Korona döneminde öğrencilerin alabileceği en iyi dizüstüler 2021

Korona döneminde öğrencilerin alabileceği en iyi dizüstüler 2021

Koronavirüs salgını, hayatı baştan aşağı değiştirdi desek yanlış olmaz. Tüm sektörler ekonomik açıdan kötü etkilenirken, eğitim ise uzaktan yapılıyor. 2020 seneninde talebeler, uzaktan eğitime geçilmesiyle dizüstü bilgisayarlara yöneldi. İşte satın alınabilecek en iyi dizüstü bilgisayarlar…

Chrome, Mac veya Windows… Uzaktan öğrenme ve ötesinde size yardımcı olacak seçenekler bulunuyor. İyi bir dizüstü bilgisayar, okul senenini iyi bir şekilde bitirme noktasında kilit role sahip.

Talebeler için en iyi dizüstü bilgisayarın bulunduğu listede günlük performans ve uzun pil ömrü sağlayan, vasati bir sırt çantasına sığabilecek boyutlarda ve 1.000 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları (takriben 7 bin 400 TL) civarında veya daha düşük ücret yaftalarına sahip ürünler var.

En iyi dizüstü bilgisayarlar listesi: Lenovo IdeaPad Flex 5 14 – Windows

IdeaPad Flex 5 14, 14 inçlik ikisi bir arada bir Windows dizüstü bilgisayar olarak biliniyor. Sunumlar için normal bir dizüstü bilgisayarın yanı sıra bir tablet olarak kullanmanıza olanak tanıyor.

En son Intel Core i7 işlemci veya AMD Ryzen 5 4500U işlemci ile 560 dolar ve 688 dolar olmak üzere iki fiyat seçeneği mevcut. Ekstra fiyatı karşılayabiliyorsanız, AMD daha iyi bir tercih olarak duruyor.

Apple MacBook Air – MacOS

999 dolarlık daha önceki başlangıç fiyatına geri döndü ve Apple’ın yeni Magic klavyesini barındırıyor, ki çoğu kullanıcı evvelki modelin kelebek tasarımına seçenek ediyor.

En büyük dezavantaj: Ağ tabaka ekranlı Apple MacBook Air’in temel modeli Core i3 işlemciye sahip ve daha kuvvetli bir dizüstü bilgisayar için Core i5’e geçiş ekstra 100 dolara mal oluyor.

Samsung Chromebook 4 – Chrome

Celeron N4000, 4 GİGABYTE RAM, 32 GİGABYTE depolama ile donatılmış oldukça kolay 15 inçlik bir alet. SD kart yoluyla ekstra 32 GİGABYTE’lık alan sunuyor.

Ürünün 390 dolardan başlayan daha ucuz sürümleri bulunuyor, ancak hepsi 11.6 inçlik modeller.

Acer Aspire 5 – Windows

Acer Aspire 5, talebeler veyahut yalnızca genel hane kullanımı için en sevilen bütçe arkadaşı dizüstü bilgisayarlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu ekonomik dizüstü bilgisayardaki 15,6 inç ekran, çalışmak için daha fazla alanınız olduğu mananına geliyor.

Acer Aspire, boyutuna göre ince ve hafif; bu arada çok çeşitli irtibat noktalarına sahip. Fiyatına göre performans ve pil ömrü güçlü görünüyor. IdeaPad Flex 5’te olduğu gibi, Aspire da seçtiğiniz AMD veya Intel işlemci seçenekleriyle sunuluyor.

HP Envy x360 13 or 15 – Windows

13,3 inç Envy x360, ekran boyutundan çok taşınabilirliği olan bir talebe dizüstü bilgisayarı edinmeyi önem verenler için tam isabet. Küçük bir tablet gibi kullanım sağlıyor ve bir okul sırasına kolayca sığabilecek ölçülerde.

650 dolarlık fiyat yaftanına göre iyi bir işletim sistemi performansı ve pil ömrü sunuyor. İşlerinizi daha kolay yapmak isterseniz, 700 dolardan başlayan 15.6 inçlik ekran seçeneği de mevcut.

The post Korona döneminde öğrencilerin alabileceği en iyi dizüstüler first appeared on .




Football Manager 2020, iPad ve iPhone İçin Yayınlandı
Football Manager 2020, iPad ve iPhone İçin Yayınlandı

Football Manager hayranları için bugün mutlu bir gün. Football Manager 2020, iPad ve iPhone’lar için iki farklı versiyon olarak yayınlandı. Oyunu indirmek için haberimizdeki...

Instagram'da Bazı Kullanıcıların Milyonlarca Takipçisi Gitti
Instagram'da Bazı Kullanıcıların Milyonlarca Takipçisi Gitti

Aralarında Ariana Grande ve Selena Gomez gibi milyonlarca takipçisi olan bazı hesaplar çok büyük sayıda takipçi kaybetti. Instagram, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sorunu...

Xiaomi'nin Yeni Giriş Seviye Kralı Redmi 8 Ortaya Çıktı
Xiaomi'nin Yeni Giriş Seviye Kralı Redmi 8 Ortaya Çıktı

Xiaomi, sene içerisinde alt seviye cihazlarına verdiği Redmi model adını başlı başına bir firma haline getirmiş ve Redmi 7 ve Redmi 7A cihazlarını tanıtmıştı. Şirketin en çok satan...