Huawei Mate X2, Samsung’unkinden farklı katlanabilir bir tasarımla yakında piyasaya çıkacak 2021

Huawei Mate X2, Samsung’unkinden farklı katlanabilir bir tasarımla yakında piyasaya çıkacak 2021

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ yaptırımlarına karşın, pazar araştırma şirketi Canalys tarafından yayınlanan son veriler , Huawei’nin hala Çin’de akıllı telefon pazarında öncü olduğunu gösteriyor. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ teknolojisinin kullanımına yönelik yasağın yeni AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ idaresi tarafından kaldırılmaması vaziyetinde bu aşınabilir. Ancak bu gerçekleşmeden önce, Huawei hala 5nm çip setleri için hızla tükenen bir stok stokuna sahip. Şirketin yakın vakitte Mate X2 katlanabilir akıllı telefonunu 5nm yonga ile piyasaya süreceği deklarasyonluyor.

Mate X2 konusunda son söylentinin kaynağı, Huawei’nin Şubat ayının sonundan önce olduğuna inanılan yeni nesil katlanabilir telefon modellerinin yakında çıkacağını ima eden Courage Digital King isimli bir Weibo habercisi.

Mate X2’nin, Samsung’un kendi katlanabilir telefonlarında kullandığı gibi katlanabilir bir tasarıma sahip olduğu söyleniyor. Ancak kaynak, Huawei’nin katlanabilir tasarımının Samsung’un tasarımından değişik olduğunu izah etti. Ayrı olarak telefonun Hisilicon Kirin 9000 serisi olduğuna inanılan 5nm yonga setini de paketlediği söyleniyor. Amiral gemisi aletinde da “kimi göz kamaştırıcı yeni teknolojiler” bulunmasını bekleyin.

Huawei Mate X2, Samsung'unkinden farklı katlanabilir bir tasarımla yakında piyasaya çıkacak

Mate X2 katlanabilir telefonun, Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın (MIIT) ağ ulaşım denetimini ve Çin’in 3C sertifikasını geçtiği önceden bildirilmişti.

Mevcut ayrıntılara göre alet 161,8 × 145,8 × 8,2 mm boyutuna sahip olacak. Bu arada 8.01 inçlik bir ana ekrana sahip olacak ve ikincil ekran boyutu 6.45 inç olacak. Ana ekran 2480 × 2220 piksel çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip olacaktır. Ekran, Samsung ve BOE tarafından sağlanacaktır.

Premium katlanabilir telefonun ayrı olarak dahili bir 4400mAh bataryası olması ve 66W süper flaş şarjını desteklemesi bekleniyor. Ayrı olarak, UTG (ultra ince cam) kullanmayacak, ancak çizilmeye dayanıklı CPI (renksiz) poliimid seçecektir.

Diğer açılardan, makinenin Bluetooth 5.1 desteği ile donatılmış olması ve Android 10 tabanlı EMUI 11’i çalıştırması bekleniyor.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Cyberpunk 2077'nin PS4 Teması PlayStation Store'da Ücretsiz
Cyberpunk 2077'nin PS4 Teması PlayStation Store'da Ücretsiz

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin PS4 Temasını ücretsiz olarak yayınladı. Yıllardır...

TikTok'un Ana Şirketi Güvenlik İncelemesi Altında
TikTok'un Ana Şirketi Güvenlik İncelemesi Altında

TikTok'un sahibi olan şirket ByteDance, bir güvenlik incelemesi ile karşı karşıya kaldı. Raporlara göre ByteDance, Musical.ly isimli platformu 1 milyar dolara satın almak için onay...

OPPO, hareketli Selfie Kameralı bir Akıllı Telefon tasarımının patentini aldı 2021
OPPO, hareketli Selfie Kameralı bir Akıllı Telefon tasarımının patentini aldı 2021

OPPO, garip akıllı telefon tasarımları geliştirmesiyle tanınır. Aslında, şirket geçen sene katlanabilir ekranlı OPPO X 2021’e sahip bir akıllı telefon duyurdu . Ayrı olarak ara...