Hyundai, son geri çağırmasına 471.000 SUV daha ekledi 2021

Hyundai, son geri çağırmasına 471.000 SUV daha ekledi 2021

Hyundai, öncelikle Eylül ayında yayınlanan bir geri çağırmaya takriben 471.000 SUV ilave ettiğini izah etti. Geri çağırma, bir araç bilgisayarında yangına sebep olabilecek bir kısa devre içindir. Yangın rizikosu, Hyundai’nin, etkilenen araç sahiplerini, onarılana kadar SUV’larını dışarıya park yapmaları için uyardığı kadar ehemmiyetli.

Geri çağırmanın uzatılması , 2016’dan 2018’e kadar olan belirli model senenini ve 2020 ve 2021 Hyundai Tucson SUV’larını kapsıyor. Mevzubahis bilgisayar kilitlenmeyi önleyici frenlemeyi gerçekleştiriyor. Otomobil üreticisi, bilgisayarın dahili olarak arızalanabileceğini ve yangına sebep olabilecek bir elektrik kısa devre yapabileceğini söylüyor. Akıllı Hız Sabitleyici ile donatılmış geri çağırma için sene aralıklarını kapsayan Tucson SUV’lerin sahiplerinin endişelenmesine gerek yok.

 Hyundai, son geri çağırmasına 471.000 SUV daha ilave etti

Geri çağırma, Tucson’ın Hyundai Smart Cruise Control özelliğiyle donatılmasını kapsamıyor. Hyundai, konuyla alakalı devam eden soruşturmasının bir parçası olarak Cuma günü genişletilmiş geri çağırmayı doğruladı. Otomobil üreticisi, bir düzine yangından haberdar olduğunu söyledi, ancak geri çağırma meselesiyle alakalı rastgele bir yaralanma bildirilmedi.

Onların araç kontrol edebilirsiniz geri çağırma dahilinde olup olmadığını belirlemek isteyen Hyundai araç sahipleri burada . Tipik olarak kapı çerçevesinde bulunan araç kimlik numaranızı veya ön oturumda küçük bir plakayı bilmeniz gerekecektir. Bu, Hyundai’nin son aylarda yayınladığı ilk büyük geri çağırma değil.

Hyundai, son geri çağırmasına 471.000 SUV daha ilave etti

Aralık ayında, otomobil üreticisi, yangına sebep olabilecek potansiyel motor meselesi olan üç araç modelini geri çağırdı. Bu geri çağırma, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 130.000 aracı kapsıyordu ve belirli 2012 Santa Fe, 2015 ve 2016 Veloster arabaları ile 2011-2013 Sonata Hybrid arabalarını kapsıyordu. Bu mesele, motorların arızalanmasına ve olası yangınlara sebep olan aşınmış irtibat kolu yataklarına kapı aralayabilecek imalat kusurlarıyla alakalıydı.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Zenfone 6'nın Dönen Kamerası Nasıl Çalışıyor?
Zenfone 6'nın Dönen Kamerası Nasıl Çalışıyor?

Son zamanlarda şirketlerin telefonlarına uyguladığı birçok değişik kamera modeli görmüştük ancak bugün aralarındaki en karizmatik olduğunu düşündüğümüz Zenfone 6’nın 180...

Samsung İndirme Hızı Konusunda Huawei ve Apple'ı Dümdüz Etti
Samsung İndirme Hızı Konusunda Huawei ve Apple'ı Dümdüz Etti

OpenSignal isimli bir firma, yaptığı testlerle birlikte en büyük üç akıllı telefon üreticisinin telefonlarının bağlantı hızlarını sıraladı. 40 ülkede araştırma yaparak en...

Popüler Cep Telefonları
Popüler Cep Telefonları

Son Dönemin En Popüler Android Telefonları: Xiaomi 13 Pro vs. Poco X5 Pro Son yıllarda akıllı telefon pazarı, teknoloji meraklılarının hayal gücünü zorlayan hızlı inovasyonlarla...