Lu Weibing: Redmi K40 serisi dünyadaki en küçük delikli olacak 2021

Lu Weibing: Redmi K40 serisi dünyadaki en küçük delikli olacak 2021

Redmi K40 ve Pro redmi K40 ateşli akıllı beklenmemektedir. İki aletin bu ay piyasaya sürülmesi bekleniyor ve varışlarından önce, Redmi Genel Müdürü Lu Weibing onlar ile ilgili bir takım bilgiler yayınladı.

Bugün, Redmi üst düzey yöneticisi, Redmi K40’ın öne bakan kamera için ortalanmış bir delik açacağını izah etti. Bu, Redmi K30’un hap şeklindeki delik matkabından ve Redmi K30 Pro ve Redmi K30 Ultra’nın açılır selfie kamerasından bir farklıktır .

Bay Weibing, ortalanmış bir matkap deliğine geçme kararının olası olan en yüksek ekran-gövde oranını ele geçirmek için olduğunu söyledi. Bununla beraber, Redmi yalnızca merkezlenmiş bir delik benimsemiyor, bu arada dünyanın en küçüğü olacağını söylüyorlar.

Lu Weibing: Redmi K40 serisi dünyadaki en küçük delikli olacak

Şu anda en küçük delme işlemine sahip telefon, delme deliği 2,98 milimetre olan Vivo S5. Bu, Redmi K40’ın boyut olarak 2,98 milimetreden daha küçük bir delme deliğine sahip olması gerektiği mananına gelir.

Redmi K40 serisinin Snapdragon 888 işlemcili en az bir modele sahip olması bekleniyor . Diğer modellerin başka işlemcilere sahip olacağı da bildirildi . Telefonların ayrı olarak OLED ekranlara, yüksek yenileme hızlarına ve hızlı şarjlara sahip olması bekleniyor.

Redmi’nin kutuya şarj aleti ilave etmeyebileceği istikametinde spekülasyonlar var ancak Xiaomi’nin yolunu takip edip şarj aleti almak isteyenler için bir tercih sunma ihtimali var.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Xbox 360'a Çıkmış En İyi ve En Kötü Grafiklere Sahip 10 Oyun
Xbox 360'a Çıkmış En İyi ve En Kötü Grafiklere Sahip 10 Oyun

Microsoft’un piyasaya sürdüğü ve bir zamanlara damga vuran oyun konsolu Xbox 360’a bugüne kadar çok iyi oyunlar çıktı. Bu oyunlardan en iyi görünen 5 tanesiyle en kötü görünen 5...

Apple iOS 13.7 Betasını yayınladı
Apple iOS 13.7 Betasını yayınladı

Dünyanın şu andaki en değerli teknoloji firması olan Apple, iOS 13.7 işletim sistemi versiyonunu geliştiriciler için yayınladı. Yeni versiyonda bazı dikkat çekici değişiklikler var.

Zoom “unable to connect 5003” hatası nasıl çözülür? 2020
Zoom “unable to connect 5003” hatası nasıl çözülür? 2020

Zoom “unable to connect 5003” hatası, bilhassa koronavirüs döneminde oldukça popüler hale gelen video konferans uygulaması Zoom kullanıcıları arasında yaygınlaşmış vaziyette....