HOLLYLAND Lark 150 İnceleme: Süper Kompakt ve Süper Değer 2021

HOLLYLAND Lark 150 İnceleme: Süper Kompakt ve Süper Değer 2021

Birkaç hafta önce video çekimimiz için enteresan bir aksesuarımız olan HollyLand Lark 150 kablosuz mikrofon sistemi aldık . Dürüst olmak gerekirse, çoğu pratikte güvenilmez olduğu için kablosuz mikrofon kullanmaktan pek hoşlanmadık. Vlogger’lar ve stüdyolar için en iyi profesyonel seçeneklerden biri olan tanınmış taşınabilir Rode kablosuz GO’yu duymuş olabilirsiniz. Ancak bizim için çok pahalıydı. Başka bir deyişle kablosuz mikrofonlarpiyasadaki en küçük ve en hafif kablosuz mikrofon sistemlerinden biri olan HollyLand Lark 150’yi görene kadar tam olarak istek listemizde değildi. Tek bir vericiye sahip olan Rode kablosuz GO’nun aksine, Lark 150, çift kanallı ses oluşturmak için iki kablosuz vericiye sahiptir. Bu yüzden, kullanıcılar standart bir mono parça, bir stereo parça ve başka bir yaratıcı güvenlik izi dahil olmak üzere üç ses çıkış moduna sahip olabilir.

Önce tasarımına bakalım. Artık neden bir sistem olarak kabul edildiğini biliyoruz. İki vericiye ve bir alıcıya ek olarak, şarj kutusu (btw’nin iyi bir yapı kalitesine sahiptir) depolama ve savunma için akıllı bir tasarıma sahiptir.

Çok istikametli kombinasyon , iki verici ve bir alıcıdan oluşur ve ek olarak, standart ambalaj, değişik kullanımlara daha iyi uyması için iki yaka mikrofonu içerir. Ayrı olarak bir TRS kablosu, 3,5 mm kullanıcı arkadaşı bir ön cam ve vlog, YouTubing, röportajlar, sahne içi konuşma şovları, canlı yayın ve diğer muhteva oluşturma türleri için en ideal mikrofon sistemi olarak çalışan bir gizleme çantasına sahip olursunuz.

HOLLYLAND Lark 150 İnceleme: Süper Kompakt ve Süper Değer

Kompakt şarj çantasına geri dönersek, kasa, kullanıcıların yolcu esnasında rahat bir tecrübe yaşamalarını sağlar. Ve daha da ehemmiyetlisi, kulaklıkların şarj çantasına benzer şekilde daha uzun pil ömrü için kolay şarj sağlayabilir. Tüm modüller süper kompakttır ve kasanın içinde iyi tertip etmiştir. Ve tüm modüller manyetik emişiyle sıkıca tutulur.

Temel modüle ek olarak, ihtiyacınız olan kabloları gizlemek için bir yuva dahi ayırır. Tam şarjlı vaziyetlerde, vericiler takriben 4 saat dayanabilirken, alıcı 7 saatten fazla sürebilir. Ve daha fazla güç istiyorsanız, şarj kutusu onları her vakit ve her yerde şarj edebilir, bu da açık havada çok fazla çekim yapanlar için netlikle mükemmel bir özelliktir.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Bazı Samsung Telefonlar Android Auto Wireless Desteği Aldı
Bazı Samsung Telefonlar Android Auto Wireless Desteği Aldı

Google, daha önce söz verdiği gibi Android Auto Wireless sürümüne yeni cihaz uyumlulukları getiriyor. Samsung’un amiral gemisi modelleri artık Android Auto Wireless desteğine sahip. ...

35.000TL'lik Yeni Kurgu-Oyun Bilgisayarımız Ofiste!
35.000TL'lik Yeni Kurgu-Oyun Bilgisayarımız Ofiste!

Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin....

Vivo V15 Pro'nun Özellikleri Belli Oldu
Vivo V15 Pro'nun Özellikleri Belli Oldu

Vivo'ya çok yakın bir kaynak, şirketin yeni orta segment telefonunun kritik özelliklerini ortaya çıkardı. İddialar doğruysa Vivo V15 Pro'nun amiral gemileri ile yarışır özelliklere sahip...