğini öne sürüyor. Bunu bilmiyoruz, ancak ilk sefer bir kamyonet ekibinin bir kamyonun arkasında lastik farklıkları yaptığını gördük (bunu al, Hızlı ve Hiddetli !).

 

Geleceğe Dönüşten Dr. Emmet Brown, yıldırım kullanarak bir aracı şarj faktörün tartışmasız lideridir. Bu heyecan verici dördüncü videoda, Mustang Mach E’yi ve DC hızlı şarj kabiliyetlerini 12 metrelik Tesla makarası ile başa baş izleyin.

2021 Mustang Mach-E AI öğrenme özelliklerine sahip SYNC 4 son nesil tarafından desteklenen bir 15.5 inçlik portre eğlence ekran ile donatılmıştır.

Sürüş tercihlerinize proaktif olarak uyum sağlarken sürüş alışkanlıklarınızı da anlayabilir. Fakat tek yumurta ikizleri arasındaki farkı söyleyecek kadar akıllı mı?

Ford’un ilk yüksek performanslı elektrikli otomobili olan Mustang Mach-E GT ile ilgili daha fazla detay bekliyoruz. GT modelinde 480 at gücü ve 600 pound-feet tork üreten iki elektrik motoru bulunurken, daha yüksek özellikli bir GT Performance Mach-E, 3.5 saniyede 634 pound-feet tork ve sıfır ila 60 mil / saate sahiptir.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Tesla Roadster, Dünya'ya Ne Zaman Çarpacak?
Tesla Roadster, Dünya'ya Ne Zaman Çarpacak?

2018'in Şubat ayında SpaceX tarafından Falcon Heavy roketiyle uzaya gönderilen Tesla Roadster, uzaydaki yolculuğuna devam ediyor. Bilim insanlarının yaptığı son çalışmaya göre,...

Türkiye'nin En Büyük Klavye ile Hızlı Yazma Yarışması Bitti
Türkiye'nin En Büyük Klavye ile Hızlı Yazma Yarışması Bitti

Bu yıl 14. kez düzenlenen ve toplam 787 kişinin katıldığı Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası sonucunda ödüller sahiplerini buldu. ...

Krediyle Cep Telefonu Alımlarında Sigorta Zorunluluğu
Krediyle Cep Telefonu Alımlarında Sigorta Zorunluluğu

BDDK tarafından yürürlüğe koyulan yeni düzenlemeye göre kredi ile cep telefonu almak isteyenler kırılma ve çarpmalara karşı güvence sağlayan cep telefonu sigortalarından yaptırmak...