LG, CES ’de bükülebilir OLED oyun ekranını tanıtacak 2021

LG, CES ’de bükülebilir OLED oyun ekranını tanıtacak 2021

Koronavirüs salgını hasebiyle CES 2021 bu sene çevrim içi tertip edecek. Etkinlikte, oyunseverlerin beklediği LG OLED oyun ekranı görücüye çıkacak.

CES 2021 sanal sergi salonunda tanıtılacak 4K özellikli ekran, 48 inç boyutunda olacak. Düz ekran ile kavisli ekran arasında geçiş yapabilen ekran, bükülebilir Sinematik Ses OLED (CS) olarak biliniyor.

LG’nin mevzubahis ekranının arkasındaki fikir, videoları düz ekran modunda izlemenin keyfini çıkarabilmenin yanı sıra bir düğmeye basarak monitörün kavisli bir ekrana dönüşerek daha sürükleyici bir oyun sağlamasından ileri geliyor.

LG OLED OYUN EKRANI GELİYOR

Güney Koreli ekran üreticisinin bu tanıtımı, geçen seneki uçak içi eğlence gösterisini akıllara getiriyor. Tanıtımda 65 inçlik ekranın kavisli moda sahip olabildiği görüldü.

Ancak bu sefer yeni olan CSO görünümü… Ekranın altında tüm OLED oturumunu bir hoparlöre dönüştüren 0,6 mm kalınlığında bir film ikazcısı bulunuyor.

Böylelikle kullanıcılara daha ince bir monitör sağlanmış olacak. Ek olarak direk gelen ses, hem oyun hem de video tecrübesinin sürükleyiciliğine katkıda bulunuyor.

Firma, söz konusu monitörün, bir oyun monitörü için en düşük düzey olan 40 Hz’den 120 Hz’ye kadar değişen yenileme oranını desteklediğini bildirdi.

Diğer monitörler ise halihazırda 240Hz ve hem de 360GHz sunuyor faka dönüştürme kabiliyetine sahip değil. LG OLED oyun ekranı konusunda gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

The post LG, CES 2021’de bükülebilir OLED oyun ekranını tanıtacak first appeared on .




Delikli Tasarıma Sahip Dünyanın En Hafif Oyuncu Faresi
Delikli Tasarıma Sahip Dünyanın En Hafif Oyuncu Faresi

Bilgisayar oyunculuğu ekipmanları her geçen gün giderek gelişiyor. Gelişen ve değişen bu ekipmanlar arasına fare de eklendi. ...

Chrome'daki Sekmeleri Başka Bir Cihazda Nasıl Açarsınız?
Chrome'daki Sekmeleri Başka Bir Cihazda Nasıl Açarsınız?

Geçtiğimiz hafta Chrome 77 güncellemesini yayınlayan Google, bu güncellemeyle birlikte Chrome'daki sekmeleri başka bir cihazda açmanıza olanak sağlıyor. Özelliğin nasıl...

DJI'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu
DJI'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu

DJI'ın aksiyon kamerası Osmo Action'ın fiyatı 349 dolar olarak belirlendi. DJI, şirketin...