Gogoro VIVA MIX, 6 saniyelik pil değişimine sahip alacalı bir e-scooter 2021

Gogoro VIVA MIX, 6 saniyelik pil değişimine sahip alacalı bir e-scooter 2021

Gogoro, Smartscooter’ın yeni bir sürümünü ortaya çıkardı ve HANE iki tekerlekli aracınızın daha dikkat çekici olmasını dilediyseniz, yanıtı VIVA MIX olabilir. Başka bir deyişle, yeniden de Tayvan’da yaşıyorsanız, yeni, süper dayanıklı bir gövde tasarımıyla piyasaya sürüldüğü yer.

Gogoro’nun hedefi, Tayvan’da çılgınca popüler olan 125cc gazlı scooter segmentidir. VIVA MIX, bunun tersine, şirketin şehir içi ve banliyö bölgelerinde fermuarlamak için takriben 56 mil / saat maksimum hıza sahip 6 kW su soğutmalı elektrik motorunu kullanıyor.

Gogoro VIVA MIX, 6 saniyelik pil değişimine sahip alacalı bir e-scooter

Tam şarjla 93 mil erime sahip şirketin değiştirilebilir pil sistemiyle güçlendirilmiştir. Bununla beraber, sürücüler şarj etmek için fişe takmak zorunda kalmak yerine, yalnızca Tayvan’da 2.000’den fazla olan en yakın GoStation’a giderler – iki pil paketini Smartscooter’larından çıkarın ve bunları tam şarjlı sürümlerle değiştirin. Gogoro, yaklaşık altı saniye sürdüğünü öne sürüyor.

VIVA MIX Smartscooter’ı öncelikle ayıran şey üç renkli tasarımdır. Gogoro, sadece kimi vahşi renk kombinasyonlarını desteklemekle kalmayan, bu arada çizilmelere, çarpmalara ve çizilmelere karşı ananesel karoserden daha iyi tutan geri dönüştürülebilir polipropilen (PP) plastik gövde oturumları kullandı. Birini çizseniz dahi, bunlar katı çekirdekli – başka bir deyişle renk, yalnızca üstüne boyanmak yerine tüm yol süresince ilerler – bu yüzden işaretler daha az fark edilebilir olmalıdır.

Gogoro VIVA MIX, 6 saniyelik pil değişimine sahip alacalı bir e-scooter

Bu, sunulan çeşitli beyazlar ve grilerle oldukça tutucu bir şey seçebileceğiniz veya daha parlak yüzeylerle daha eğlenceli olabileceğiniz mananına gelir.

Bununla beraber, göz alıcı renkler tek yeni özellik değil. VIVA MIX Kayışı, Gogoro’nun yeni FLO DRIVE sistemini kullanan modellerinden ilkidir. Bu, düşük dirençli bir sarmal dişli ve bir Gates karbon fiber kayış kullanıyor, zira şirketin hem daha fazla dayanıklılık hem de daha kolay bakım, bu arada gücü daha meselesiz ve duyarlı bir şekilde sağladığını söylüyor. Daha önceki sistemden de takriben yüzde 40 daha suskun olmalı.

Diğer Smartscooter’larda olduğu gibi, bol miktarda teknoloji de var. Gogoro IQ System 6.0, VIVA MIX’in kilidini açmak için sürücünün biyometrik telefon güvenliğini kullanırken, bir kaskı tutacak kadar büyük olan 23,9 litrelik bagajda bir USB şarj portu da var. Gogoro’nun POP modüler aksesuar sistemi de desteklenirken, koltuk süper su geçirmez bir kumaşla bitirdi.

Gogoro VIVA MIX, 6 saniyelik pil değişimine sahip alacalı bir e-scooter

IQ System 6.0 yağmur yağdığında dahi farkedebilir ve ıslak yollarda daha iyi çekiş sağlamak için Smartscooter’ın ayarlarını otomatik olarak tertip eder. Ayrı olarak boşluklardan çıkmak için geri dönüş yardımı da var.

Ne yazık ki, şu anda Gogoro, VIVA MIX’in yalnızca Tayvan için olduğunu söylüyor . Beyaz, gri veya mavi seçenekleriyle VIVA MIX KEYLESS için 63.980 TWD $ (2.186 $) veya Elektrik Mavisi, Reggae Brown, Funk Purple VIVA MIX KEMER için TWD $ 69.980 (2.391 $) ile satışa sunulacak. , Kayıt Kırmızısı, Koro Beyazı veya Ritim Grisi. Ayrı olarak sadece beyaz renkte 59.980 TWD (2.049 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ $) VIVA BASIC olacak.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Yeni Honor Pad 5 Tablet Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikler
Yeni Honor Pad 5 Tablet Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikler

Honor, Hindistan'da gerçekleştirdiği etkinlikte Honor Pad 5 tabletlerini tanıttı. ...

Android Güncellemeleri, Yüklemeden Test Edilebilecek
Android Güncellemeleri, Yüklemeden Test Edilebilecek

Geçtiğimiz günlerde pek çok telefon için dağıtımına başlanan Android 10, Dinamik Sistem Güncelleştirmeleri (DSU) adında yeni bir özelliği beraberinde getirmişti. Bu özellik...

Apple'ın Mac Pro'su, bir ev fiyatına Türkiye'de satışa çıktı
Apple'ın Mac Pro'su, bir ev fiyatına Türkiye'de satışa çıktı

Apple, geçtiğimiz haziran ayında gerçekleşen WWDC 2019  konferasında, yeni Mac Pro modelini duyurmuştu. ÖzelliklApple, geçtiğimiz haziran ayında gerçekleşen WWDC 2019  konferasında,...