LG Ekran, Şeffaf OLED Panellerini CES ’de Sergileyecek 2021

LG Ekran, Şeffaf OLED Panellerini CES ’de Sergileyecek 2021

LG Display kısa müddet önce saydam OLED oturumlarını yaklaşan CES 2021 etkinliğinde sergileyeceğini duyurmuştu . Bu yeni ekranlar, yeni nesil OLED oturumlardır ve şirket bu arada çeşitli ticari alanlarda uygulamalarını da ortaya çıkarmaktadır.

Ekran üreticisine göre, yeni OLED oturumlar yüzde 40 saydamlık oranına sahip. Bu, TheElec raporuna göre , LCD (sıvı kristal ekranlar) oturumlarda görülen yüzde 10’luk şeffaflık oranından çok daha yüksektir . Güney Koreli teknoloji devi, yeni ekran teknolojisini üç sergi alanında sergileyeceğini ve oturumların değişik senaryolardaki tesirlerini ortaya çıkaracağını belirtti. Buna akıllı bir hane ürünü, metro trenlerinin pencerelerinde ve hem de lokantalarda kullanım dahildir. Şirket önceden çok çeşitli uygulamalarına, bilhassa de erişim ve otomobil endüstrisine alaka göstermiştir .

LG Ekran, Saydam OLED Oturumlarını CES 2021'de Sergileyecek

Akıllı hane bölgesinde, saydam OLED ekran yatakla beraber görülebilir ve kullanıcılara hava vaziyeti aktüellemeleri veya TV programları ve filmler içeren eğlence gibi faydalı bilgiler gösterir. Çerçeve, yatağın çerçevesine yerleştirilmiştir ve ayrı olarak yataktan ayrılarak evin rastgele bir yerine yerleştirilebilir. Metro bölgesinde, LG Ekranın şeffaf OLED oturumları trendeki ananesel cam oturumların yerini alıyor.

LG Ekran, Şeffaf OLED Oturumlarını CES 2021'de Sergileyecek

Bu oturumlar daha sonra kullanıcılara, yaklaşan duraklar veya yolculuk süresi gibi bilgileri gösterebilecek ve aynı vakitte dış dünyanın bir görünümünü sunabilecek. Üçüncü ve son alan ise lokanta bölgesidir. Bu bölgede müşteriler ile aşçılar arasında arzuhal olarak kullanılan şeffaf oturumlar, yemeklerini hazırlayan şeflerin de menüyü görmesine imkan tanıyor. LG Display, bu çevrimiçi sergilerin herkese açık ve ulaşılabilir olacağını belirtti.

 

 




Avast, IoT Cihazların Güvenliğine Dikkat Çekiyor
Avast, IoT Cihazların Güvenliğine Dikkat Çekiyor

Akıllı ev teknolojilerin hayatımızda yavaş yavaş yer edinmesiyle beraber siber güvenlik şirketi Avast, kullanıcıları tehdit altında olduklarına dair uyarıyor. ...

Safari’nin Yeni Bir Güvenlik Güncellemesi Alacağı Söyleniyor
Safari’nin Yeni Bir Güvenlik Güncellemesi Alacağı Söyleniyor

Apple tarafından geliştirilen web tarayıcısı Safari’nin, bu yılın ilerleyen günlerinde oluşturma tarihinden itibaren 13 aydan fazla süren HTTPS sertifikalarını kabul etmeyeceği...

EMUI 9'da Başlatıcı Uygulamaları Kullanılamayacak
EMUI 9'da Başlatıcı Uygulamaları Kullanılamayacak

Huawei'nin Android 9 Pie tabanlı ROM'u EMUI 9'da üçüncü parti başlatıcı uygulamaları kullanılamayacak. ...