iPhone 12 tanıtım tarihi için iki ihtimal

iPhone 12 tanıtım tarihi için iki ihtimal

Apple kullanıcıları, iPhone 12 tanıtım tarihi için şirketten açıklama bekliyor. Etkinlikte ilgili ekim ayında ik

Apple, geride bıraktığımız eylül ayında çevrimiçi etkinlik düzenlese de program, beklenen iPhone 12 tanıtım tarihi için hayal kırıklığı oldu. Etkinlik, yeni Apple Watch 6, Apple Watch SE ve iPad’lere odaklandı.

iPhone 12, 12 Pro, 12 Max ve olası 12 Pro Max (veya iPhone 12 Mini) için duyuru tarihi havada kalmaya devam ediyor. Not etmek gerekirse, Apple henüz duyuracağı yeni telefonların isimlerini belirlemedi.

iPHONE 12 TANITIM TARİHİ İÇİN İKİ İHTİMAL

Cnet’in aktardığına göre, iPhone 12 serisi için iki tanıtım tarihi öne çıkıyor: 13 ya da 14 Ekim.

Söz konusu tarihlerin nedeninden önce Apple’ın herhangi bir resmi bilgi yayınlamadığını ve yorum talebine yanıt vermediğini belirtelim. Ancak bilinen şu ki iPhone, geleneksel eylül zaman çizelgesine göre kesinlikle birkaç hafta gecikti.

Şirket eylül ayını temmuzda onaylamadan önce bile, koronavirüs salgınının Çin’deki tedarikçileri kapatmaya veya sınırlı kapasiteyle çalışmaya zorladığı biliniyor.

iPhone 12 tanıtım tarihiApple’ın, 13 ya da 14 Ekim’de iPhone 12 serisini duyuracağı konuşuluyor.

EYLÜL GELENEĞİ BOZULDU

Salgın, yalnızca Cupertinolu şirketin eylül ayındaki stoğunu etkilemekle kalmadı; öyle görünüyor ki şirketin satışları da bu durumdan etkilenecek. Salgının şiddetlendiği ilk dönemlerde Apple, ABD’de perakende mağazalarını da kapattı, ancak şimdi bazıları kısıtlı şekilde yeniden açıldı.

Önerilen içerik:  Twitter'ın iOS sürümüne yeni özellik geldi

ABD’de İşçi Bayramı her eylül ayının ilk pazartesi günü kutlanıyor. iPhone etkinlikleri ise genellikle söz konusu kutlamalardan sonra eylül ortasında gerçekleşiyordu. Birkaç haftalık gecikme gözlerin ekim ayına çevrilmesine neden oluyor.

13 ya da 14 Ekim tarihleriyle ilgili tahmine gelince, bunun birkaç nedeni var. Japon finans haberleri kuruluşu Nikkei Asian Review, Apple’ın eylül ortasında 5G’li iPhone’lar için üretime başladığını bildirdi.

BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİN ETKİSİ

Apple ayrıca tatil sezonu için yeterli sayıda cihazın zamanında “hareket etmesini” isteyecek. Son olarak, ABD merkezli kuruluş daha büyük haberlerin gölgesinde kalmamak için yoğunluğun az olduğu tarihleri seçmeyi tercih ediyor.

Bununla birlikte salgın gündeminin yanı sıra 3 Kasım’da yapılacak ABD Başkanlık seçimleri de ekim ortasından itibaren kızışacak. Bu durum ekim ayının ilk iki haftasını işaret ediyor.

Apple, etkinliklerini salı veya çarşamba günleri düzenlemeyi seviyor, bu da 6, 7, 13 ve 14 Ekim tarihlerini gösteriyor. Fakat bu hafta iPhone 12 için bir etkinlik düzenlenmesinin zor olduğu kaydedildi.

Apple’dan iPhone 12 tanıtım tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmediğini de belirtelim.




WiFi Şifresini Öğrenmek İçin 2 Yöntem
WiFi Şifresini Öğrenmek İçin 2 Yöntem

WiFi bağlantısının şifresini unutmak herkesin başına gelebilir. Bu makalemizde sizlere şifresini unuttuğunuz WiFi bağlantısının şifrelerine ulaşmayı gösteriyoruz. ...

EA Access, Xbox One'dan Sonra En Sonunda PS4'e de Geliyor
EA Access, Xbox One'dan Sonra En Sonunda PS4'e de Geliyor

Ücretli abonelik servisleri dijital dünyada gitgide farklı alanlarda da yayılmaya başladı. Bunun son örneklerinden bir tanesi de oyun dünyasının devlerinden EA’in sunduğu EA Access oldu....

Redmi ile Marvel, Avengers: Endgame’de İşbirliğine Gidiyor
Redmi ile Marvel, Avengers: Endgame’de İşbirliğine Gidiyor

Çin menşeli akıllı telefon üreticilerinden Redmi, Marvel ile Avengers: Endgame için partnerlik anlaşmasına vardı. Anlaşmaya dair detaylar açıklanmadı. ...