Netflix, en sevdiğiniz şov boyunca uyumak için bir çözüm buldu 2021

Netflix, en sevdiğiniz şov boyunca uyumak için bir çözüm buldu 2021

Netflix’i bir zamanlayıcıda izlemek istediyseniz, yakında dileğinizi yerine getirebilirsiniz. Netflix, görünüşe göre Android uygulamasında bu çok işlevselliği test2 ediyor ve kullanıcıların görüntüleme seanslarına tesirli bir şekilde vakit hududu koymalarına müsaade ediyor. Bu yalnızca ekran müddetine hudut koymak isteyenler için iyi bir şey olmakla kalmaz, bu arada Netflix’te uykuya dalma eğiliminde olanlar ve TV bölümlerinin gece süresince otomatik oynatılmaya devam etmesini istemeyenler için de güzel bir özellik olabilir.

Zamanlayıcı testi öncelikle , kullanıcıların dört değişik zamanlayıcı ayarı seçeneğine sahip olduğunu belirten The Verge tarafından rapor edildi . Bu ayarlardan üçü net olarak vakte dayalıdır ve kullanıcıların Netflix’i 15 dakika, 30 dakika veya 45 dakika sonra – çağrıldığı gibi – Erteleme moduna almasına imkan tanır. Şu anda izlediğiniz bölümün bitiminden sonra Netflix’i Erteleme moduna alma seçeneği de vardır.

Netflix

Netflix, The Verge’e, bu özelliği sadece Android’de izleyen dünyanın her yerinden “belirli kullanıcılar” ile test2 ettiğini, ancak şirketin bu test2 evresinde kullanım görürse diğer platformlara getirebileceğini söyledi. Aynı şekilde, test2 yetişkin hesaplarıyla hudutludur, bu yüzden daha çocuk hesaplarında etkin bulmayacaksınız. Bir Android aletiniz varsa, bir film veya TV programı izlerken ekranınızın sağ üst köşesinde bir Zamanlayıcı sembolü görürseniz, teste dahil olduğunuzu anlarsınız.

Özelliği kullanmak için, bu Zamanlayıcı sembolüne dokunun, Ertele’nin ne vakit etkinleştirilmesini istediğinizi seçin ve sonra hazırsınız. Netice olarak, oldukça kolay bir özellik gibi görünüyor ve günü yatakta biraz Netflix izleyerek bitirme alışkanlığınız varsa, harbiden faydalı olabilir.

Netflix

Netflix’in bu testle nereye gideceğini yakında göreceğiz, ancak bunun gibi bir zamanlayıcı özelliğinin kullanıcılar arasında popüler olduğunu hayal etmek kolaydır, ister gözetimsiz otomatik oynatmanın tehlikelerinden kaçınmanın bir yolu olarak ister ekran müddeti sınırlarını uygulamanın bir yolu olarak kullanılsın Çocuklar için. Paylaşacak daha fazla bilgi olduğunda size haber vereceğiz, bu yüzden bizi izlemeye devam edin.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Epic Games'e Geçen Rocket Leage Bombardımana Tutuldu
Epic Games'e Geçen Rocket Leage Bombardımana Tutuldu

1 Mayıs tarihinde Epic Games bünyesine giren Rocket League, bu geçişin ardından Steam üzerinden kötü yorum bombardımanına tutuldu. ...

Xiaomi Redmi Mi 9T Pro, Dayanıklılık Testine Girdi
Xiaomi Redmi Mi 9T Pro, Dayanıklılık Testine Girdi

Xiaomi’nin merakla beklenen telefonu K20 Pro (Türkiye’de Xiaomi Mi 9T Pro olarak satışa sunulacak), JerryRigEverything tarafından dayanıklılık testine girdi. Xiaomi’nin fiyat performans...

Mobil Oyunlar İçin Görüntülü Konuşma Uygulaması: Bunch
Mobil Oyunlar İçin Görüntülü Konuşma Uygulaması: Bunch

Türk bir geliştirici olan Selçuk Atlı, geliştirdiği mobil uygulamayla, oyuncuların Discord’da yaşadığı benzer bir deneyimi mobil oyunlar için de yaşamasını istiyor. Yatırımcılar...