LG V60 ThinQ 5G sonunda Android 11 güncellemesini alıyor 2021

LG V60 ThinQ 5G sonunda Android 11 güncellemesini alıyor 2021

LG V60 ThinQ 5G LG Electronics son kez doğru amiral gemisi akıllı telefon. Şubat 2020’nin sonlarında , kutudan çıkan Android 10 ile tanıtıldı . Duyurulmasından bir sene sonra, telefon nihayet Android 11 aktüellemesini almaya başladı.

Birkaç hafta önce LG , Güney Kore’de LG Velvet 5G için Android 11’i piyasaya sürmeye başladı. Böylelikle şirketin portföyünde geçen seneki Android aktüellemesini alan ilk alet oldu.

Şimdi, elektronik devi LG V60 ThinQ 5G için bu aktüellemeyi başlatıyor. Şu an bakımından aktüelleme sadece AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de yayında. Ayrı olarak, yalnızca Verizon ve T-Mobile varyantları için kullanılabilir. AT&T modeli daha aktüellemeyi almadı, ancak çok yakında olması gerekiyor.

Enteresan bir şekilde, Verizon varyantının Android 11 aktüellemesi Ocak 2021 güvenlik yamasıyla beraber geliyor. Diğer taraftan, T-Mobile sürümünün yapısı, güvenlik yaması düzeyini Şubat 2021’e yükseltir.

LG V60 ThinQ 5G nihayetinde Android 11 aktüellemesini alıyor

Bununla birlikte, bu iki modelden rastgele birine sahipseniz , biriminizin OTA aktüellemesini alıp almadığını kontrol etmek için Ayarlar> Telefon İle ilgili> Yazılım aktüellemeleri> Aktüellemeyi Kontrol Et’e gidin. Değilse, gruplar halinde piyasaya sürüldüğü için biraz vakit alabileceğinden birkaç gün bekleyin.

Diğer bölgelere gelince, şirketten resmi bir izah yok ancak LG V60 ThinQ’nun bu sürümleri de yakın gelecekte Android 11 aktüellemesini alacaktır.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Dünyada en çok kullanılan 5 programlama dili
Dünyada en çok kullanılan 5 programlama dili

Merhaba sevgili takipçileri. Bu haberimizde dünya genelinde en çok kullanılan 5 programlama dilini siMerhaba sevgili takipçileri. Bu haberimizde dünya genelinde en çok kullanılan 5...

Microsoft’un Yeni Klavyeleri Öze Tuşlar İle Geliyor
Microsoft’un Yeni Klavyeleri Öze Tuşlar İle Geliyor

Microsoft’un Surface etkinliği, Surface Neo ve Surface Deo dahil teknoloji devinin bazı yenilikçi ürünlerine odaklanırken, şirket ABD’deki müşteriler için etkinlikte iki yeni klavyesini...

Yenilenen Opera Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Yenilenen Opera Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Opera'nın yeni tarayıcısı R3 Reborn kod adıyla çok yakında geliyor. Yepyeni özellikleri test etmek ve deneyimlemek için uzun süre beklemenize gerek yok. ...