Microsoft Surface Duo, Yaz ’e kadar Android 11 güncellemesini alacak: Rapor 2021

Microsoft Surface Duo, Yaz ’e kadar Android 11 güncellemesini alacak: Rapor 2021

Microsoft’un Microsoft Surface Duo ile yaptığı Android Deneyi , aletin Android 10 ile kutudan çıkarıldığı mananına geliyordu. Şimdi, Dr. Windows tarafından hazırlanan bir rapor, aletin nihayet bu sene Android 11’i alacağını söylüyor .

Rapora göre Microsoft, Android 11 aktüellemesini bu yaza kadar sunacak . Surface Duo Ürün Grubunun Microsoft AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ azalarıyla yapılan bir brifingden bilgi aldığını öne sürüyor. Net bir tarih olmamasına karşın, bunu H2 2021 başladıktan sonra istediğiniz vakit bekleyebilirsiniz.

Bu, Android 12’nin Geliştirici Önizlemesi 3’ün Google’ın evvelki sicilini dikkate alarak çıkabileceği için aktüelleme için oldukça büyük bir gecikme . Google , Android 11’i Eylül 2020’de piyasaya sürdü ve Microsoft, Surface Duo’yu takriben bu arada satışa sundu .

İnsanlar Microsoft’un Android aletten vazgeçebileceğinden şüphelenirken, bu rapor tersini söylüyor. Görünüşe göre Microsoft ve Google , eskisinden çok daha fazlasını kabul etti. Bilhassa, Çift Ekran konusunda farklıkların Android’in özgün koduna gireceği deklarasyonluyor.

Microsoft Surface Duo, Yaz 2021'e kadar Android 11 aktüellemesini alacak: Rapor

Umarım aktüelleme daha erken ve bazen Haziran veya Temmuz 2021’de olur. Microsoft kısa müddet önce AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de Surface Duo’nun ücretini 400 $ düşürmüştü. Alet, temel model (128GB) için 1.399 $ yerine 999 $ ve 256GB sürüm için 1.499 $ yerine 1.099 $ fiyatla satılıyor.

Şirketin ayrı olarak Çift Ekranlı aleti Kanada, Almanya, İngiltere ve Fransa gibi daha fazla pazara getireceği söyleniyor. The Verge’ye göre Surface Duo, 18 Şubat’ta mevzubahis bölgelerde piyasaya sürülecek . Kullanıcılar Almanya’da yaklaşık 1.549 € ve İngiltere’de 1.349 £ ‘a satın alabilirler.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




CS: GO ve PUBG'de Daha İyi Ses Kasmak İçin Ne Yapmak Gerek?
CS: GO ve PUBG'de Daha İyi Ses Kasmak İçin Ne Yapmak Gerek?

İçerisinde karşılıklı çatışma bulunan oyunlarda rakibe fark ettirmeden bitirici hamleyi yapmak fazlasıyla önemli. Peki rakiplerin nerede olduğunu nasıl anlayabiliriz? ...

Chrome, URL Paylaşımına Yeni Bir Soluk Getiriyor
Chrome, URL Paylaşımına Yeni Bir Soluk Getiriyor

Dünyanın en çok kullanılan tarayıcılarından biri olan Chrome, çok yakında kullanıcılar ile buluşacak olan yeni özelliği sayesinde, bir internet sitesinin istenilen bir kısmının URL...

“Serbest Bıraklıamayacak Kadar Tehlikeli" Yapay Zeka
“Serbest Bıraklıamayacak Kadar Tehlikeli" Yapay Zeka

Bir dönem Elon Musk’ın da desteğini almış olan bir grup araştırmacı, halkın kullanımına sunulamayacak kadar tehlikeli bir yapay zeka geliştirdiklerini açıkladı. ...