İşte Sözde Samsung Galaxy Tab M62’ye İlk Bakışınız 2021

İşte Sözde Samsung Galaxy Tab M62’ye İlk Bakışınız 2021

Samsung, 7 Ocak’taki Hindistan lansmanından önce bugün Nepal’de Galaxy M02s akıllı telefonunu piyasaya sürdü . Ayrı olarak, şirketin Galaxy Tab M62 isimli ‘M’ markası altında ilk Galaxy Tabletini de tanıtması bekleniyor . Bugün 91Mobiles sadece tabletin düşünülen Canlı görüntülerini ortaya koyuyor.

Raporda , kaynaklarına atıfta bulunularak , Hindistan’ın Greater Noida şehrindeki bir fabrikada seri imalata geçtiği deklarasyonlan Samsung’a ait bir tabletin üç görüntüsü bulunuyor . Buna göre, resimlerden birinin üzerine ‘M62’ isimi basılmıştır. Bu arada merkezde dairesel bir delik gösterir. Bu yalnızca ön taraftaki selfie kamerası için bir kesik olabilir.

İşte Sözde Samsung Galaxy Tab M62'ye İlk Bakışınız

Başka bir görüntü, prototipin üstte işlemci ve altta şarj portu için olası kesiklere sahip olduğunu gösteriyor. Ek olarak, merkezde devasa bir dikdörtgen tasarı var. Bu muhtemelen pil içindir, ancak kapasitesi ile ilgili daha bir bilgilendirir.

Ayrı olarak, yalnızca bir prototipten bir Tablet veya Phablet’in tam boyutlarını anlamak zordur. Emin olun, eski bir rapor sayesinde muhtemelen Samsung’un bütçe tablet kategorisine girmesi .

İşte Sözde Samsung Galaxy Tab M62'ye İlk Bakışınız

Şimdiye kadar SM-M625F model numaralı aletin muhtemelen Samsung’un ilk Galaxy-M tableti olduğunu biliyoruz . Olduğu bir 256GB ile gelmesi bekleniyor dahili depolama seçeneği ancak alt varyantlar göz ardı edelim. Giriş düzeyi bir öneri olduğu düşünüldüğünde, çoğunlukla sadece Wi-Fi ve belki de 4G hücresel modele sahip olacak.

Her iki vaziyette da, şirketin bu sene getirmeyi tasarıladığı tek alet bu değil. Galaxy-M akıllı telefonun bir sonraki yinelemesi muhtemelen Galaxy M12 de seri imalata geçiyor ve yakında piyasaya sürülecek. Sizi Galaxy Tab M62 konusunda daha fazla gelişme ve sızıntıdan haberdar edeceğiz, bu yüzden bizi izlemeye devam edin!

 

 




Samsung Yeni Exynos 9609 10nm İşlemcisini Duyurdu
Samsung Yeni Exynos 9609 10nm İşlemcisini Duyurdu

Samsung A serisi telefonlarında kullanmayı planladığı Exynos 9609 işlemcisini duyurdu. 8 çekirdekten oluşacak olan işlemci, kullanıcılara hızlı bir telefon kullanım deneyimi sunmaya...

Gameloft, Xbox Live Destekli Mobil Oyunları Resmen Duyurdu
Gameloft, Xbox Live Destekli Mobil Oyunları Resmen Duyurdu

Mobil oyun sektöründe bir ilk olarak, Xbox Live destekli oyunlar hayatımıza giriyor. Gameloft tarafından yapılan açıklamalarda Xbox Live desteğinin mobil oyunlara geleceği resmi olarak...

HyperX'ten Oyun Yayıncılarına Özel Mikrofon: Quadcast
HyperX'ten Oyun Yayıncılarına Özel Mikrofon: Quadcast

Kingston'un oyunculara özel ürünler üreten alt markası HyperX'ten yayıncılara özel bir mikrofon duyuruldu. ...