Matrix 4’ün Adı Instagram’da Sızdırıldı! 2021

Matrix 4’ün Adı Instagram’da Sızdırıldı! 2021

Wachowski kardeşlerin 90’lı senelerin nihayetinde çekmeye başladığı kült film serisi Matrix için yeni film çalışmaları iki yıldır devam etmekte. Matrix 4 çekimleri, koronavirüs tedbirlerinden dolayı aksaklığa uğramış olsa da, çekimlere Ağustos ayında yine başlandı. Şimdiye kadar konusu ile ilgili pek sızıntı ortaya çıkmasa da, yeni Matrix filmi için isim ortaya çıkmış olabilir.

.

Matrix 4’ün İsimi Instagram’da Sızdırıldı!

.

Matrix 4 Filmi İsimi İçin Instagram Gönderisi Paylaşıldı

.

Matrix 4 filmi setinde çalışan bir makyözün, Wachowski kardeşlerin gönderdiği armağan bir ceketin iç astarını paylaşmasıyla yeni filmin isimi sızdırılmış oldu. Ancak filmin ismini ortaya çıkaran ise bu ceketle beraber gönderilen ve Wachowski kardeşlerin teşekkür iletinini içeren hediye kartı oldu.

.

Matrix 4’ün İsimi Instagram’da Sızdırıldı!

.

Bu teşekkür bölümünün altında ise Matrix Resurrection isimlendirmesi dikkat çekiyor. Diriliş olarak dilimize çevrilen bu adlandırma, aslında serinin hayranları için pek de sürpriz değil. Ancak daha bu isimlendirme teyit edilmiş değil. Paylaşımı yapan hesap ise Instagram gönderisini silmiş olmasına rağmen, Reddit kullanıcıları göderinin ekran görüntüsünü alabildi.

.

Matrix 4 Filmi Resurrection ve Konusu

.

Evvela Matrix serisini izlemediyseniz, haberin kalan bölümü spoiler içerebilir. Matrix 3 filminin nihayetinde Neo karakterinin seçilmiş kişi gerçeğini öğrenmesi ve sistemin mimarına karşı direnmesi Zion kentininin de sonunu getiriyordu.

.

Bundan dolayı Keanu Reeves’in oynadığı Neo karakteri, sevdiği kadın Trinity ile Zion arasında seçim yapmak zorunda kalmıştı.

.

Matrix 4’ün İsimi Instagram’da Sızdırıldı!

.

Seçimini Zion’dan yana kullanan ve kendisini sisteme bağışlayan Neo’ya ne olduğu ve Matrix sonrası insanlığın nasıl bir dünyayla karşı karşıya kaldığı seyircilerin kafasında sual işareti oluşturmuştu.

.

Matrix 4 Resurrection filminde, isminden hareketle Noe karakterinin yeniden dirilmesiyle karşı karşıya kalabiliriz. Yeniden Trinity karakterinin de filmde bulunması da bu dirilme vurgusunu gösteriyor.

.

Son olarak 22 Aralık 2021 tarihinde sinemalara geleceği izah eden Matrix 4, şimdiden bu sene en çok beklenen filmlerinden biri oldu.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Apple ile Giriş Özelliği, Her Uygulamada Zorunlu Olacak
Apple ile Giriş Özelliği, Her Uygulamada Zorunlu Olacak

Apple, WWDC’de yaptığı duyuruda, üçüncü parti olarak giriş özelliği bulunan uygulamalarda, gelecek yıldan itibaren Apple Hesabı ile Giriş özelliği bulunmasını zorunlu hale...

Lineage 2: Revolution, Bir Yılda 1 Milyar Dolar Kazandı
Lineage 2: Revolution, Bir Yılda 1 Milyar Dolar Kazandı

Güney Koreli oyun şirketi Netmarble'ın ABD Başkanı Simon Sim, Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda Epic Games’in 'State of Unreal' oturumunda Lineage 2: Revolution oyununun 1 milyar dolar...

Oculus Quest 2 Sesli Komut Desteği Sunacak! 2021
Oculus Quest 2 Sesli Komut Desteği Sunacak! 2021

Oculus Quest 2 ve portal aletleri artık “Hey Facebook” a cevaplayabilecek. Oculus, geçen sene sesli komutları kullanıma sundu. Ancak yeniden de aletin söylediklerinizi dinleyip idrak...