Motorola Moto G Power için Android 11 Bekletme Testi (Beta) başlıyor 2021

Motorola Moto G Power için Android 11 Bekletme Testi (Beta) başlıyor 2021

Günümüzde Motorola , Birleşik Kraliyet’ta Moto G Pro için Android 11 aktüellemesini yayınladı. En son Android’in tadını alan ilk Motorola aletidir. Şimdi, XDA forumundaki bir rapor , Moto G Power’ın yakında alacağını gösteriyor.

Piunikaweb tarafından bildirildiği üzere, XDA Forumlarında ice711 isimli kıdemli bir aza tarafından yayınlanan bir gönderi , Moto G Power’ın ayarlar menüsünde Android 11’e bir bakış gösteriyor . Aktüellemeyi Motorola Feedback Network’ün (MFN) bir parçası olduğu için aldığını söylüyor.

Farkında olmayanlar için, yeni özellikleri herkese sunulmadan önce test2 etmek için seçilen topluluktaki bir kullanıcı grubudur. Bunun ile ilgili bir fikir edinmek için Lenovo topluluk forumlarındaki bu daha önceki gönderiye bakabilirsiniz . Şirketin adlandırmaktan hoşlandığı üzere ıslanma testi, başlangıçta MFN’nin seçilen kullanıcılarına sunulur.

Motorola Moto G Power için Android 11 Bekletme Testi (Beta) başlıyor

Her neyse, RPM31.Q1-46 yazılım sürümüne sahip Android 11 aktüellemesi, en son Ocak 2021 güvenlik yamasıyla MFN kullanıcılarına sunuluyor. İyileştirmelerden söz eden kullanıcı, aktüellemeden sonra Moto G Power’ın daha meselesiz, daha hızlı çalıştığını ve pil ömrünü uzattığını söylüyor.

G Power’a benzer şekilde şirket, Motorola One Action ,  Motorola One Vision ve  Motorola One Hyper gibi 2019 aletlerini da test ediyor . Bununla beraber, bu aktüelleme ile şirket, Aralık 2020’de piyasaya sürdüğü Android 11 tasarınına uyuyor. Moto G7, G8, E6 serisi ve One Zoom gibi eski aletler dışında, yukarıda söz edilen aletler yakında alacaktır.

Her iki vaziyette da, daha Moto G Power için kararlı Android 11’in kullanılabilirliğine sahip değiliz. Ancak, Bekletme testi halihazırda devam ederken, yakın vakitte bunu bekleyin. Bilmiyorsanız, Moto G Power Şubat 2020’de 249,99 dolara piyasaya sürüldü .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




4.600 Web Sitesinde Kullanıcıların Ödeme Bilgileri Çalındı
4.600 Web Sitesinde Kullanıcıların Ödeme Bilgileri Çalındı

Büyük web sitelerin güvenlik duvarını aşamayan siber korsanlar, bu web sitelerine çeşitli hizmetler vermekte olan servisleri hedef almaya başladılar. ...

Lise öğrencileri bir dış gezegen dörtlüsü keşfediyor 2021
Lise öğrencileri bir dış gezegen dörtlüsü keşfediyor 2021

Bir grup lise talebesi muhtemelen şimdiye kadar büyük bir bulgu yapan en genç gökbilimciler oldu. Talebeler, Harvard’daki Astrofizik Merkezi ve Smithsonian’daki araştırma mentorluk...

Hideo Kojima, 2 Dünya Rekoru Kırdı
Hideo Kojima, 2 Dünya Rekoru Kırdı

Death Stranding'in başarılı yönetmeni Hideo Kojima, oyun dünyasındaki başarısını farklı alanlarda da gösteriyor. Kojima, sosyal medyayı etkili kullanarak iki Guinness Dünya Rekoru...