Huawei Mate X2 Tanıtıldı! 2021

Huawei Mate X2 Tanıtıldı! 2021

Huawei, üçüncü nesil katlanabilir telefonunu çevrimiçi lansmanda resmi olarak tanıttı.

.

Özgün Mate X ve dayanıklı Mate Xs’i takip eden Mate X2Samsung Galaxy Fold ile pek çok benzer özelliğe sahip. Yeni akıllı telefon artık dışarıdan değil içeriden açılacak şekilde tasarımını aktüellemiş oldu. Ayrı olarak Huawei, yeni nesil katlanabilir telefonunun menteşesini mükemmelleştirdiğini öne sürüyor.

.

Huawei Mate X2 Tanıtıldı!

.

Mate X2, HarmonyOS’a Aktüellenen İlk Telefonlar Arasında

.

Mate X2 iç tarafta 2480 x 2200 çözünürlükle 8 inç ekrana, dış tarafta ise 2700 x 1160 çözünürlükle 6.45 inçlik bir ekran mevcut. Ayrı olarak OLED teknolojisine sahip her iki ekran da 90 Hz ekran yenileme hızı sunuyor.

.

Karbon fiber kasaya sahip katlanabilir telefon sağlam ancak hafif bir yapıya sahip. Android 10 tabanlı EMUI 11.0‘de çalışacak alet Nisan ayından itibaren HarmonyOS’a aktüellenen ilk telefonlar arasında yer alacak. Gücünü Kirin 9000 çip setinden alan Huawei’nin son teknoloji mükemmeli, 8GB RAM ve 4.400mAh pil kapasitesi mevcut. Ayrı olarak alet  55W’a kadar hızlı şarjı ile dikkat çekiyor.

.

Huawei Mate X2 Tanıtıldı!

.

Yeni telefon Leica dörtlü kamerası ile tasarımını bitiriyor. Aletin arka kamera sistemi 50 megapiksel geniş açılı bir ana kamera, 3x optik yakınlaştırmalı 12 megapiksel telefoto kamera ve 10x optik yakınlaştırmalı 8 megapiksel “SuperZoom” özellikleri var. Ön tarafta ise 16 megapiksel lense sahip bir selfie kamerası bulunan cihaz, ananesel siyah ve beyazın yanı sıra kristal mavisi ve kristal pembe renkte piyasaya sunulacak.

.

25 Şubat‘ta Çin’de satışa çıkacağı izah eden Huawei Mate X2’nin, 256GB model 17.999 yuan başka bir deyişle takriben 2.785 dolar512GB sürümü ise 18.999 yuan yaklaşık 2.940 dolar olacağı belirtildi.

.

Şu anda AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ de dahil olmak üzere diğer pazarlarda piyasaya sunulacağına değin bir bilgi olmayan yeni nesil cihazın bu ücret ve özellikler ile 2.000 dolarlık Galaxy Fold 2’den oldukça yüksek bir ücrete sahip olduğu düşünülüyor.

.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Apple, iOS 13'ü Yayınladı: İşte Yeni Gelen Tüm Özellikler
Apple, iOS 13'ü Yayınladı: İşte Yeni Gelen Tüm Özellikler

Apple, mobil işletim sisteminin yeni sürümü iOS 13'ü bugün itibarıyla yayınladı. Yeni işletim sistemi birçok yeni özelliğin yanı sıra farklı performans geliştirmelerini de...

Apple, Eğitim için M1 çipli 128 GB 13 inç MacBook Air’i Sessizce Listeliyor
Apple, Eğitim için M1 çipli 128 GB 13 inç MacBook Air’i Sessizce Listeliyor

Geçen hafta Apple, Apple M1 adlı Mac’ler için ilk ARM tabanlı yonga setini açıkladı. Aynı sanal etkinlikte, Amerikan teknoloji devi yeni silikonuyla çalışan yeni MacBook Air, MacBook...

Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama

Hafta sonu için henüz bir plan yapmadıysanız bir kere daha düşünmeniz gerekebilir çünkü Google Play Store'da bu haftaki indirimlerde ücretsiz olarak indirip keyifle oynayacağınız...