LG W41 render sızıntısı, delikli ekranı ve 48MP dörtlü kamerayı ortaya koyuyor 2021

LG W41 render sızıntısı, delikli ekranı ve 48MP dörtlü kamerayı ortaya koyuyor 2021

LG , 2020’nin 4. çeyreğinde LG W31 ve LG W31 + akıllı telefonlarını duyurdu. W serisi LG telefonlar sadece Hindistan’da mevcuttur. Ülkedeki Xiaomi, Samsung ve Realme gibi popüler markaların orta kademe telefonlarına rakip olacak şekilde tanıtıldı. Bir gün önce, tanınmış kişi haberci Evan Blas , görünümünü ortaya çıkarmak için yaklaşan LG W41 akıllı telefonun sızdırılmış bir medya görüntüsünü paylaştı .

Geçmişte piyasaya sürülen W serisi LG akıllı telefonlar çentikli ekranlara sahipti. Resmin gösterdiği gibi, LG W41 markanın delikli tasarıma sahip ilk W serisi cep telefonu olacak. Hafif kalın çene dışında, W41’in diğer üç tarafında ince çerçeveler var.

LG W41 render sızıntısı, delikli ekranı ve 48MP dörtlü kamerayı ortaya koyuyor

LG 41’in arka oturumu plastikten yapılmış gibi görünüyor. Degrade renkli arka yüzünde ananesel bir parmak izi tarayıcısı ve dikdörtgen şekilli bir kamera modülü bulunur. İkincisi, AI destekli 48 megapiksel dört kamera sistemine ve bir LED flaşa hane sahipliği yapıyor. Ses ayarlayıcı ve açma / kapatma tuşunun yanı sıra, aletin sağ tarafında sesli asistana ulaşmak için özel bir düğme var gibi görünüyor.

Blass ayrı olarak LG W41’in model numarasının LMK610 olduğunu da ortaya çıkardı. El aletine LG W41 Plus ve LG W41 Pro isimli iki telefon daha eşlik edecek. Sızıntının W41 üçlüsünün teknik özellikleri ile ilgili hiçbir bilgisi yok.

LG W31 bir 6.52 inç LCD HD + ekran IPS geldi ve Helio P22 SoC bunu güçlendirilmiştir. 8 megapiksel ön kamera ve 13 megapiksel + 5 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (derinlik) üçlü kamera sistemine sahipti. 4.000mAh pil barındırıyordu. 4 GİGABYTE RAM ve 64 GİGABYTE depolama alanı ile geldi. LG W31 + vanilya modeline benzer özelliklerini sunulan ancak dahili depolama daha büyük 128 GİGABYTE sunuyoruz. Bu telefonlar sırasıyla 10.990 Rs (~ 151 $) ve 11.990 Rs (~ 165 $) için tanıtıldı .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Twitter, Özel Hesapların Herkese Açılmasına Neden Oldu
Twitter, Özel Hesapların Herkese Açılmasına Neden Oldu

En popüler sosyal medya uygulamalarından olan Twitter'da oluşan bir hata, korumalı hesapları tercih eden Android kullanıcılarının tweetlerinin, herkese görünür hale gelmesine neden oldu....

Huawei Mate 30 Pro’nun Şaşırtıcı Kamera Tasarımı
Huawei Mate 30 Pro’nun Şaşırtıcı Kamera Tasarımı

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni amiral gemilerinden Mate 30 Pro'ya ait olduğu iddia edilen görseller ortaya çıktı. ...

Sagopa Kajmer Kimdir ? 2021
Sagopa Kajmer Kimdir ? 2021

Bazı vakit dinleyenleri için hayata değin bir pusula,bazı zaman dinledikçe başımızı döndüren dinleyeni dumur olan fakat en çokta düşündüren şarkı sözlerinin sahibi. Kendini...