İşte zemine yerleştirilebilen 400.000 $ ‘lık Katlanır MicroLED TV olan C SEED M1. 2021

İşte zemine yerleştirilebilen 400.000 $ ‘lık Katlanır MicroLED TV olan C SEED M1. 2021

Devasa ekranı katlanıp hanenizin tabanına yerleştirilebildiğinden, Netflix izleyicileri ve minimalizm meraklıları için bir düş olacak 165 inçlik devasa bir katlanabilir MicroLED TV olan C SEED M1 ile tanışın.

C SEED M1, LG gibi şirketlerin sağladığı esnek OLED TV’lerden farklıdır. Normal OLED yerine MicroLED kullanmaktadır ve kullanılmadığında yalnızca bir kutuya yuvarlanmamaktadır. Farkında olmayanlar için MicroLED teknolojisi, mevcut öncü ekran teknolojilerinin en iyi özelliklerini arka ışık gerektirmeyen kendinden aydınlatmalı RGB piksellerle birleştirdiği ve organik bileşiklerin yanmasını önlemek için inorganik bileşikler kullandığı için ekran teknolojisinin geleceklerinden biridir. normal OLED oturumlarda kullanılır.

Dahası, ekranlar bu arada daha güç verimlidir ve şu anda piyasada bulunan en iyi TV’lerle dahi rekabet edebilecek beyazlar ve siyahlar üretebilen daha ince ekranlara müsaade eder. Bununla beraber, bu teknolojinin büyük bir dezavantajı, OLED’lerin aksine daha esnek bir oturuma dönüştürülmemiş olmasıdır. Başka bir söylemle, 165 inçlik dev bir televizyonu yerde yok etmek zor. Ancak bunu olası kılmak için C SEED, dev bir fana benzer şekilde birbirine katlanabilen beş ayrı oturum kullanmayı seçenek etti.

İşte tabana yerleştirilebilen 400.000 $ 'lık Katlanır MicroLED TV olan C SEED M1.

Bu, daha küçük panellerden çok daha büyük bir TV’yi kurmak için kullanılabilen MicroLED panellerin avantajlarından biridir. Bu montajlar da kesintisizdir, bu yüzden nihayetinde dev bir tek tip ekran olarak görünür. Şirket ayrı olarak M1 kullanıcılarının Uyarlanabilir Boşluk Kalibrasyonu isimli bir özellik olduğunu ve böylelikle ansızın çok oturum arasında görüntülenen görüntüde rastgele bir meblağsızlık olmadığını belirtti. Bu görüntü optimizasyonları, kenar piksellerin parlaklığındaki küçük farklılıkları düzeltmek veya potansiyel olarak oturumlar arasında ek yeri çizgileri oluşturabilecek gölgeleri gizlemek içindir.

C SEED M1 altın, siyah ve hem de titanyum renklerde mevcuttur. Ve kicker için, muazzam bir 400.000 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Doları olarak fiyatlandırılıyor. Ayrıca bu rakama televizyonun tabana yerleştirilmesi için yapılması şart olan tadilatlar da dahil değildir. Başka bir deyişle, tamamiyle meselesiz bir tecrübe yaşamanızı sağlamak için ayrı olarak bir müteahhit tutmanız gerekir.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




AMD'nin X570 Yonga Setli Yeni Anakartları Ortaya Çıktı
AMD'nin X570 Yonga Setli Yeni Anakartları Ortaya Çıktı

Computex 2019’da AMD CEO’su Dr.Lisa Su, gelecek Ryzen 3000 serisi “Matisse” işlemcileri için tasarlanan X570 yonga setini açıkladı. Yeni 3. nesil AM4 anakartlar, PCIe 4.0 desteği ve...

Apex Legends’ta Sizi Birçok Kişinin Önüne Atacak 8 İpucu
Apex Legends’ta Sizi Birçok Kişinin Önüne Atacak 8 İpucu

Apex Legends, hızla artan popülerliği sonucunda birçok kişiyi içerisine çekiyor. Bu durumun sonucunda da rekabet fazlasıyla artıyor. Siz de oyunda daha iyi taktiklere sahip olmak...

Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!
Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!

Apple işlemcili iMac modeli ile ilgili yeni bilgiler son hız ortaya çıkmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce de Çin kaynaklı bilgiler, yeni iMac modelinin ne zaman çıkacağı ve...