İnternet Download Manager Nedir? Nasıl Kurulur?

İnternet Download Manager Nedir? Nasıl Kurulur?

İnternette gezerken denk geldiğiniz bir video veya filmi daha sonra tekrar izlemek isteyebilir veya bunları arşivlemek isteyebilirsiniz. Bunun için size önerebileceğim en güzel program İnternet download manager (idm) olacak. Bu yazımda İnternet download manager, İnternet download manager’ı full sürüm yapma ve İnternet download manager’ı crackleme? hakkında bilgilendireceğim.

İnternet Download Manager

İnternet üzerinden indirme işlemlerini daha basit bir şekle indirmek üzere Tonec Inc. Tarafından tasarlanılan bir programdır. Birçok internet kullanıcısı tarafından kullanılmakta olan bu program kullanabileceğiniz bütün internet tarayıcıları ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Bu programın çok kullanılmasının bir sebebi ise herhangi bir internet kesintisi olduğunda indirme işlemine kaldığı yerden devam etmesidir.

İnternet Download Manager’ı İndir

Bu programını nasıl edinebilirim diye düşünüyorsanız eğer size burada programın sahibi olan sitenin linkini bırakıyorum.

Bu linke tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kesinlikle bu siteden indirmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü çeşitli forum sitelerinde bu programın adlarıyla yayınlanan versiyonların virüs, trojan tarzı zararlı yazılımlar bulundurabileceği ve bilgisayarınıza zarar verebilme riskini göz ardı etmemelisiniz.

Not: Eğer bilgisayarınızda virüs veya trojan endişesi taşıyorsanız, Malwarebytes programı ile tarama gerçekleştirebilirsiniz. Ekstra olarak ESET NOD32 virüs programı ilede tarama yapabilirsiniz. Bu iki program oldukça başarılı işlemler gerçekleştirmektedir. Başka makalede bu iki  programı nasıl kullanacağınıza dair detaylı bilgilendirme gerçekleştiririm.

İnternet Download Manager Crack

Benim size öncelikli olarak söyleyeceğim programı orjinal satın almanızdır. Ama orjinal satın almadınız ve crack yapmak istiyorsanız mutlaka indirdiğiniz dosyalarda tarama işlemleri gerçekleştirin. Ben konuyla alakalı bir crack linki paylaşmıyorum ama size yardımcı olucak video işlemini altta paylaşıyorum. Bu video işlemlerini takip ederek programı kullanabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=lvQBcAweSjs

İnternet Download Manager Lisans

Arkadaşlar programın orjinal lisansı fiyatı çok uygun. Sizlerden 1 senelik lisans için sadece 82.65 tl talep ediyolar. Ömür boyu kullanım için 139.00 tl talep ediyolar. Bu fiyatlar programın kullanış amaçlı olması sebebiyle oldukça uygun. İlk tercihinizi programı satın almaktan yana değerlendirin, internette crack adı altında paylaşılan dosyaların, içine yerleştirilen zararlı yazılımlar bilgisayarınıza ve tarayıcınıza bulaşabilir.

Buna Benzer Diğer Faydalı Bilgiler Haberleri İçin Bu Linki Takip Edebilirsiniz.

İnternet Download Manager Nedir? Nasıl Kurulur? yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Windows 10'un 20H1 18980 Derlemesi Yayınlandı
Windows 10'un 20H1 18980 Derlemesi Yayınlandı

Microsoft, Windows 10'u güncellemeye devam ediyor. Şirketin bugün yayınladığı Windows 10 20H1 18980 derlemesi, Windows Insider kullanıcılarından hızlı kademede olanlara gönderildi....

Adil Kullanım Kotası Uygulamasının Resmi Sonuçları Açıklandı
Adil Kullanım Kotası Uygulamasının Resmi Sonuçları Açıklandı

1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla BTK'nın kararı sonucu kaldırılan AKK'den sonra Türk internet abonelerinin internet kullanımlarındaki farklılıklar gözlemlendi. Kişilerin daha fazla internet...

Vivo NEX 3 5G'nin 'Yok Artık' Dedirtecek AnTuTu Puanı
Vivo NEX 3 5G'nin 'Yok Artık' Dedirtecek AnTuTu Puanı

Geçtiğimiz saatlerde tanıtılan Vivo’nun yeni amiral gemisi NEX 3 5G, AnTuTu’da rekor bir puan elde etti. 500 bin gibi ulaşılması zor bir skora yaklaşan NEX 3 5G, kağıt üzerinde...